Skocz do zawartości

XXX krajowy zjazd delegatów PZW

rower26

Rekomendowane odpowiedzi

A WIEMY CZYM ZAJMOWAŁ SIĘ W STAROŻYTNEJ GRECJI DIONIZOS :lol: :lol:

Pożyjemy zobaczymy, cóż  pokaże miłościwie nam panujący nowy prezes.

A tak swoją drogą to ciekawy pomysł byłby z utworzeniem tej komitywy wschodniej :) . Tylko jest jeden mały problem: WŁADZA i tu zaczną się problemy niestety, kto jak na jak długo itp. Można by było zacząć od jakiegoś stowarzyszenia lub jakiegoś mniejszego tworu, a z czasem jak by nabrało to rozpędu może wyewoluowało właśnie w coś o większej skali oczywiście przy naszej wędkarzy pomocy.

Edytowane przez misiek116p
  • Like 1

Eee tam, może nie jest tak źle, może właśnie debatują nad czymś ważnym po porannym release, może w tym właśnie momencie powstaje przepis o wymiarach widełkowych na Mazowszu....

...od 05 do 0.75 l na głowę, po większej ilości  - zwracamy, ten, tego - wolność. ;)

Mimo wszystko, ciężko pogodzić mi się z machlojkami jakie zostały opisane wyżej, nie bym się nie spodziewał, bym wierzył w kryształowe intencje obradujących, ale raz jeden przynajmniej liczyłem, że normalna, trzeźwo myśląca grupa ludzi będzie miała chociaż cień szansy na wprowadzenie zmian. :mellow:

A tak mam déjà vu z czasów młodości w rodzinnym kole. :unsure:

• Like 3

Panowie , a może zróbmy to samo . Poróbmy stowarzyszenia w swoich okręgach ( jedno stowarzyszenie powiedzmy na województwo), postarajmy się o dopłaty unijne ( są na bank ) , weźmy jakieś wody , zróbmy łowiska specjalne ....

Wśród nas są naprawdę mądrzy ludzie.

Damy radę

Od zawsze było wiadomo, że głos na tym gremium kosztuje obiad w tej knajpie na dole (Delfin chyba?).

Delfin odpłynął z Twardej wiele lat temu bo przestraszył się że wezmą go za rybę i zeżrą. Później była chińska a teraz jest coś związanego z piwem. Muszę się wybrać bo mają jakieś regionalne piwa z małych browarów a nie wyroby masowe typu Żywiec,tfuuu. 

No właśnie, może by tak?

Wolę opcję z Bachantkami. I jej się będę trzymał ;)

Też bym je chętnie potrzymał :wub: , a jeszcze ich strój tak trochę na pograniczu SM :ph34r: , skóry itp.

Edytowane przez misiek116p

Pan Dionizos będzie się musiał ograniczyć do orgii z Bachantkami tudzież innymi ssakami .

Na orgie z rybami nie ma niestety co liczyć ; już dawno w jego habitacie nie ma takich okazów które by mogły kogokolwiek podniecić.

Zostały tylko jakieś pistolety i trochę płotek.

A wiadomo. Kto by się chciał z płotką p.........ć.?

• Like 1

Taki kawał mi się przypomniał, nawiązujący trochę do sytuacji tych co na górze i tych co na dole ...

Niestety, bardzo na czasie.

Pociąg. Przedział sypialny. Na górze koleś, na dole koleś. Nagle z góry - prosto na twarz tego na dole - zaczyna lecieć gówno.
- Proszę pana, proszę się obudzić! Zesrał się pan!
- Nie śpię...

• Like 3

Wybór był do przewidzenia, ale to nie prezes jest najważniejszy. Ważny jest skład zarządu i komisji rewizyjnej. Prezydium zarządu proponuje większość ważnych dla nas rzeczy, zarząd to uchwala, a komisja rewizyjna kontroluje. Na co dzień prezes sprawuje głównie funkcje reprezentacyjne na zewnątrz. Dobrze jak jest normalnym facetem, wtedy nie przynosi wstydu.

Mr Dionizy jest komendantem PSR w Wyszkowie i trenerem kadry seniorów w dyscyplinie morskiej, członkiem głównego kapitanatu sportowego.Nie miałem okazji spotkać, ale słyszałem o spolegliwości wobec szarej eminencji okręgu mazowieckiego, a to nie wróży dobrze. Szara eminencja będzie rządził zza szerokich pleców.  :angry:

W tej chwili najbardziej martwi mnie skład komisji wyborczej zjazdu, to ona wysuwa kandydatury na członków ZG, Komisji Rewizyjnej i Krajowego Sądu Koleżeńskiego, a składa się, z jednym wyjątkiem, z delegatów "wiodących" okręgów.  :(

Wyrazy współczucia dla wszystkich pasjonatów wędkarstwa w Polsce . Widać , że małpy komunistyczne dobrze mają się . W zasadzie można by stwierdzić , że to sama natura rozwiąże problem PZW . Przecież kiedyś musi nastąpić zgon :P 

W każdym razie powodzenia ;)

"Kol. D. Ziemiecki opowiedział się za wdrożeniem centralnej bazy danych osobowych w PZW"  - ot i polityka nowego :wacko: