Skocz do zawartości

Towarzyskie Zawody Spinningowe - Rybnik

francisco scaramanga

Rekomendowane odpowiedzi

Jest 50 miejsc. pierwsze 15 ekip z poprzedniej tury wchodzą automatycznie jeśli zrobią opłatę startową. Chociaż na ostatnich zawodach weszły wszystkie teamy rezerwowe które opłaciły wpisowe i teraz było 60 ekip. Także warto przypilnować komunikatu.

Wprowadzili zakaz vertical

Mam nadzieję że w końcu będą dyskwalifikacje za łamanie przepisów.

Fajnie jakby zrobili tam jeszcze cykl zawodów z verta czy z trolingu. Miłośnicy tych metod mogli by się wtedy wykazać i zaspokoić swoje potrzeby ;-)

• Like 2

Mam nadzieję że w końcu będą dyskwalifikacje za łamanie przepisów.

Fajnie jakby zrobili tam jeszcze cykl zawodów z verta czy z trolingu. Miłośnicy tych metod mogli by się wtedy wykazać i zaspokoić swoje potrzeby ;-)

Napiszesz cos wiecej, o co chodzilo z łamaniem regulaminu?

Patrząc na pogode, niedziela zapowiada się koszmarna jeśli chodzi o wiatr. Wydaje się Wam, ze bedzie to bezpieczne łowienie?

Dzwoniłem do nich, stwierdzili że decyzję podejmą w dniu zawodów. Wszystko fajnie tylko jak ktoś ma 300km do Rybnika, to się chyba srednio opłaca..

Proponuje do nich dzwonic, jesli wieksza liczba osob to zrobi, moze da im do myslenia i podejma decyzje jutro.

Osobiscie chyba zrezygnuje ze startu, nie widzi mi sie placic kupe kasy za paliwo, za nocleg, tylko po to by rano sedzia stwierdzil ze FAKTYCZNIE WIEJE!

Swoja droga jak oni sobie wyobrazaja plywanie na elektrykach przy takich falach..

Kolego pływałeś po Rybniku przy wietrze rzędu 20-25 km/h ? Spodziewasz się bardzo dużej fali? Bo myślę że aż takiej tragedii nie będzie. Tym bardziej że będzie wiało w poprzek zbiornika. Inaczej wiatr się rozłoży na rybniku niż np. na zbiorniku typu Otmuchów czy Turawa