Skocz do zawartości

Kurtki / spodnie Geoff Anderson - opinie

patu

Rekomendowane odpowiedzi

Polecam Bassa można ponegocjować sporo z ceny,samu nich WS brałem,spory wybór i dużo rozmiarów na miejscu,Columbię ma moja dziewczyna,w deszczowe trociowe dni z polarem pod spodem i dobrej jakości bieliznie termo, nie idzie zmarznąć,po całym dniu też nie przemokła ani Geoff ani Columbia

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Pływałem kiedyś na wiosłach trolingując (około 4-5 godzin w ulewnym deszczu) więc zero maskowania przed deszczem, zacinało prosto w "pysk", kurtka Geoff Anderson po wielu praniach i wielu impregnacjach. Była tak mokra z zewnątrz przylegając ciasno do ciała niczym rajstopy z lajkry. Zimno, sine wargi, dzwonią zęby, mówię sobie - przemokłem do nitki. Dobijam do brzegu, wyporządzam łódkę i gazu do auta zrzucić "kapotę", przeklinam po drodze niczym szewc... Ściągam  Geoff-a i nie wierzę temu co czuję i widzę. Jestem suchutki!!! Firma, kurtki SUPER trzeba jedynie pilnować by po praniu odpowiednio impregnować. Kupiona w 2003 roku a impregnat to NIKWAX. Polecam.  :)

Podepnę się pod temat i zapytam.

Jak tytułowy komplet sprawdza się późno jesiennych, łódkowych połowów. Gdzie zimny wiatr daje popalić a i temperatura oscyluje około 0 lub poniżej?

Zastanawiam się nad kompletem + bielizna termo i polar lub po prostu kupić kombinezon np SeaFox.

Macie jakieś doświadczenia przemyślenia?

• 5 miesięcy temu...

Witam Kolegów. Chciałbym nabyć ww. komplet (dozer + urus) z tego względu, że model 3 jest już praktycznie nie do zdobycia zamierzam kupić wersję 4. Czy ktoś spotkał się z jakimiś opiniami na temat najnowszej produkcji Geoffa?   

Ustaliłem, że jakość bez zmian:-) Niezmiennie wysoka. Zmienił się odrobinę krój (kieszenie) i kolorystyka. W niektórych sklepach już jest 4 (pojedyńcze sztuki) w dużych rozmiarach. Jest masakryczny problem z dostępnością. Dragon ma mieć na dniach dostawę (przynajmniej teoretycznie)

• 1 miesiąc temu...

Panowie. Proszę o pomoc użytkowników kurtki Raptor 1 i Raptor 2. Czym one się różnią wizualnie? Czy tylko Raptor 2 ma ściągacz na dole? Potrzebuję tej informacji bo chyba pewien sklep robi mnie w bambuko wciskając 1 jako model 2. Będę bardzo wdzięczny za pomoc.

Panowie. Proszę o pomoc użytkowników kurtki Raptor 1 i Raptor 2. Czym one się różnią wizualnie? Czy tylko Raptor 2 ma ściągacz na dole? Potrzebuję tej informacji bo chyba pewien sklep robi mnie w bambuko wciskając 1 jako model 2. Będę bardzo wdzięczny za pomoc.

Nie mam pojęcia czym się różnią ale możesz zerknąć na http://www.andrzejstanek.pl/post/53

13 rząd od góry- facet w kapeluszu ma na sobie Raptora 1