admin Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Pogromcy Kwisy - czyż nie wyglądają groźnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 I jeszcze - Przyczajony Tygrys . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Zazdroszcze klimatow .Moze kiedys i Mnie zona pozwoli sie do Was wybrac na zlocik .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Dyskusje były długie i niezależnie od miejsca nad wyraz interesujące: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Brak foteli również nie stanowił przeszkody w duskusjach:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Niektórych kolegów nawet interesowały zupełnie nieodpowiednie kije do łapania pstrągów pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Niektórzy przenosili się duchem na wojenną ścieżką, do Iraku czy na inne Araby:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Różne tematy, różni ludzie ale kol. popper@ wszystko dyskretnie uwieczniał swoim małym czarnym aparacikiem pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Widzę Andrzej, że tych małych czarnych (i nie tylko) aparacików było całkiem sporo. To dobrze. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 nie, no super, czekam na relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Ja nie wiem Waldek czy teraz jest jakaś moda na pokazywanie kiji pstrągowych opartych o drzewa? pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Chyba jest. Widziałem już kilka opartych a niektóre wręcz NA drzewach Tam wyżej był kiedyś most:. Komu on przeszkadzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Waldku ale przed tym jeden facet ogądał wszystkie dokładnie, szczególnie te od megabassa pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Czyżby dlatego niektóre trafiły na drzewo ?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Pewnymi kijami to zainteresował się nasz główny organizator i dobry duch zlotu - spigot@ pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Drogi Andrzeju proponował bym lekko przyciemnić fotografie z kolegą Spigotem gdyż lampa błyskowa która miała za zadanie doświetlić otoczenie na fotografii odbijając sie na jego czole spowodowała prześwietlenie zdjęcia <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Grzesiu, proponujesz i masz jak mówi kol Mifek. pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Thymallus można było edytować i wkleić poprawioną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 o tak teraz razi zdecydowanie mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 nie no szpiegu nie nabijaj się z Rafki. Chłopak na prawdę błysnął na zlocie - jeśli chodzi o organizacje... bo przecież nie wędkarsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Waldku ale przed tym jeden facet ogądał wszystkie dokładnie, szczególnie te od megabassa pozdrawiam Na zdjęciu Major Craft Beneyro. Muszę przyznać, że wędki są bardzo, bardzo fajne i 1/2 ceny megabassa a ... niczym im nie ustępują. Oczywiście musiałbym połowić by ocenić ich walory użytkowe ale wykonanie WZOROWE. Szczególnie podobał mi się 1 uncjowy Arrival. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Remek, ale przesadzone zdjęcie Co to znaczy? To znaczy że niespotykane nasycenie światła i przez to bardzo ciekawie stonowane barwy. Do tego nie widac prawie krawędzi zdjęcia, a mimo wszystko środek jest wyostrzony Zreszta reszta fotek tez jest super. Ciekaw jestem całej relacji <_< <_< Pozdrowki dla wszystkich!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Na relację to musicie chwilę poczekać bo ... akurat mnie troszkę wywiało do pracy w inne strony Zbieram zdjęcia i oczywiście coś napiszę tylko proszę o chwilę cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Nikt tego nie napisał a na zlocie otrzymaliśmy bardzo fajne gadżety (jerkbait/xrods). Kubek uratowł nawet moje gardło bo mogłem chodzić i sączyć ciepły płyn <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Nikt tego nie napisał a na zlocie otrzymaliśmy bardzo fajne gadżety (jerkbait/xrods). Kubek uratowł nawet moje gardło bo mogłem chodzić i sączyć ciepły płyn <_< Nawet nie wiecie jak się cieszę, że się Wam Gadżety spodobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi