norbertkrakow Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 (edytowane) CAPERLAN ŚPIOCHY obniżyli cenyhttp://www.decathlon.pl/spodniobuty-caperlan-team-3-c-id_8125913.html http://www.decathlon.pl/spodniobuty-caperlan-team-4-c-id_8125914.html http://www.decathlon.pl/Kupowac/SPODNIOBUTY Edytowane 24 Października 2013 przez norbertkrakow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 http://jerkbait.pl/topic/22972-promocje/?hl=promocje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Dodam, że 4L Caperlana weszły już na sklepy w cenie 529pln 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 25 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 O jutro walę mierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 25 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Słuchajcie a jak z rozmiarem mam 175 cm wzrostu i 88 kg jaki brać jak coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Na wiosnę była promka w której dorwałem c5 za 500 zł Norbert - kieruj sie wielkością stopy. C5 w XXL na chłopa ze stopą 46-47 plus skarpeta luz w pasie zawsze można jakoś zniwelować byle tylko skarpeta pasowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Powinny XL-ki na Ciebie pasowac.Przykucnij, zobacz, czy nie obciskaja za bardzo.Ja mam 189cm mierzylem xxl i byly gites.Model 4c, ale to raczej bez znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 26 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Ja mam stópkę 45 więc może L wlezie na mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 (edytowane) Musza byc wieksze zebys w bieliznie termo mial komfort i stopa nie byla obciskana przez skarpete neoprenowa. Pomierz, pogimanstykuj sie i kupuj;) Edytowane 26 Października 2013 przez Mariano Italiano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 zamówiłem dziś 3c do przymiarki, bo kolejna para decathlonowych neoprenów puściła mi wodę na szwie. tym razem nie na łączeniu z butem, ale na tyłku. 4c w rozmiarze xl już nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Norbert- na Ciebie będzie XL-ka U mnie są dostępne wszystkie rozmiary z 3C i 4L. U mnie tzn. w Decathlon Targówek. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 XL z 4c nigdzie już nie ma. ostatnia para była właśnie na targówku, ale jest już zarezerwowana. informacja z godziny 13 od sympatycznej pani z decathlonu gdańsk-kartuska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 @jersey, zgadza się Generalnie jest to para, która zostaje u mnie (ostatnia, ostatnia) A Pani z Gdańska, potwierdzam- sympatyczna P.S- dla siebie poszukiwałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 @Wojtek B., tak, dla siebie. chciałem porównać z 3c. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 (edytowane) orientuje się ktoś czy caperlany 3c rozmiar XXL są dużo większe (na długość i szerokość) od XL? w XL z polarową bielizną ledwo się ruszam, tak są opięte, a przesadnie upasiony nie jestem. Edytowane 4 Listopada 2013 przez jersey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Panowie pytanko dotyczące 3c i 4c bo jeszcze nie wiem które będę brał bliżej wiosny.Mam 181 cm 85 kg a stopa średnio 44. Jaki rozmiar mam zamawiać do przymiarki? Dodam, że chciałbym używać ich latem z cienką bielizną oraz jesienią ze spodniami polarowymi.Szkoda kaski mi na dodatkowe neopreny bo jesienią to już okazjonalne brodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Neopren 4mm wyprzedaż 39 zł przecena 90%!!W Markach tylko rozmiary 38/39 ale może gdzieś są inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Neopren 4mm wyprzedaż 39 zł przecena 90%!!W Markach tylko rozmiary 38/39 ale może gdzieś są inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Już wiadomo czemu Brando sprzedaje solvki ps jak ktoś namierzy nr 45 proszę o info... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tete Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Już wiadomo czemu Brando sprzedaje solvki ps jak ktoś namierzy nr 45 proszę o info...W Piasecznie też tylko jeden rozmiar. 38/39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Podajcie linka do tych 38/39. Nie chce mi się wierzyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tete Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Podajcie linka do tych 38/39. Nie chce mi się wierzyć....Na stronie ich chyba nie ma. Byłem w sklepie w ubiegłym tygodniu (Piaseczno) to wisiało kilkanaście par (wszystkie w jednym rozmiarze). Też przecierałem oczy bo wodery fajnie wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Podajcie linka do tych 38/39. Nie chce mi się wierzyć....Mnie tam już nic nie ździwi po tym jak nakupiłem tam YO-ZURI Hydro Magnum 12 cm po 8 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Podajcie linka do tych 38/39. Nie chce mi się wierzyć....http://www.decathlon.pl/C-394910-dobre-okazje/N-153567-typ-produktu~wedkarstwo/N-153566-rodzaj-produktu~wyposazenie-wedkarzaSam pewnie już dawno sprawdziłeś ale wczoraj też tu nic nie było no, chyba że Jackowi jedną dziewiątkę "zjadło" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Comandor Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Byłem w decathlonie na reducie i nie ma tam żadnych nawet 38/39. Leżą tylko ze 4 pary gumowych i 3 pary innych neoprenów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi