Endriu1979 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Witam, Czy ktoś może załatwić kurtkę Dozer 4, rozmiar M w kolorze szaro/zielonym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Kontaktuj się z kolegą pod nikiem Pleciona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Babskie pytanie, czy zielony kolor spodni Geoffa Urus ("jedynka") i kurtki MWS to ten sam odcień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti-zander Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Witajcie,Jak w temacie,szukam opinii od użytkujących kurtkę Andersona Geoffa WS3. Jakie są wasze wrażenia? Poszukuję wygodnej,solidnej i funkcjonalnej kurtki na spinningowe wyprawy,której nie będą straszne ulewne deszcze.Polecicie?Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 WS3, LWS3 - polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti-zander Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 WS3, LWS3 - polecam!!! Patu, coś więcej uprzejmie proszę Jestem dość wymagającym skurwielem i byle ortalion mnie nie zadowoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 LWS jest ciut cieńszy od Dozera, nie ma podszewki z mikropolaru. Na plus posiada odpinany kaptur, Dozer ma go na stałe. Obie dobre na łódkowe łowy. MWS2 używam przy pstragowaniu lub pakuje do plecaka tak na wszelki wypadek, krótsza od pozostałych. Parametry materialu i jakość wykonania wszystkich modeli wyśmienita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Ja posiadam WS3 i moge powiedzieć że jest to mega kurteczka wszystko na najwyszym poziomie,wodoszczelność,krój, wygoda,wyglad,duże kieszenie piersiowe z zapieciem megnatycznym na pudelka super sprawa.Wiem że jest to kurtka do brodzenia ale jak by byla o te 4-5 cm. dlusza to by była najlepsza kurtka ever Polecam bo warto na prawde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti-zander Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Mam WS, tyle, że pierwszej generacji. Świetna kurteczka. Nie wiem, na ile poprawili kolejne wersje(o ile dało się coś poprawić), ale jakościowo jest świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Geoff Anderson RaptorPanowie przez przypadek zamówiłem rozmiar L wymienionej w tytule kurtki. Czy na 185 będzie dobra czy mała ? Tylko chodzi o brodzenia w niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Aha zapomniałem dodać .... opony browarowej juz się pozbylem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Mam starszego Raptorka w rozmiarze XL i też mam 185 cm wzrostu. Myślę że L będzie na Ciebie pasować chyba że lubisz ciepło i ubierasz 2 polary pod kurtkę :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek88 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Ja zamówiłem Dozer 4 Leaf camou rozmiar L mam 185 cm wzrostu i ok 95kg wagi.Kurtka wisiała na mnie jak worek, jak się później okazało nawet rozmiar M troszkę przyduży tak więc różnie to bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 ..ale Raptor jest króciutki, choc między L a XL wielkiej róznicy nie ma... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 No to jest szansa ze będzie ok.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 No właśnie jak nie masz wielkiej klaty, to długość kurtałki i rękawów niewiele się różni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 No uspokoiłem się trochę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Tomek,będzie dobry..180cm i 90kg i L jest git luźna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cola Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Kurtka WS3 od Geoff Anderson Witam,czy możecie podzielić się waszym zdaniem w sprawie kurtki jak w temacie.Mam okazję kupić na innej aukcji tę kurtkę (używaną 2 lata) za połowę ceny rynkowej.Jak ta kurtka sprawuje się podczas deszczu (nie ulewy)? Czy musi być czymś impregnowana co jakiś czas. Proszę o cenne uwagi osób, które ją użytkują lub użytkowały.dzięki P.S. Jak coś, co polecacie w zamian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Posiadam, chwalę, polecam.Kup na alle.. mydło oraz impregnat Nikwax za 50PLN, stosuj w "razie potrzeby - 1-2 razy na sezon" i ciesz się dobrą, wędkarska kurtką... P.S.pozostaje pytanie, jak przez te 2 lata była traktowana membrana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 a co z tą membraną może się dziać? bo moje kurtki mają po kilka lat i nigdy nie były impregnowane. Jednak raz zauważłem że podczas deszczu kurtka jakby mi przemokła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 a co z tą membraną może się dziać? bo moje kurtki mają po kilka lat i nigdy nie były impregnowane. Jednak raz zauważłem że podczas deszczu kurtka jakby mi przemokła. Witam, było już o tym TROCHĘ, detergenty niszczą membrany , powodując powiększanie się ich drobnych oczek, natiomast kurz , a bardziej pył zatyka ich poryWitam,czy możecie podzielić się waszym zdaniem w sprawie kurtki jak w temacie.Mam okazję kupić na innej aukcji tę kurtkę (używaną 2 lata) za połowę ceny rynkowej.Jak ta kurtka sprawuje się podczas deszczu (nie ulewy)? Czy musi być czymś impregnowana co jakiś czas. Proszę o cenne uwagi osób, które ją użytkują lub użytkowały.dzięki P.S. Jak coś, co polecacie w zamian? Posiadam takową , ale wersja przedłużona, strasznie fajna kurtka , tylko jeszcze super deszczu nie widziała, kupiona tu na forum od kol Pleciona za 630 czy 650 , czyli ok 70 % ceny sklepowej to ja nie wiem czy ta połowa ceny to taka okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 a co z tą membraną może się dziać? bo moje kurtki mają po kilka lat i nigdy nie były impregnowane. Jednak raz zauważłem że podczas deszczu kurtka jakby mi przemokła. ..na przykład można ja wyprać w pralce na 60st., mocno odwirować i potraktować mega pachnącym, zatykającym membranę Lenorem...To odzież techniczna, o którą trzeba "dbać inaczej"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Posiadam takową , ale wersja przedłużona, strasznie fajna kurtka. Możesz podać link do takiej wersji przedłużonej Ws3?Sam posiadam Ws3 i sobie chwale,zawsze mówiłem że jak by była trochę dłuższa to by był the Best. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi