Skocz do zawartości
  • 0

Lowrance mark 5x pro- poziom aku na wyświetlaczu- jak włączyć?

Czoper

Pytanie

19 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Klikasz Kolego w Menu wchodzisz w opcję "Dane nakładki" klikasz konfiguruj następnie jeszcze raz klikasz przycisk Menu. Wybierasz dodaj i konfigurujesz pod siebie wyświetlane podczas pracy nakładki. To chyba wszystko, w razie pytań pisz śmiało jak będę mógł to pomogę. Pozdrawiam

• Like 1

• 0

czyli mozna powiedziec ze to wina oprogramowania jakie zostalo wgrane tylko troche to dziwne ze jedne maja a inne nie. 

To wina , że na PL rynek rzucają byle co traktując nas jak przysłowiowych rumunów.

Ja pościągałem sobie echosondy ze stanów i mam w każdym modelu full opcje plus kilka stówek w kieszeni pozdr.

• 0

To wina , że na PL rynek rzucają byle co traktując nas jak przysłowiowych rumunów.

Ja pościągałem sobie echosondy ze stanów i mam w każdym modelu full opcje plus kilka stówek w kieszeni pozdr.

Krakus co Ty gadasz!

Na każdym Mark 5 da się wyświetlić poziom napięcia akumulatora, Takie same opcje są na cały świat.  niezależnie czy będzie z polskiej, amerykańskiej ruskiej czy chinskiej dystrybucji.

• 0

Krakus co Ty gadasz!

Na każdym Mark 5 da się wyświetlić poziom napięcia akumulatora, Takie same opcje są na cały świat.  niezależnie czy będzie z polskiej, amerykańskiej ruskiej czy chinskiej dystrybucji.

Potwierdzam, każdy ma takie dane nakładki jakie sobie skonfiguruje. Napięcie nie jest skonfigurowane domyślnie.

• Like 1

• 0

Mam echo mark 4 pro i niema w nim takiej opcji :(

Mariuszwf, nie ma takiej echosondy Mark4 pro ale i tak idę o zakład o dobry browar ze możesz ustawić napięcie zasilania na ekranie. Już Spinner i Pablo 1988 powyżej wyjasniali jak to zrobic. jak coś to pisz ja Ci podpowiem.

• 0

Dla tych co nie wiedzą, w nawiasach wersja anglojęzyczna

Z głównego ekranu echosondy wciskamy MENU

Wybieramy "Dane nakładki" (Overlay Data), wciskamy ENTER

Odznacz krzyżyk przy "Pokaż" (Show)

Wybierz "Konfiguruj"(Configure)  ENTER

Naciśnij "Menu"

Wybierz "Dodaj"(Add) i naciśnij ENTER

Wybierz jakie dane mają być wyświetlane na ekarnie, napięcie to po ang. Voltage trzeba najechać i zatwierdzić przez ENTER (pojawi się krzyżyk z prawej)

Naciśnij MENU, "Powrót do danych nakładki" (Return to overlay data) ENTER

Naciśnij MENU, "Koniec konfiguracji" (Done configuring) ENTER

I teorie spiskowe idą w p-du.

Edytowane przez psulek

• 0

Jeszcze dostosowanie:

Z głównego:

Menu->Dane nakładki (Overlay data)-> Configure

Wybieramy daną (napięcie, głębokość, temperaturę czy co tam chcemy), naciskamy enter:

Do wyboru:

Położenie (Move) - można umieścić sobie daną w dowolnym miejscu na ekranie za pomocą klawiusza ze strzałkami

Rozmiar (Size) - wielkość liter/cyfr

Usuń(Remove) - trwale usuwa daną z ekranu.

Dodaj (Add) -  dodaje nową daną

Edytowane przez psulek