Czoper Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Panowie mam problem z włączeniem widoku poziomu baterii na ekranie lowrance mark 5xpro..może ktoś mi pomóc?będę wdziecznyCzoper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 damien79 Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Z tego co pamiętam to musisz dodać zakładkę która pokazuje poziom naładowania akumulatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czoper Opublikowano 24 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 W zakładkach było...oj jakie to proste znalazłem dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcinesz Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 A jak się dodaje zakładkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablo1988 Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Klikasz Kolego w Menu wchodzisz w opcję "Dane nakładki" klikasz konfiguruj następnie jeszcze raz klikasz przycisk Menu. Wybierasz dodaj i konfigurujesz pod siebie wyświetlane podczas pracy nakładki. To chyba wszystko, w razie pytań pisz śmiało jak będę mógł to pomogę. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcinesz Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Ok, dzięki za podpowiedź i gotowość pomocy , spróbuję.W razie czego się odezwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablo1988 Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Dobrze jest zamieścić na ekranie zakładkę napięcia aku, żeby nie było później niemiłej niespodzianki nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 senfik Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Witam, ja tez mam ten sam problem ale w moim echo w zakladkach nie mam opcji wlaczenia poziomu napiecia. Echo pochodzi z polskiej dystrybucji, czy da sie cos z tym zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Klamot Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) W 5x pro wchodzisz w Menu-Dane nakładki-Konfiguruj, później naciskasz Menu-Dodaj i na samym dole powinny być Wolty Edytowane 24 Stycznia 2015 przez Spinner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 senfik Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 wszystko fajnie ale u mnie jest tylko mozliwosc wlaczenia glebokosci i temperatury a niema opcji volty wiec niewiem czy taka mozliwosc istnieje, czy cos nie tak z echo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mariuszwf Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Mam echo mark 4 pro i niema w nim takiej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 senfik Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 czyli mozna powiedziec ze to wina oprogramowania jakie zostalo wgrane tylko troche to dziwne ze jedne maja a inne nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krakus Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 czyli mozna powiedziec ze to wina oprogramowania jakie zostalo wgrane tylko troche to dziwne ze jedne maja a inne nie. To wina , że na PL rynek rzucają byle co traktując nas jak przysłowiowych rumunów.Ja pościągałem sobie echosondy ze stanów i mam w każdym modelu full opcje plus kilka stówek w kieszeni pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bierjoza Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 To wina , że na PL rynek rzucają byle co traktując nas jak przysłowiowych rumunów.Ja pościągałem sobie echosondy ze stanów i mam w każdym modelu full opcje plus kilka stówek w kieszeni pozdr.Krakus co Ty gadasz!Na każdym Mark 5 da się wyświetlić poziom napięcia akumulatora, Takie same opcje są na cały świat. niezależnie czy będzie z polskiej, amerykańskiej ruskiej czy chinskiej dystrybucji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Krakus co Ty gadasz!Na każdym Mark 5 da się wyświetlić poziom napięcia akumulatora, Takie same opcje są na cały świat. niezależnie czy będzie z polskiej, amerykańskiej ruskiej czy chinskiej dystrybucji.Potwierdzam, każdy ma takie dane nakładki jakie sobie skonfiguruje. Napięcie nie jest skonfigurowane domyślnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bierjoza Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Mam echo mark 4 pro i niema w nim takiej opcji Mariuszwf, nie ma takiej echosondy Mark4 pro ale i tak idę o zakład o dobry browar ze możesz ustawić napięcie zasilania na ekranie. Już Spinner i Pablo 1988 powyżej wyjasniali jak to zrobic. jak coś to pisz ja Ci podpowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) Dla tych co nie wiedzą, w nawiasach wersja anglojęzyczna Z głównego ekranu echosondy wciskamy MENU Wybieramy "Dane nakładki" (Overlay Data), wciskamy ENTER Odznacz krzyżyk przy "Pokaż" (Show)Wybierz "Konfiguruj"(Configure) ENTERNaciśnij "Menu"Wybierz "Dodaj"(Add) i naciśnij ENTERWybierz jakie dane mają być wyświetlane na ekarnie, napięcie to po ang. Voltage trzeba najechać i zatwierdzić przez ENTER (pojawi się krzyżyk z prawej)Naciśnij MENU, "Powrót do danych nakładki" (Return to overlay data) ENTERNaciśnij MENU, "Koniec konfiguracji" (Done configuring) ENTER I teorie spiskowe idą w p-du. Edytowane 25 Stycznia 2015 przez psulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) Jeszcze dostosowanie: Z głównego: Menu->Dane nakładki (Overlay data)-> Configure Wybieramy daną (napięcie, głębokość, temperaturę czy co tam chcemy), naciskamy enter: Do wyboru:Położenie (Move) - można umieścić sobie daną w dowolnym miejscu na ekranie za pomocą klawiusza ze strzałkamiRozmiar (Size) - wielkość liter/cyfrUsuń(Remove) - trwale usuwa daną z ekranu.Dodaj (Add) - dodaje nową daną Edytowane 25 Stycznia 2015 przez psulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mariuszwf Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Sorki za pomyłkę mam mark 5 pro, gapa ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 senfik Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Dzięki psulek za pomoc i napisanie dokładnej instrukcji jak to włączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Czoper
Panowie mam problem z włączeniem widoku poziomu baterii na ekranie lowrance mark 5xpro..może ktoś mi pomóc?będę wdzieczny
Czoper
19 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi