dalton Opublikowano 8 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 (edytowane) Też dorzucę swoje trzy grosze. Niestety niektóre ekipy mają za nic regulamin zawodów i łamią go z premedytacją. Dotyczy to między innymi verticala. Jak już przyjeżdżają niektórzy żeby sobie połowić na tych zawodach na vertical, bo nie ma innej możliwości żeby tak połowić na Rybniku, to niech sobie łowi, ale niech nie zgłasza ryb sędziemu skoro wyraźnie było powiedziane, że ta metoda w zawodach jest zabroniona. To samo dotyczy trolingu. Wyaźnie też było powiedziane że nie wolno używać spalin i grozi za to dyskwalifikacja, a ja na ostatnich zwodach widziałem jak jedna z ekip z czołówki wracała bez skrupułów na spalinie. W przeciwieństwie do tych nieuczciwych ekip wielki szacun należy się Wojtorybie, bo wyciągnął na ostatnich zwodach suma na wygranie zawodów który był zapięty poza głową i go wypuścił. Edytowane 8 Listopada 2021 przez dalton 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 8 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Z cwaniactwem nie wygrasz. Widocznie są równi i równiejsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacky24 Opublikowano 8 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Panowie dlaczego nie zgłosiliście tego sędziemu? Na odprawie wyraźnie było powiedziane, jeśli widzisz coś takiego robisz zdjęcie i dzwonisz do sędziego i bez gadki jest dyskwalifikacja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto7 Opublikowano 8 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 ból d... bo ktoś potrafi łowić inną metodą . Jak ktoś ma z tym problem to po co donosić podplynąć wyj...ć łodkę dnem do góry i więcej nie będzie kombinował . Jakoś przeszła mi chęć na zawody obecnie , za dużo napinaczy , jak zawody to towarzyskie o nic w gronie znajomych . To jest najlepsze .W każdych innych dużo złej krwi się pojawia i nie pojmuję po co brać udział w cyrku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 8 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Skoro jest zakaz verta, to o jakim bólu d... mówisz. To ja sobie pojadę na GP okręgu i prądem będę łowił a inni będą mieć ból d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mjynsiorz Opublikowano 8 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Jakoś przeszła mi chęć na zawody obecnie , za dużo napinaczy , jak zawody to towarzyskie o nic w gronie znajomych . To jest najlepsze .W każdych innych dużo złej krwi się pojawia i nie pojmuję po co brać udział w cyrku ?To jedyny sposob aby lowic na tym zbiorniku z łodki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 9 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 Cyrk jest super, choć w cyrku występują klauni a my tu mamy doczynienia z pajacami ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 10 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 (edytowane) Też dorzucę swoje trzy grosze. Niestety niektóre ekipy mają za nic regulamin zawodów i łamią go z premedytacją. Dotyczy to między innymi verticala. Jak już przyjeżdżają niektórzy żeby sobie połowić na tych zawodach na vertical, bo nie ma innej możliwości żeby tak połowić na Rybniku, to niech sobie łowi, ale niech nie zgłasza ryb sędziemu skoro wyraźnie było powiedziane, że ta metoda w zawodach jest zabroniona. To samo dotyczy trolingu. Wyaźnie też było powiedziane że nie wolno używać spalin i grozi za to dyskwalifikacja, a ja na ostatnich zwodach widziałem jak jedna z ekip z czołówki wracała bez skrupułów na spalinie. W przeciwieństwie do tych nieuczciwych ekip wielki szacun należy się Wojtorybie, bo wyciągnął na ostatnich zwodach suma na wygranie zawodów który był zapięty poza głową i go wypuścił.Maciuś dowiedziałeś się że to ból d... Widzisz jakich tutaj mądrych rzeczy można się dowiedzieć Nie umiesz łowić na verta, cienias jesteś Nawet na towarzyskich zawodach można kolegów robić w ci..., przecież to tylko towarzyskie to czemu nie Mnie rodzice wychowali trochę inaczej, nawet na podwórku jak grałem z chłopakami w piłkę to obowiązywały jakieś zasady i "regulamin" którego się trzymaliśmy. Widocznie pochodzimy z różnych podwórek i mamy inne wartości, które są dla nas w życiu ważne. PS Maciuś czekam na wpis, że głupi byłem bo sumka na wygraną wypuściłem Edytowane 10 Listopada 2021 przez wojto-ryba 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 10 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Wojto, szacunek za postawę i do niedzieli ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 10 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Ale patrząc na każdy dyplom ,puchar ,wiesz że zdobyte fair play i możesz patrzeć w lustro z głową podniesioną. Gratki i brawa???????????????? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 10 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Dziękuję Panowie. I tak zajęliśmy znakomitą lokatę ???? 