Suchy498 Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Chłopaki to kiedy byłby ten zlocik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Jak będzie to w jakimś ludzkim terminie...to może i ja sie skusze No chyba ze nie chcecie Uuuuj, dopiero teraz przeczytalem... Zamierzamy ale dopiero w wakacje. Informacja pojawi się na stronie. PozdrawiamRemek To ja odpadam w takim badz razie...jestem dopiero w domu we wrzesniu. PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy498 Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Mi pasowało by tak cos w 2,3 tygodniu sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 myśle że warsztaty są ogólnie, dla nobków ( takich jak ja ) i mistrzów fechtunku (lista naszych pogromców jest tak szeroka że nie będe wypisywał) Z tego co wiem nad Kwisą było paru nowicjuszy którzy nie narzekali na brak pomocy myśle że to nie są wyjątki, a zaawansowani castingowcy/spinningiści pomocy udzielą każdemu Moim zdaniem możesz jechać na następne warsztaty bez obaw o brak zainteresowania twoimi pytaniami i problemami wszyscy jadą tam (z tego co widze) dobrze się bawić, i dzielić się swoją wiedzą z innymi w końcu to warsztaty a nie zawody kto szybciej i więcej @PaNeK - ja jak i lukexio castingu dopiero się uczyliśmy - uwierz mi - wciągnęło bez reszty no i na pomoc mogliśmy liczyć bez problemów My mieliśmy to szczęście, że naszym przewodnikiem i nauczycielem był @spigot, który naprawde wiele nas nauczył.... Pojechać na taki Zlot, gdzie są i nowicjusze i fachowcy jednym słowem - WARTO... o kurde jak mi miło dziękuję Paweł jeśli tylko będę mógł to służę pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Fakt, zlot jest najlepszy. My myśleliśmy o jakimś krótkim pokazie, instruktażu gdzieś niedaleko W-wy - takim spotkankiem na kilka godzin by powiedzieć co i jak. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi