Skocz do zawartości
  • 0

Ankieta - ile jestem w stanie zapłacić za Konto Premium

Friko

Ankieta - ile jestem w stanie zapłacić za Konto Premium  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak w tytule, chodzi o podanie ceny maksymalnej. Założenia: abonament Konta Premium obejmuje 12 miesięcy, uprawnienia dotyczą: brak wyświetlanych reklam, większy limit skrzynki komunikatora, wyróżnienie użytkownika na forum (np. grupa premium member)

• max . 200 zł (brutto)
    • max. 150 zł (brutto)
    • max. 100 zł (brutto)

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

@tofik - chęć golenia frajerów, czy tam pacanów, jak to ujął @skippi to przytyk i czarnowidztwo wyłącznie w kontekście jego widzenia "zaspokajania żądz". :)

Nawet przez moment nie pomyślałem, że jest to zamiarem władz portalu, sam fakt powstania takiej ankiety, nietrafionej trochę - owszem, przeczy podobnym intencjom.

Na całe szczęście. ;)

Co do deklaracji płacenia abonamentu to nie tylko Ty się deklarowałeś i jakkolwiek różne byłyby pobudki tych, którzy w ankiecie głosowali myślę, że większość z nich wynika wyłącznie z chęci wsparcia dla społeczności, którą razem tworzymy. Reszta, niegłosująca, najzwyczajniej w świecie uznaje inne możliwości pomocy finansowej, co zresztą przewijało się wyżej w wielu wypowiedziach.

Edytowane przez Dagon

• 0

@tofik, bo nie musisz pasować ;)

Jestem ZA ogólnoforumową "ściepą" w razie takowej potrzeby, jednocześnie mając w głębokim poważaniu "premiumy", "laurki", "wieńce" i tego typu wyróżnienia. Betonem z tego XXX zjazdu zajeżdża...

• 0

Piątala? Hmm... nie, dychacza chętnie co miesiąc chłopakom odpalę za frajdę jaką mam na Dżerkbejcie. Więcej nie, bo za cały internet chyba ze 40 płacę, więc była by przesada. Niech mi tylko żadnego durnego statusu nie przyznawają.

• 0

Faktycznie nie ma. Podsumowanie.

Głos Ludu został wysłuchany :)

Z uwagi na małe zainteresowanie zgłoszonym przez kilku użytkowników pomysłem "Konta Premium"  (patrz: wyniki ankiety) oraz widoczną paniką jaką sam ten pomysł wzbudził wśród rzesz pozostałych forumowiczów :)  oczywiście nic z tego nie będzie. Wątek zamykam zatem.

Ale to było ciekawe i pouczające doświadczenie muszę powiedzieć, tak że dziękuję wszystkim którzy zechcieli zabrać głos w dyskusji. Od siebie nic nie napiszę bo to co musiałbym napisać napisali już koledzy @Dagon i @tofik więc nie będę po Nich powtarzał ;)

Życzę wszystkim spokojnego i bezstresowego weekendu.

Pozdrawiam

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...