Skocz do zawartości

Kurtki / spodnie Geoff Anderson - opinie

patu

Rekomendowane odpowiedzi

Uj...zalicytowałem , co będzie to będzie.Jak wygram tą kwotą a będzie za mała to sprzedam najwyżej.Tu albo na allegro znowu :)

A jak np. będzie troche chłodniej no powiedzmy z minus 5/7 stopni to ta kurteczka z jakimś polarem pod spodem da rade ? Czy będzie zimno ?

Edytowane przez Manniek66

No wiem że podałem linka...nie mówię że przebił mnie ktoś z tego forum ale to bardzo prawdopodobne ;/

Gadget , z tym avidem to niezła przeginka. A wiesz , że w regulaminie allegro jest tak że nawet jak sprzedający się pomylił to musi za taką cenę sprzedać :D Komuś sie trafiła okazja... 1000 razy taniej :X

Ale chyba nikt "obcy" nie kupił , bo znowu jest wystawiony z tym że na innej aukcji :) Od 1 zł aukcja

Edytowane przez Manniek66

No wiem że podałem linka...nie mówię że przebił mnie ktoś z tego forum ale to bardzo prawdopodobne ;/

Gadget , z tym avidem to niezła przeginka. A wiesz , że w regulaminie allegro jest tak że nawet jak sprzedający się pomylił to musi za taką cenę sprzedać :D Komuś sie trafiła okazja... 1000 razy taniej :X

Ale chyba nikt "obcy" nie kupił , bo znowu jest wystawiony z tym że na innej aukcji :) Od 1 zł aukcja

Jakby w licytacji od 1zł szło i na koniec ktoś za tą złotówkę kupił to sprzedane a jak w "kup teraz" rażąco zaniżona cena, ewidentna pomyłka to można się wymiksować. Były już i takie i takie przypadki.

Ja kiedyś kupiłem nową lodówkę sklepową wartą 5k za 860 zł, szło od 1 zł, po małej przepychance sprzedałem za te 860 zł wystawiającemu :-)

• 2 tygodnie później...

Mam kapotkę Raptor i polecam, ale tylko ze śpiochami, bo plecki będziesz miał na wierzchu.

Jeśli chodzi o spodnie to też bym się pisał na jedną parę może jak będzie więcej chętnych to będzie taniej

spodenki to model urus 3 :) a ni jak nasz traktor ursus

Edytowane przez wabik