3 miejsce przy takiej konkurencji to naprawdę jak dla mnie ogromny sukces. Nie wiadomo czy jeszcze kiedyś się powtórzy, Rybnik uczy pokory i bywało że zero trzeba było przyjąć na klatę. Napewno łatwo się nie poddamy, do zobaczyska???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamiglas Opublikowano 10 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Rybnik czy nie Rybnik kazda woda uczy pokory i madry normalny czlowiek uczy sie cale zycie i wyciaga wnioski szacunek za to ze nie zrobiles innych w ch;;;;;; i mozesz sie spokojnie golic przed lustrem . Na stare lata jak bedziesz patrzyl na puchary wspominal i opowiadal wnukom bedziesz mial czyste sumienie [ bezcenne ] Pozdrowienia . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dalton Opublikowano 12 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 Za cwaniactwo i oszukiwanie kolegów prędzej czy później poniesie się konsekwencje, u mnie niektórzy całkowicie stracili szacunek, a im częściej będą tak robić tym więcej będzie takich jak ja.....i tego im życzę... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 12 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 Wiesz jak to jest, sponsorów pełno, to muszą się wykazać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mjynsiorz Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Czy kiedykolwiek widział ktoś z Was więcej ryb w Polsce na echosondzie co na Rybniku?Mnie ten zbiornik aż przeraża. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacky24 Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Równie dużo widać na Dzierżnie Dużym ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mjynsiorz Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Na Dzierżnie owszem jest dużo ryb ale są to miejsca, gdzie gromadzi się ich sporo. W Rybniku cały zbiornik jest zapełniony rybami, przynajmniej tam gdzie ja pływałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacky24 Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 A gdzie pływałeś bo chłopaki byli wczoraj na płytszej w okolicach karczy i tam było słabo. My kręciliśmy się trochę pod zaporą i kierownicą i faktycznie Ryby pokazuje ogrom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Od momentu startu aż do kierownicy. Na całej dlugości ogrom ryb. Dalej nie pływaliśmy bo nie było po co jak ryby brały na blisko kierownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 16 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Obok nas z samego rana spławiało się sporo wielkich ryb, na bocznym było wyraźnie widać że to biało ryb, cienie rysowały kształt karpia, tołpygi czy leszcza. Na szczęście żadnej z tych ryb nie najechaliśmy przynętą. Ale były miejsca gdzie nie było ryb ale to było zdecydowanie na południowej części zbiornika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto7 Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Nie . Zawody towarzyskie ,to zawody gdzie nie ma potrzeby napinać się na wynik bo o inny cel chodzi . Chodzi o spędzenie czasu z innymi a wyniki to dodatek tak jak z kolęgą na rybach . Nie potrzeba łódek i wertikala .Bywają zawody z brzegu gdzie jednym twisterkiem i długim feederem ktoś dłubie okonki z zatopionego krzaka przez łowienie jak na mormyszkę . Zawody w sumie są zbyteczne w pzw bo nie wygrywa najlepszy a ten kto 2 tygodnie wcześniej namierzał ryby i sposoby . Zawody powinny być rozgrywane niejako z marszu .Zbiórka i nikt nie wie gdzie będą zawody ,szybkie losowanie łowiska i jedziemy . Inaczej to zawsze będzie cyrk nie zawody . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Taaa... ligi piłkarskie też z łapanki zawodników... Podobnie skoki narciarskie i wszystkie inne zawody... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacky24 Opublikowano 20 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 To co Pany, połapiemy co jutro? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 20 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 (edytowane) Ciśnienie spada, lekka fala, powinni być dobrze????Koguty już wyskakują z pudełka???? Edytowane 20 Listopada 2021 przez Kokot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Uffff, mamy to!!!!! Wygrywamy cały cykl zawodów. Grand Prix Rybnika zdobyte????????????????????????Za wszystkie zawody uzyskaliśmy 34350pkt., złowiliśmy 16 sandaczy, 4 sumy i 1 okonia. Wczoraj mogliśmy zakończyć te zawody z dużym przytupem, lecz sum po dwu godzinnej walce okazał się sprytniejszy i zwiał jak już przymierzaliśmy się go podebrać. Ryba miała ponad dwa metry, potwór. Później był jeszcze jeden, który mi spadł po krótkim holu i to nas trochę dobiło. Nie pozostało nic innego tylko się pozbierać do kupy i łowić dalej. Udało się złowić 2 miarowe sandacze, które dały nam 26 lokatę która w zupełności nam wystarczyła by wygrać cały cykl ????????????????????Do zobaczenia za rok????????????PS wszystkie zawody braliśmy z marszu, żadnych treningów, pływania z echem itp.???? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi