Mateush Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Witam Rozglądam się za torbą na echo . To co znalazłem na fotce poniżej , ale może są dostepne lepsze , fajniejsze etc... Za wskazówki i podpowiedzi dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Dotarła i do mnie torba condora. Strasznie biednie wygląda w niej moja mała elitka, muszę jej jakiegoś etrexa zamontować do towarzystwa. Wydaje mi się czy jest ona większa od typowych szmaciaków? Nie mam porównania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 makamba Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Aż się prosi o coś większego w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 @Makamba wyczarował byś link do sklepu z zestawem torba + uchwyt + aku w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 makamba Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 @Makamba wyczarował byś link do sklepu z zestawem torba + uchwyt + aku w dobrej cenie Ta torba Condora?Może być ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarioFR78 Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 (edytowane) Do tej torby Condora http://www.sklepsumowy.pl/torba-cover-na-echosonde-i-akumulator-condor-p-1805.htmlmożna zamontować idealne pasujący akumulator http://www.sklepsumowy.pl/wft-new-power-cube-ah-wft-p-1391.html Ma on wbudowana ładowarkę na 230 i samochodowa na 12V a wiec gdy jedziesz autem nad wodę to zawsze można doładować akumulator. Edytowane 26 Lutego 2014 przez MarioFR78 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Ja tam wstawiłem 18mAh, waga opakowania znacząco wzrosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tete Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Ja tam wstawiłem 18mAh, waga opakowania znacząco wzrosła Ja planuję tam 17-stkę wstawić. Napisz czy przy takiej wadze uchwyt jeszcze wytrzymuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Wytrzymał przeniesienie z pokoju do pokoju Zestaw nie był jeszcze na dworze, nie mówiąc o wodzie Ale jestem spokojny o uchwyt, nie spodziewam się żeby miał puścić w którymkolwiek miejscu. Torba jest solidnie uszyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateush Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Do tej torby Condora http://www.sklepsumowy.pl/torba-cover-na-echosonde-i-akumulator-condor-p-1805.html Świetna cena w tym sklepie . Ja zapłaciłem duuużo więcej ściągając od hansa . Za te dutki to bez zastanowienia warto ją mieć , jakby ktoś sie zastanawiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tete Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Wytrzymał przeniesienie z pokoju do pokoju Zestaw nie był jeszcze na dworze, nie mówiąc o wodzie Ale jestem spokojny o uchwyt, nie spodziewam się żeby miał puścić w którymkolwiek miejscu. Torba jest solidnie uszyta.Napisz proszę jakiej firmy masz aku 18 i ile waży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Waga coś koło 5kg, nie mam czym zważyć dokładnie w tej chwili, a firma jakiś chiński krzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 makamba Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Świetna cena w tym sklepie . Ja zapłaciłem duuużo więcej ściągając od hansa . Za te dutki to bez zastanowienia warto ją mieć , jakby ktoś sie zastanawiał Ja chyba zapłaciłem jeszcze więcej.Na pocieszenie możemy sobie pogratulować ,że to my jako pierwsi przetarliśmy nią szlak naszym kolegom. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 A nam pozostaje podziękować i postawić piwko jeśli kiedyś będzie okazja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tete Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 No tak, torba naprawdę zacna. Aż dziw bierze, że inni nie stosują tych rozwiązań. Wielkie dzięki za namiar na Condora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 (edytowane) Do tej torby Condora http://www.sklepsumowy.pl/torba-cover-na-echosonde-i-akumulator-condor-p-1805.htmlmożna zamontować idealne pasujący akumulator http://www.sklepsumowy.pl/wft-new-power-cube-ah-wft-p-1391.html Ma on wbudowana ładowarkę na 230 i samochodowa na 12V a wiec gdy jedziesz autem nad wodę to zawsze można doładować akumulator. Fajny ten PowerCube ale tylko 7Ah. Większego echa przez dzień cały nie udźwignie. Czy torba jest sprzedawana razem z pojemnikiem na aku? Czy wchodzi tam 2 x 7Ah i czy mozna podłączyć ładowarkę ? Edytowane 27 Lutego 2014 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Nie ma pojemnika na aku. Jest tylko taka podstawa z grubej sztywnej gabki/pianki. Wyciete sa miejsca na wstawienie podstawy echa i okumulatorow. Widac czesciowo na powyzszym zdjeciu.Jutro rano moge obfotografowac dokladniej jesli to w czym pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 czocho Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 (edytowane) Mam pytanko odnośnie condora ten daszek jest tak na stałe czy jest mozliwość złożenia?...w przypadku deszczu albo ostrego słońca to zajebista sprawa...no i ogólnie jak się siedzi to tak....ale jak to ma się do widoczności ekranu np. kiedy łowimy na łódce na stojąco...może ktoś z posiadaczy sprawdził ergonomie condora pod tym kątem ...można go wcisnąć za ekran??? Edytowane 27 Lutego 2014 przez czocho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 makamba Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 (edytowane) Można za ekran , albo zwinąć w tutkę i spiąć paskami.http://jerkbait.pl/topic/30725-torba-na-echo/ Edytowane 27 Lutego 2014 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 czocho Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 (edytowane) Dzieki Bartek teraz widzę na tych fotkach ze sklepu daszek wygląda na usztywniony i to mnie zmyliło ...a w mojej standardowej z bassa nie dało sie od góry widocznie ktoś nie pomyślał...i na deszczu nap......la za kołnierz prosto na aku Edytowane 27 Lutego 2014 przez czocho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 czocho Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 No i oczywiście tez zwijam w tutkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Ta torba Condora?Może być ciężko. Nie musi być koniecznie ta, chciałem złożyć taki zestaw już tradycyjnie - za możliwie njmniejszą kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 arturo1201 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 witam. chłopaki jaka jest szerokość w środku tej torby? potrzebuje zmieścić humminbirda 998 i nie wiem czy wejdzie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateush Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 witam. chłopaki jaka jest szerokość w środku tej torby? potrzebuje zmieścić humminbirda 998 i nie wiem czy wejdzie.....Zmierzone pokazuje ok 27cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 arturo1201 Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 wielkie dzięki za pomiar. teraz tylko czekam na kuriera z echem i muszę ją zmierzyć czy wejdzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radanet Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Pytanko czy stosował ktoś tą torbę do elitki 7? Mam też dwa aku 9mah ( w wielkości 7) i zastanawima się czy wszytsko się zmieści. Aha i jeszcze ile się czeka na przesyłkę ze sklepu sumo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mateush
Witam
Rozglądam się za torbą na echo . To co znalazłem na fotce poniżej , ale może są dostepne lepsze , fajniejsze etc... Za wskazówki i podpowiedzi dziękuję
Top użytkownicy dla tego pytania
12
12
9
9
Popularne dni
27 Lut
16
26 Paź
9
15 Maj
7
6 Wrz
5
Top użytkownicy dla tego pytania
thug 12 odpowiedzi
Mikas 12 odpowiedzi
godski 9 odpowiedzi
makamba 9 odpowiedzi
Popularne dni
27 Lut 2014
16 odpowiedzi
26 Paź 2013
9 odpowiedzi
15 Maj 2017
7 odpowiedzi
6 Wrz 2014
5 odpowiedzi
Popularne posty
thug
A nam pozostaje podziękować i postawić piwko jeśli kiedyś będzie okazja
padmix
Dla mnie torba wydawała się trochę za droga więc za całe 13 złotych skleciłem sobie taki kuferek
Mikas
Zgodnie z tym co kiedyś widziałem... Zrobiłem do strikera 5cv... Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka
Opublikowane grafiki
133 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi