fish28 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Makamba ,ty jak coś palniesz to ze stołka można spaść :D A co mi tam, znowu klikne LUBIE TO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Hehe , no wiem że jeszcze rosnę...chyba sie na nią nie zdecyduję.Głównie chodzi mi o to żeby nie była za krótka , rękawy i szerokość będzie okej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Chłopie za takie pieniążki to kupuj i się nawet nie zastanawiaj.Już model Raptor (najprostszy model) ma bardzo dobre opinie w światku muszkarskim. WS -to już zdecydowanie wyższa liga. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 No ta...ale jak będzie za mała ? ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 (edytowane) Uj...zalicytowałem , co będzie to będzie.Jak wygram tą kwotą a będzie za mała to sprzedam najwyżej.Tu albo na allegro znowu A jak np. będzie troche chłodniej no powiedzmy z minus 5/7 stopni to ta kurteczka z jakimś polarem pod spodem da rade ? Czy będzie zimno ? Edytowane 18 Listopada 2012 przez Manniek66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Ta kurta nie grzeje. Nie po to ją robią. To tak jakbyś się w ortalionik dziadka ubrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 No dobrze , ja wiem że ta kurtka nie grzeje.Ale czy np. jeśli przy 2 stopniach na minusie założę tą kurtkę.Pod nią jakiś polar albo ciepła bluza + bielizna termo to zmarznę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Jakaś termobielizna+polar lub windstoper i będzie git. Ja tak zimową porą śmigam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 To fajnie...niestety w ostatnich 5 sekundach ze 130 zrobiło się 170 i nawet nie zdążyłem przebić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Myślę, że podałeś linka i zainteresowanie znacząco wzrosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Siemasz:) @Godski dobrze mówi!!a dla ciekawostek to może jakiś forumowy kolega kupił/sprzedał Avida za 1zł.http://allegro.pl/st-croix-avid-2-75cm-10-21-gr-super-stan-usa-i2803985319.htmlchyba ktoś się pomylił z cenami i zamiast mini dał Kup Teraz. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 (edytowane) No wiem że podałem linka...nie mówię że przebił mnie ktoś z tego forum ale to bardzo prawdopodobne ;/ Gadget , z tym avidem to niezła przeginka. A wiesz , że w regulaminie allegro jest tak że nawet jak sprzedający się pomylił to musi za taką cenę sprzedać Komuś sie trafiła okazja... 1000 razy taniej :X Ale chyba nikt "obcy" nie kupił , bo znowu jest wystawiony z tym że na innej aukcji Od 1 zł aukcja Edytowane 19 Listopada 2012 przez Manniek66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redi80 Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Witam hehe ja kupilem tego avida ale nie za 1zł dogadalem sie z milym panem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redi80 Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 gdzie jest wystawiony zobacze sobie ja go nie wystawialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizdęb Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 No wiem że podałem linka...nie mówię że przebił mnie ktoś z tego forum ale to bardzo prawdopodobne ;/ Gadget , z tym avidem to niezła przeginka. A wiesz , że w regulaminie allegro jest tak że nawet jak sprzedający się pomylił to musi za taką cenę sprzedać Komuś sie trafiła okazja... 1000 razy taniej :X Ale chyba nikt "obcy" nie kupił , bo znowu jest wystawiony z tym że na innej aukcji Od 1 zł aukcja Jakby w licytacji od 1zł szło i na koniec ktoś za tą złotówkę kupił to sprzedane a jak w "kup teraz" rażąco zaniżona cena, ewidentna pomyłka to można się wymiksować. Były już i takie i takie przypadki.Ja kiedyś kupiłem nową lodówkę sklepową wartą 5k za 860 zł, szło od 1 zł, po małej przepychance sprzedałem za te 860 zł wystawiającemu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Postanowiłem kupić dobry strój komplet na ryby. znalazłem tę firmę. posiada ktoś jakieś opinie bądź alternatywa ?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 No właśnie też się nad ciuszkami tej firmy zastanawiałem.W promocji są teraz zestawy kurtki Dozer plus spodnie Ursus w cenie 220euro za komplet.Wychodzi prawie połowę taniej niż w PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 podaj link proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Nie widziałem ich w necie tylko w jakimś sklepiku wędkarskim w pobliskiej wiosce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 hmmm a ta wioska daleko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Parę kilosów.Ale o tej porze na pewno tam nie pojadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Makamba, jak bedziesz mógł to pokombinuj jakby to do Polski przemycic i daj znać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Bardzo chętnie bym też się przyłączył do przemytu.Znaczy się do dobry produkt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttomek Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Hej Posiadam spodnie tej firmy Ursus i jak najbardziej moge polecic po sezonie wedkowania wszystko trzyma nic sie nie pruje. Jakos materialow i wykonanie bardzo dobre.Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 (edytowane) Mam kapotkę Raptor i polecam, ale tylko ze śpiochami, bo plecki będziesz miał na wierzchu.Jeśli chodzi o spodnie to też bym się pisał na jedną parę może jak będzie więcej chętnych to będzie taniejspodenki to model urus 3 a ni jak nasz traktor ursus Edytowane 1 Grudnia 2012 przez wabik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi