Kokot Opublikowano 25 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 Nigdzie chyba nie ma tak krótkich zapisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacky24 Opublikowano 25 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 Jest 50 miejsc. pierwsze 15 ekip z poprzedniej tury wchodzą automatycznie jeśli zrobią opłatę startową. Chociaż na ostatnich zawodach weszły wszystkie teamy rezerwowe które opłaciły wpisowe i teraz było 60 ekip. Także warto przypilnować komunikatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałyKieł Opublikowano 26 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 (edytowane) Gratuluje pierwszego miejsca Wojto !! Dorzucam jedną fotkę z ostatnich zawodów ...... Edytowane 26 Października 2021 przez BiałyKieł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Dziękuję Panowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maguras Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Sędziowanie na tych zawodach trochę mnie irytuje. Czekaliśmy na pomiar sandacza 75 dobre pół godziny. Na takich zawodach powinna być już aplikacja sędziowska.... Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mjynsiorz Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 2 lata temu, gdy po raz pierwszy zawody odbywaly sie na zywej rybie, wygladalo to jakby specjalnie sie nie spieszyli aby moc te ryby zabierac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo1970 Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 2 lata temu, gdy po raz pierwszy zawody odbywaly sie na zywej rybie, wygladalo to jakby specjalnie sie nie spieszyli aby moc te ryby zabierac.Tak było, potwierdzam. Wysłane z mojego SM-G715FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mjynsiorz Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 I najglupsza rzecz - ubieranie kamizelki. Znajdujesz fajna miejscowke, nikogo wokół do czasu az nalozysz kamizelke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Dziś ogłosili zapisy na III turę.Jest tam wzmianka o nieetycznym zachowaniu niektórych wędkarzy i trochę zmienili regulamin;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 A propos sędziowania to fajnie było to zorganizowane na zawodach DD spin masters. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 U nas było ok., nie czekaliśmy długo na zmierzenie ryb od momentu założenia kamizeli.Wszystkie rybki odpłynęły bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Wprowadzili zakaz verticala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Wprowadzili zakaz verticalMam nadzieję że w końcu będą dyskwalifikacje za łamanie przepisów.Fajnie jakby zrobili tam jeszcze cykl zawodów z verta czy z trolingu. Miłośnicy tych metod mogli by się wtedy wykazać i zaspokoić swoje potrzeby ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Na zawodach nie byłem ale chyba wiem o kogo chodziło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacky24 Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 (edytowane) Zakaz verta był już wcześniej ale słyszałem że ktoś tam kombinował Edytowane 28 Października 2021 przez blacky24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maguras Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 U nas było ok., nie czekaliśmy długo na zmierzenie ryb od momentu założenia kamizeli.Wszystkie rybki odpłynęły bez problemu.Bo sędziowie wiedzieli, że połowisz [emoji14] Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mjynsiorz Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Mam nadzieję że w końcu będą dyskwalifikacje za łamanie przepisów.Fajnie jakby zrobili tam jeszcze cykl zawodów z verta czy z trolingu. Miłośnicy tych metod mogli by się wtedy wykazać i zaspokoić swoje potrzeby ;-)Napiszesz cos wiecej, o co chodzilo z łamaniem regulaminu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Napiszesz cos wiecej, o co chodzilo z łamaniem regulaminu?To chyba nie najlepsze miejsce do rozpisywania się o tym czego dotyczyły "faule". Ale jak bardzo Cię to jednak interesuje to napisz do sędziów za co ukarali jeden team 6pkt. karnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mjynsiorz Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Patrząc na pogode, niedziela zapowiada się koszmarna jeśli chodzi o wiatr. Wydaje się Wam, ze bedzie to bezpieczne łowienie? Dzwoniłem do nich, stwierdzili że decyzję podejmą w dniu zawodów. Wszystko fajnie tylko jak ktoś ma 300km do Rybnika, to się chyba srednio opłaca.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Ja mam 50 km, ale nie usmiecha mi sie wstawac o 4 rano po nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Jakbyście mieli jakieś pewne informacje odnośnie ewentualnego odwołania zawodów dajcie proszę znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mjynsiorz Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Proponuje do nich dzwonic, jesli wieksza liczba osob to zrobi, moze da im do myslenia i podejma decyzje jutro. Osobiscie chyba zrezygnuje ze startu, nie widzi mi sie placic kupe kasy za paliwo, za nocleg, tylko po to by rano sedzia stwierdzil ze FAKTYCZNIE WIEJE! Swoja droga jak oni sobie wyobrazaja plywanie na elektrykach przy takich falach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacky24 Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Kolego pływałeś po Rybniku przy wietrze rzędu 20-25 km/h ? Spodziewasz się bardzo dużej fali? Bo myślę że aż takiej tragedii nie będzie. Tym bardziej że będzie wiało w poprzek zbiornika. Inaczej wiatr się rozłoży na rybniku niż np. na zbiorniku typu Otmuchów czy Turawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel331 Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 I po zawodach wiatr wiał mocno ale nie było tak zle każdy przypłynął do brzegu z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 Nie było tragedii, nasza "dziobówka" 12,5kg nie trzymała nas zawsze w miejscu ale daliśmy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi