blacky24 Opublikowano 13 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Bardzo ciężki dzień. Spowiedziedzialem się trochę lepszych wyników. Sandacz całkowicie nie aktywny. Mogłeś rzucać mu pod pysk a on miał to w piźdz.. dla nas w ogólnym rozrachunku całkiem udane zawody. W generalnej najmujemy 2 miejsce. Dzisiaj padł przepięknay gruby 83.9 cm. Dziękuję wszystkim za miłą atmosferę i zawody beż napinki. Do zobaczenia na wodzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 13 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Gratulacje!Masz może zdjecia wyników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacky24 Opublikowano 13 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Mam. Podaj maila na priv to podeślę. Tutaj z telefonu nie potrafię wstawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 14 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Nam wczoraj sum złamał hak 6/0 z Kamatsu, udało się złowić ładnego sandacza + 70cm i kilka krótkich ????Gratulacje dla wygranych, ten rok nie należał do łatwych. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 27 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 Ktoś się orientuje czy okręg w tym roku planuje organizację zawodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 27 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 Będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 27 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 Zazwyczaj o tej porze byly znane terminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacky24 Opublikowano 28 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Podobno 22 października ma być pierwsza tura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 28 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Pocztą pantoflową dowiedziałem się, że nie będzie zawodów OKW Katowice. Tych co były w zeszłym roku, dwu dniowe. Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacky24 Opublikowano 28 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Podobno elektrownia nie wydała zgody na dwudniowe zawody.... ???? Dzwoniłem do okręgu i potwierdzili że zawodów nie będzie. Szkoda bo powalczyło by się, co nie wojto..? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 30 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Podobno elektrownia nie wydała zgody na dwudniowe zawody.... [emoji6] Dzwoniłem do okręgu i potwierdzili że zawodów nie będzie. Szkoda bo powalczyło by się, co nie wojto..? [emoji3]Oczywiście, lubimy tą wodę [emoji4] Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacky24 Opublikowano 16 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Widzę że zapisy idą pełną parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mjynsiorz Opublikowano 22 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 Wojtek jak zwykle pozamiatał. Na tego suma to się nastawiłeś, czy przyłów? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 21 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 Trochę mnie tutaj nie było, zostawię parę dobrych fotek ???? One najlepiej oddają to po co się jeździ na zawody na Rybnik ???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 21 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 I jeszcze klimat który był o poranku. Coś pięknego, zdjęcia bez żadnego retuszu, byliśmy zachwyceni tym pięknym niebem ???? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 21 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 Wojtek jak zwykle pozamiatał. Na tego suma to się nastawiłeś, czy przyłów?Wziął na właściwy zestaw w miejscu w którym się go spodziewaliśmy Mój kolega go złowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mjynsiorz Opublikowano 11 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 Czy aktualna legitymacja członka pzw obowiązywała na każdych zawodach, czy to jakaś nowość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorupa13 Opublikowano 11 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 Wcześniej legitymacji nie wymagali , tylko nr karty wędkarskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi