pepe_79 Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Mi raz na echo coś takiego się ukazało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Mi raz na echo coś takiego się ukazało...echo.JPG Wyglada jak sum...podobno w tej wodzie zyja jakies wasate stwory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Kto będzie z Was na drugiej edycji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Wyglada jak sum...podobno w tej wodzie zyja jakies wasate stwory Podobno, żyją ale z tego co wiem to padła tylko jedna 80-90 cm kijanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Z interpretacją echa jest o tyle trudno, że przy różnej prędkości łódki i zachowania ryby pod nią można wysnuć wiele teorii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Na drugiej edycji będzie chyba nieco więcej ludzi, bo znajomy mówił mi że sporo osób już jest zapisanych których nie było na pierwszej edycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Dobrze wiedzieć francisco :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tfurczy ekspiert Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Czy można tam zawitać z pontonem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Można. Jakieś opinie/relacje po II edycji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Są jakieś informacje o tegorocznej edycji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebort Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Skoro dotąd się nic nie odbyło, to już nie będzie. Pewnie za mało kasy na tym trzepali. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jarek K. Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 (edytowane) Na żywej rybie będą rozgrywane? Bo o imprezach rozgrywanych w innej formule na tym portalu nie informujemy...Witam chciałem zapytać czy zawody "Dragon " organizowane przez klub Glowatka na jeziorze czorsztynskim rozgrywane są na żywej rybie ?Nie do końca sie orientuje w tym temacie a widziałem info na JB .Jeśli tak to przepraszam za sianie fermentu i z góry przepraszam. Edytowane 30 Października 2015 przez Fester Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Za niska woda podobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dryzd Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Jest info na stronie Pzw Katowice, że zawody się odbędą. Link do strony:http://www.katowice.pzw.org.pl/wiadomosci/122130/61/zaproszenie_na_i_towarzyskie_zawody_spinningowe_z_cyklu_puchar_r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Ani słowa o formule na Żywej Rybie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pursuit Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 W zeszłym roku wszystkie okońie wracały do wody a reszta gatunków pozostawała w gestii zawodników ( część puszczała a część zabierała ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Ponoć miejsce slipowania zmieniło się?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 W zeszłym roku wszystkie okońie wracały do wody a reszta gatunków pozostawała w gestii zawodników ( część puszczała a część zabierała ) Tak jest co roku. Szkoda tylko tych ryb, które muszą całe zawody w siatce siedzieć żeby dotrzeć na ważenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Tak jest co roku. Szkoda tylko tych ryb, które muszą całe zawody w siatce siedzieć żeby dotrzeć na ważenie.Jak ktoś chciał, nie żal mu było czasu i akumulatora, to mógł spłynąć w trakcie trwania zawodów, rybki zmierzyć, zważyć, uwolnić i nadal łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Jak ktoś chciał, nie żal mu było czasu i akumulatora, to mógł spłynąć w trakcie trwania zawodów, rybki zmierzyć, zważyć, uwolnić i nadal łowić.Zawsze traktowałem te zawody z przymrużeniem oka oraz jako możliwość łowienia z łodzi na tym zbiorniku. Mierzyłem w grubego zwierza a nie 10 okonków po 20cm. Śmieszy mnie ta rywalizacja o pińcet złotych i tak zwane punktowanie.... Dodam jeszcze, że wędkarstwo to żaden sport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Te pińcet to nie wiem kiedy było.....o ile w ogóle Startując w tychże zawodach, podchodziłem do tematu raczej.....zerojedynkowo. Albo grubo, albo wcale. Albo miałem szczupaka/sandacza, albo spływałem na zero. Co przy układaniu list w kolejności alfabetycznej, plasowało mnie zazwyczaj w ogonku Spłynięcie z rybą do wagi i następnie jej uwolnienie, tyczyło się wszystkich egzemplarzy, nie tylko okoni. Choć przy braku chęci współpracy kaczodziobych i mętnookich, to niektórzy niezłe wyniki robili okoniami. Jednak ja nie jadę kilkaset kilometrów na wodę zamkniętą na co dzień na pływadła tylko po to, by łowić okonki na troka... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pursuit Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Kamil będziesz 8 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Na razie nie widać planów na udział w którejkolwiek z tegorocznych edycji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modełator Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Trzecia, tegoroczna edycja "zawodów" zakończyła się, panowie nałowili mięcha i zadowoleni się rozjechali z pełnymi siatami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Ciekawe czy ROOSowi udało się w końcu odreanimować sandacza, którego postanowił wypuścić Sam bym chyba nie miał tyle determinacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi