Kamil Z. Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 W poprzednich latach w ostatni weekend października były punktowane. 2 lata temu(chyba) ekipa Czechów trafiła nawet kijankę. Ale im aku padły i nie spłynęli o czasie do przystani.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 30 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Łowca tej kijanki daje radę i z większymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Beno Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 I jak tam Panowie wyniki na Rybniku? Pochwalcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Padło trochę ryb, więcej niż w latach poprzednich podobno. Jednak do pełni szczęścia jeszcze daleko. Wszyscy... a było sporo wędkujących nie połowili chociażby sandaczy do bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Sa gdzies.moze wyniki tych.zawodow.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Zawsze pojawiały się tu:http://www.katowice.pzw.org.pl/ Padło trochę ryb, więcej niż w latach poprzednich podobno. Jednak do pełni szczęścia jeszcze daleko. Wszyscy... a było sporo wędkujących nie połowili chociażby sandaczy do bólu.Tych to chyba nigdy nikt do bólu nie połowi. Byłeś? Dużo wymiarowych ryb? Jaka temp. wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo731 Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 witam woda prawie 18 stopni byko 7 sandaczynajwiekszy 80 16 szczupakow i troche okoni.. i tolpyga za ogon ze 40 kilo..Mostrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pursuit Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 i 3 wąsy podobno padły , ale ja widziałem tylko jednego takiego koło 180 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe_79 Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Największy sandacz miał prawie 5 kg. Okonie w większości brzdące (największy chyba ok. 0,7kg).Pogoda trochę dokuczała... Najpierw wiaterek, a ostatnie 1,5 godziny walił deszcz, więc finisz na mokro.Z tego co widziałem na liście to ok. 1/3 zjechała bez ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Ludzi dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe_79 Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Ludzi dużo?57 sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Czyli tak średnio..I wyniki, jak na tylu chłopa, nie są złe. Przynajmniej porównując do lat poprzednich.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Może macie jakieś fotki z zawodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Tolpyga zamiotla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Chyba nie do końca "forumowe", ale są...http://www.katowice.pzw.org.pl/wiadomosci/86777/60/i_spinningowe_zawody_wedkarskie__o_puchar_rybnika_2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 ...i pewnie ryby z pudła wróciły do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 (edytowane) To leży w kwestii zawodników, bo nie spotkałem się z przymusem przyniesienia do wagi ryby martwej.Przeciwnie wręcz, ale o tym już pisałem na pierwszej stronie i wklejałem na dowód zdjęcie protokołu z zawodów sprzed bodajże 2 lat. PozdrówkaKamil Edytowane 5 Listopada 2013 przez Kamil Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 ....a gdzie tołpyga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Chyba z 3 lata temu widziałem tam jedną pod powierzchnią. Coś z nią było nie tak, bo leżała na boku. Po podpłynięciu okazało się że jednak żyje, a na widok pontonu machnęła ogonem i poooooszła w zieloną wodę A skubana była gigantyczna. Ciężko mi ocenić, bo nie złowiłem nigdy takiej, ani mniejszej, ale kilkadziesiąt kilogramów miała z pewnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 leżała na boku...bo tak było jej wygodnie spać a wy ją obudziliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Albo się zmęczyła całodziennym filtrowaniem zakwitniętej "zupy"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Fajnie było, szczerze powiedziawszy to klimat był całkiem przyzwoity i trzeba będzie wybrać się ponownie w najbliższą niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Szkoda że zawody są już poza sezonem sumowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo731 Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Mam zdiecia tolpygi jesli łowca sie zgodzi to wstawie,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Woda w najcieplejszych miejscach gdzie można było łowić miała około 22 stopnie Celsjusza, i powiem szczerze, że widoczna była aktywność sumów na sondzie, wychodziły do łódki o którą chlapała falka, nieźle to wyglądało.Po następnych zawodach wstawię fotki obrazu z sondy, jeśli się to powtórzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi