darko Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 (edytowane) . Edytowane 7 Listopada 2013 przez darko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 www.sendit.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Znajomy kierowca Tira. Mam w rodzinie kogoś, kto ma firmę transportową i kilka ciężarówek które jeżdżą do Rosjii. Tylko, ze Rosja wielka. Sprawdzę kierunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 (edytowane) albo spróbuj przez Forsend.pl chyba jest najtaniej, Edytowane 24 Października 2013 przez Joah12345 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 24 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 w sendit.pl brak Rosji w obsłudze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 (edytowane) Zrób to tak samo jak z Rosji przemycają fajki bez banderoli. Czyli kup transport drzewa i jedno nawierć włóż wędkę i zakorkuj .A tak naprawdę to przecież paczki jakieś tam u nich w Rosji dochodzą ze świata czyli poczta lub kurjery jakieś muszą działać. Skoro można wysłać coś na Antarktydę albo na czarny ląd to i do Rosji tym bardziej.Pocztex do 150cm ale chodzi o standard powyżej można wysłać tylko opłata jest wyższa bo to poza normatyw. Edytowane 24 Października 2013 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 24 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 (edytowane) Forsed.pl google nie znajduje, literówka?nie ma w google nie ma wogle...forsend.pltylko w kraju potem UPS i po temacie Edytowane 24 Października 2013 przez darko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 24 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 z drzewem do lasu to by się celnik zdziwił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 UPS ma jak najbardziej wysyłki dla klientów indywidualnych ale cena trochę zabija - niecałe 300zł http://www.kurierem.pl/paczka-Rosja-3.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 24 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 UPS he,he zwabiony inernetem też tak myślałem ,potem zadzwoniłem i...tylko firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 No to nie pozostaje Ci nic poza znalezieniem kogoś kto ma firmę , wypicie z Nim dobrej flaszki i za jego pomocą wysłanie nieszczęsnej wędki do St.Petersburg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 24 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 tak ale ewentualne problemy celne...Rosja to oryginalny kraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 (edytowane) No to pozostają tylko gołębie ,ale muszą być na sterydach bo nie wiem czy taką rakietę udźwigną.PS:Choć lepiej nie , bo obrona OPL i Lotnictwo Rosyjskie postawisz w gotowości i powiedzą że wojnę chcesz rozpętać.A taki jeden już był który rozpętał wcześniejszą wojenkę :D a historia lubi się powtarzać . Edytowane 24 Października 2013 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Ja ostatnio wysyłałem tylko w drugą strone patyka w tubie 170cm czyli do Niemiec poprzez strone Kurjerzy.pl i poszło firmą GLS bo tylo taka opcja była.Cena 105zł wraz z ubezpieczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Panowie! To tylko wędka. Żeby nie było zaraz "Jak rozpętałem.... z Ruskimi przy pomocy tuby z wędką" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielos24 Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 No panowie z Rosja jest problem :)jeśli chodzi o wysyłki można spróbować firma Raben lub podobnymi spedytorami wysłać ale cena bankowo wysoka.A tanio nie wiem czy da radę bo firmy sobie milion opłat za takie przesyłki naliczają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Rosja to kraj wysokiego ryzyka, dlatego próbuj tylko dużymi firmami - UPS, DHL, FedEx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlkp11 Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Od 15 lat wysyłamy przesyłki do Rosji w jeden sposób. Pociągiem. Trzeba znaleźć bezpośredni do Petersburga, dać towar "prowadnikowi" (otwarty, żeby mógł sprawdzić i w razie czego pokazać na granicy celnikom co to jest) i opłatę - myślę że 20-30USD wystarczy. NIgdy wędki nie wysyłałem ale części do maszyn, ksero jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi