Skocz do zawartości

A może by tak WARSZTATY DLA POCZĄTKUJĄCYCH ?

nemo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Jak będzie to w jakimś ludzkim terminie...to może i ja sie skusze :lol:

No chyba ze nie chcecie ;)

Uuuuj, dopiero teraz przeczytalem...

Zamierzamy ale dopiero w wakacje. Informacja pojawi się na stronie.

Pozdrawiam

Remek

To ja odpadam w takim badz razie...jestem dopiero w domu we wrzesniu.

Pozdrawiam

Tomek

myśle że warsztaty są ogólnie, dla nobków ( takich jak ja :mellow: ) i mistrzów fechtunku (lista naszych pogromców jest tak szeroka że nie będe wypisywał):mellow:

Z tego co wiem nad Kwisą było paru nowicjuszy którzy nie narzekali na brak pomocy :mellow: myśle że to nie są wyjątki, a zaawansowani castingowcy/spinningiści pomocy udzielą każdemu :mellow:

Moim zdaniem możesz jechać na następne warsztaty bez obaw o brak zainteresowania twoimi pytaniami i problemami :D wszyscy jadą tam (z tego co widze) dobrze się bawić, i dzielić się swoją wiedzą z innymi :D

w końcu to warsztaty a nie zawody kto szybciej i więcej

@PaNeK - ja jak i lukexio castingu dopiero się uczyliśmy - uwierz mi - wciągnęło bez reszty :mellow: no i na pomoc mogliśmy liczyć bez problemów :D My mieliśmy to szczęście, że naszym przewodnikiem i nauczycielem był @spigot, który naprawde wiele nas nauczył.... Pojechać na taki Zlot, gdzie są i nowicjusze i fachowcy jednym słowem - WARTO...

o kurde jak mi miło dziękuję Paweł Embarassed

jeśli tylko będę mógł to służę pomocą