piotrekporowski Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Witam. Mam na zbyciu 100zl i chciałbym kupić sobie woblery pstrągowe. Chodzi mi o to aby były lotne (łowie na zestaw scoorpion 1001 + st.Croix Triumph TRC60MF) oraz oczywiście łowne. Wyprubowane przez Was. O różnej wielkości, kolorystyce, pracy i głębokości zanurzenia. Chciałbym miec jak najwięcej możliwości. <_< Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Ja tez polecam woblery goral na moich pstragowych rzeczkach sie sprawdzily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi