Greg77 Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 (edytowane) Witam wszystkich proszę o pomoc potrzebuję dłuższy kijek pod nimfe i tylko nimfe rzeka zarośnięta dużo zielska więc chodzi o to żeby precyzyjnie nimkę podać proszę o pomoc cenowo powiedzmy do 300 plnpozdrawiam Grzesiek może ktoś ma używkę z kręciołem Konger Word Champin 3.00 w klasie 4/5 lub 5/6 Edytowane 24 Października 2013 przez Greg77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekcom Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Do 300 stów to chyba tylko Konger Word Champin 3.00 w klasie 4/5 znam ten kijek bo ma kolega. Cena 220 zł za tą kasę ok fajnie pracuję co do jakości wykonani szczególnie jakości korka to szału nie ma i dupy nie urywa ;-) jest jeszcze jaxon grand virtuoso fly nymph 3.00 m lub 3,30 m klasa 5 (cena około 160- 170 zł). Nie wypoowiem się nic na temat tego kija bo nie miałem z nim do czynienia. Ja osobiście używam kija do krótkiej nimfy i do metody żyłkowej 3,30 m w klasie 4. Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg77 Opublikowano 23 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Mam i łowię na jaxon grand virtuoso fly nymph 3,30 m klasa 5 od 2 lat. Na kolana nie powala, ale da się nim w miarę łowić. Mankamentem jest to że nie bardzo się przydaje w terenie zadrzewionym, ale przy odrobinie wprawy można nim łowić tylko trzeba pamiętać co ma się nad głową. Jak za cenę półtora stówki to nie ma się co zastanawiać. Praca kija do przyjęcia, żyłka 0,12 na przyponie też daje radę. Powodzenia na nimfowaniu i łowach kardynałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi