Skocz do zawartości

Towarzyskie Zawody Spinningowe - Rybnik

francisco scaramanga

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie jak tam wrażenia po ostatnich zawodach? Widzę, że Tam Skylla znowu atakuje :P

Gratulacje, widziałem że rozwaliliście system, 9 sandaczy i ponad 12tyś. pkt. ????????????????

Wracamy na ring, był czas na przemyślenia, może uda się coś połowić ???????? Nie ma co odpuszczać ???? Do zobaczenia ????

• Like 1

Gratulacje, widziałem że rozwaliliście system, 9 sandaczy i ponad 12tyś. pkt.

Wracamy na ring, był czas na przemyślenia, może uda się coś połowić Nie ma co odpuszczać Do zobaczenia

Dziękuje :D

Wyciągnięte wnioski po pierwszych dwóch turach dały dobry wynik w trzeciej :P

Odpuszczać nie wolno, cały czas do przodu :)

• Like 1

Dziękuje :D

Wyciągnięte wnioski po pierwszych dwóch turach dały dobry wynik w trzeciej :P

Odpuszczać nie wolno, cały czas do przodu :)

Krystian lepiej zdradź co robić by być na szczycie tabelki ???? To co się sprawdzało w zeszłym roku nie przynosi efektów w tym roku ???? To jest najpiękniesze w wędkarstwie, nie ma schematów ????
  • Like 1

Ja miałem 3 brania w 3 rzutach :D

Pierwsze branie bardzo delikatne i rybka 40+ melduje się na pokładzie, drugie branko już nieco lepsze ale przy samej łódce, takie jakich nie lubimy bo trudniej zaciąć rybę.

Rybka była dość ciężka (dobra) ale nie jakaś taka z którą bym pewnie później robił zdjęcia, po kilku szarpnięciach wypięła się.

Trzecie branie to już taka fajna bomba :D Na pokładzie naszej Skylli ląduje ryba 67,7cm :D

Mieliśmy z samego rana sumka ale zerwał pletkę i był jeszcze jeden krótki sandacz, także coś tam u nas się działo :D

Bywało lepiej ale bywało też dużo gorzej  ;)  ot, tak to już bywa na rybkach :D