Skocz do zawartości

Kurtki / spodnie Geoff Anderson - opinie

patu

Rekomendowane odpowiedzi

Ja posiadam kurtkę mws i spodnie urusa jak dla mnie sprzęcik rewelacja :D co do rozmiar?łw to przy twoim wzroście i wadze to rozmiar M będzie odpowiedni.Ja mam podobne gabaryty i jest ok.

Ja za sw?łj komplet płaciłem 900zł więc proponuję poszukać na duńskich stronach lub na pijawetz.com oni maja czasem dobre ceny.

Spodnie to nie problem bardzoej mam dylemat z kurtka zeby nie byla na mnie za ciasna ta ws w klatce piersiowej ;/ nie wie ktos czy jak sie zamowi w FM mozna wymienic kurtke na inny rozmiar jesli nie bedzie pasowac?

Cześć posiadam ten sam zestaw co kolega @maniak tylko ?źe ja mam XL bo mam 180cm wzrostu i ponad 100kg Embarassed na dzień dzisiejszy.Kiedy jednak go kupowałem czyli ok trzech lat temu wziąłem L ale szybko wymieniłem na XL bo ta L taka ciasnawa mi się wydawała.Ja w?łwczas te?ź troche chudszy byłem :)Co do pory roku chodze w spodniach cały rok i w lato to jajka niezle mi się pocą ale myśle ?źe jak nie miał bym neoprenu to było by troszke lepiej.

A powiedzcie mi czy jak wezme sobie m to gdyby byla tak w sam raz na mnie to jesli wloze dwa pudelka spiningowe okolo 230x130x13mm w te przednie kieszenie czy nie bedzie mi krepowala ruchow i nie wypcha mnie do srodka na klatce piersiowej? Jak te kieszenie sa zrobione? I jak uwazacie m wziasc czy l z zapasem na przytycie? Tylko czy przy moim wzroscie l nie bedzie za duza? Hmmm mam dylemat ;(

Ja na Twoim miejscu zrobił bym tak ?źe jeśli nie mają na sklepie i muszą zprowadzić dla Ciebie taki komplet tp poproś aby rzysłali na sklep dwa rozmiary i wybierzesz sobie kt?łry Ci pasuje a dr?łbi odeślą spowrotem.To nie jest komplet przeciw deszczowy za 20zł więc musisz mieć mo?źliwość dobrze przymie?źyć to ubranko :D

Ja wymieniałem dwa razy a sprzedawca miał mnie ju?ź dość ale to w końcu ja będe chodził w tym przez długie lata a nie on

A powiedzcie mi czy jak wezme sobie m to gdyby byla tak w sam raz na mnie to jesli wloze dwa pudelka spiningowe okolo 230x130x13mm w te przednie kieszenie czy nie bedzie mi krepowala ruchow i nie wypcha mnie do srodka na klatce piersiowej? Jak te kieszenie sa zrobione? I jak uwazacie m wziasc czy l z zapasem na przytycie? Tylko czy przy moim wzroscie l nie bedzie za duza? Hmmm mam dylemat ;(

Takie du?źe pudełka to tam nie wejdą, max 210mm x 120mm ;)

Często mam wypchane kieszenie bo nie lubię nosić plecaka i nie przeszkadza mi to w niczym (oczywiście nie nosząc pudełka z cię?źkimi gumami)...

Proponuję zakupić rozmiar M, będzie dobry dla Twojego wzrostu.

Mam 175cm i spodnie ju?ź prawie le?źą mi na podłodze (po wyregulowaniu paska).

Obw?łd w pasie te spodnie mają naprawdę du?źy i mo?źna go łatwo wyregulować.

Trudno jest tak doradzić przez internet i wątpię, aby ktoś Tobie odpowiedział dokładnie i pewnie na Twoje pytania.

@fish28 tylko ja mieszkam w UK i tutaj nie ma tych kurtek i w ogole nie spotkalem sie z firma AG. Chce zamowic przez Fishing Mart. Nie wiecie moze czy jest mozliwosc wymiany kurtki na wiekszy mniejszy (odeslanie) mial ktos z tym doswiadczenie? @maciek to mowisz ze m bedzie dobra na 100% ?

A ma ktos dokladna tabele wymiarow dla WS 3 rozmiar M? Bo jak znalazlem gdzies na jakiejs stronie to ona ma okolo 96 cm obwod w klatce piersiowej i nie wiem czy to jest na osobe o takim obwodzie czy kurtka tyle ma, ja mm 100 cm wiec moze byc mala ale nie jestem pewny tych informacji z tej strony jest mi ktos w stanie podac wiarygodne wymiary rozmiaru m i l? Maciek a Ty ile masz obwodu w klatce p.? Ty masz 174 cm 70kg i masz WS rozmiar M tak? I gdy zalozysz polar i kurtke to jest ok, ciasno czy luzno?

Sprawdzilem na oficjalnej stronie andersa i sa rozmiary dokladne i pewne. Mam pytanie do @maniaka jaka masz dlugosc rekawu w swojej L-ce? tylko zmierz do konca rekawu a nie do tej neoprenowej wstawki na reke

Długość rękawu to około 58cm (długość do pachy).

Pozdrawiam