Jar1808 Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 (edytowane) Zimne pory roku...Dla mnie to ciuchy na wiosnę/jesień, a wtedy pod spod wędruje termo bielizna ale dla leniwych, a nie aktywnych i polar. Starczało na każdą szarugę jak do tej pory. Polar dozer czy jakis poprostu polar chodzi mi czy mozna skompletowac polar dozer do kurtki dozer 4 ,czy nie jest wtedy zaciasna kurtka, bo chyba polar dozer jest gruby cos ala kurtka a nie mam dostepu aby zobaczyc ! PozdrawiamJarek Edytowane 30 Marca 2018 przez Jar1808 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Panowie mam kurteczke Dozera 5ke. chce kupic spodnie . Tylko nie wiem w ktore przyinwestować czy 4 czy 5ke a moze barbarusa ? Różnica w cenie to cale 400zł wiec nie wiem czy aż rtak warto dokaldać. Może ktoś ma porownanie tego do tego produktu ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Witam , jakie polecicie spodnie na lato głównie z łódki łowienie. Chodzi mi przede wszystkim o słońce.Jak możecie podać model bo się pogubiłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Witam , jakie polecicie spodnie na lato głównie z łódki łowienie. Chodzi mi przede wszystkim o słońce.Jak możecie podać model bo się pogubiłem .Zipzone polecam zdecydowanie na lato. Mam 3 pary. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Dzięki godski@ tak myślałem ale wole dopytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Zipzone polecam zdecydowanie na lato. Mam 3 pary.Andrzej, przy kilku km wzdłuż brzegów Wisły w słońcu nie odparze sobie jajek w nich? Szukam czegos przewiewnego na ciepłe dni, co będzie w miarę szybko schlo, gdy trzeba będzie wleźć po kolana do wody lub isc w mokrej trawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Andrzej, przy kilku km wzdłuż brzegów Wisły w słońcu nie odparze sobie jajek w nich? Szukam czegos przewiewnego na ciepłe dni, co będzie w miarę szybko schlo, gdy trzeba będzie wleźć po kolana do wody lub isc w mokrej trawie.Ja generalnie łowię tylko z łódki i nie łażę brzegami rzek tak więc na 100% tego nie powiem.Dla mnie właśnie są to typowe spodnie na upał , warunek to jasny kolor jak dla mnie.Bardzo szybko schną. Nie tak dawno były w Danii czy Szwecji na wyprzedaży za niewiele ponad 100 złotych o ile dobrze pamiętam. Super oferta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Te zipzone są ok. Jajek nie sparzysz zwłaszcza, że można je spokojnie zdjąć zamoczyć w wodzie i mokre chłodzą jak cholera. Zmoczone do ud czyli by gacie jednak suche były schną w godzinę. Minus i to nie tylko tych, ale też letnich od simmsa - mam dwie pary - pokrzywy przez nie parzą. W simmsach nawet bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Dystrybutor twierdzi źe juź zipzone nie produkowane. Szukam po sklepach ale nigdzie nie ma xl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Mam nowe XL zielone jak chcesz. 230 zł z wysyłką. Coś koło 300 płaciłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Dystrybutor twierdzi źe juź zipzone nie produkowane. Szukam po sklepach ale nigdzie nie ma xl.Używałem dwie pary,są OK,ale cenowo lekkie przegiecie.Jak nie używasz nogawek,to w sklepie Gosport kupiłem podobnej jakości za 1/3 ceny.Brak tylko nogawek i inna marka.Jakaś ich marka,nie pamiętam nazwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Dystrybutor twierdzi źe juź zipzone nie produkowane. Szukam po sklepach ale nigdzie nie ma xl. Bo nie są... jakby za zwój głupi charakter sławek (Pleciona) nie poleciał, to pewnie by raz po raz miał. Ale koledzy i modzi zdecydowali by mu bana dać... to nie ma i nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abdulwielkikaptur Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Czesc Podlacze sie tutaj troche z innej beczki, bo nie moge odnalezc odpowiedzi na moje pytanie, i mam nadzieje ze tutaj moze ktos pomoze. Stalem sie szczesliwym posiadaczem spodni Urus 4 kupionych online wg rozmiarowki producenta. Porownujac owe spodnie z zakupiona w stacjonarnym sklepie przez mojego kolege identyczna para u niego zauwazylem brak jednej metki /znaczka ktora to w mojej parze spodni znajduje sie w srodku- od wewnetrznej strony pod metka ze znaczkiem producenta opisujacej zasady prania a tuz obok metki mowiacej nam z jakim rozmiarem produktu mamy doczynienia. Na metce tej widnieje napis "13SL" Czy ma ktos pojecie co powyzszy napis oznacza- nr seri produkcji? a moze np. region? na ktorego rynek dany towar jest produkowany? cos gdzydies takiego obilo mi sie o uszy a dodam tylko ze obydwie pary spodni maja ten sam rozmiar a jednak jego sa jakby troche ciasniejsze- ciasniej skrojone.dzieki z gory L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Wiecie może czy można gdzieś jeszcze kupić Urusy3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu84 Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Hmm to już historia wiec po co do niej wracać ??Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Miałem 3-ki i mam teraz 4-ki i moim zdaniem lepiej na zadku prezentują się te pierwsze. 4-ki mają bardzo pufiaste, szerokie nogawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu84 Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Ale za to piątki są o rozmiar mniejsze do 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 (edytowane) Dzięki, ale mnie interesuje 3-kaWiem że kiedyś ktoś sprzedawał dużo ciuszków z geoffa, tych starszych generacji, niestety nie pamiętam kto. Edytowane 23 Września 2018 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Wiecie może czy można gdzieś jeszcze kupić Urusy3?Zapytaj Zbyszka vel team dragon. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 No właśnie o niego mi chodziło, tylko nie pamiętałem nicku, dzięki wielkie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewyspec Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 No właśnie o niego mi chodziło, tylko nie pamiętałem nicku, dzięki wielkie cześć daj proszę znaka jak będą xl . Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 No właśnie miał xl a ja chciałem większe ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.t Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Witam . Mam prawie dwa metry wzrostu i zastanawiam się nad kupnem urus 4 , ktoś może użytkuje przy takim wzroście? Jestem dość chudy i zastanawiam się czy xxl by wystarczyło bo xxxl to pewnie się utopię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Witam . Mam prawie dwa metry wzrostu i zastanawiam się nad kupnem urus 4 , ktoś może użytkuje przy takim wzroście? Jestem dość chudy i zastanawiam się czy xxl by wystarczyło bo xxxl to pewnie się utopięMam 195 cm, spodnie mam w rozmiarze xxxl, kurtka w rozmiarze xxl???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.t Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Mam 195 cm, spodnie mam w rozmiarze xxxl, kurtka w rozmiarze xxl[emoji6]A jaku ciebie w biodrach? Bo według rozmiarowki jest 135 a ja mam 110 , nie chciałbym jak w worku chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi