Skocz do zawartości
  • 0

Torba na echo

Mateush

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

witam. chłopaki jaka jest szerokość w środku tej torby? potrzebuje zmieścić humminbirda 998 i nie wiem czy wejdzie.....

Wejdzie bez podstawy ale wypycha boki i po pewnym czasie zamek się sypie... Przerabiałem to na sobie. Zmieniłem na większą torbę Minn Kota (którą musiałem oczywiście dostosować do spełniania swojej nowej funkcji)

• 0

Jak zdaje sie nadmienialem, ze tak zrobie, kupilem (w Jula?) zasobnik na akumulator (50zł?). W srodek wsadzilem aku 45Ah - stary z samochodu ale jeszcze jary a sonde przykrecilem na dosc potezna srube do pokrywy, poprzez dziurke fabryczna w trzymadle metalowym sprzedawanym w zestawie z sonda.

Zrobilem to poprzez odpowiednie podkladki  tak, ze ekran daje sie obracac, a ze sruba gruba to i trzyma...kabel do podladowywania akumulatora z silnika wchodzi elegancko w otwor odgazowywania...podobnie kable do samej sondy. Nie opracowalem jeszzce szelek do noszenia tego - fabrycznie z pojemnikiem spzredawany pas parciany nie nadaje sie - nie ma za co niesc.

Gumo

• 0

Niestety jest to torba tylko na modele do max 7 cali. Humminbird 999 w to coś nie wejdzie  :( . Może jakiś namiar na zakład który może uszyć  torbę na echo.

• 0

Sprzedawca zmierzył przed chwilą wymiar pomiędzy zamkami w tej torbie i wynosi on 22 cm, szerokość obudowy 999/998 wynosi 34 cm. Jestem nad wyraz ciekaw tych zdjęć. 

Może jednak  ma ktoś namiary na firmę/osobę która jest w stanie wykonać taką torbę ?

• 0

Mimo kolego Paprykarz,że ty mnie raz nie zbyt miło potraktowałeś to ja jednak Ci pomogę. Jest firma w polsce która mi zrobiła podobną torbę na zamówienie. Podałem jej wymiary i mi zrobili. Jak będziesz chciał to podam Ci namiary ale najpierw pokaże Ci zdjęcia ale najwcześniej po weekendzie bo sonda jest u kolegi. Przerabiałem ten temat na wiosne i żadnego gotowca nie znalazłem

• 0

Nie potrzebuję pomocy za darmo. Z przyjemnością zapłacę każdemu bo uważam, że jeżeli ktoś włożył swoją pracę to należy mu się zapłata. Stosuję tą zasadę zarówno do siebie jak i do innych. A ilu osobom pomagam za free to nie masz niestety pojęcia i wcale to nie dotyczy tego forum.

• 0

Witam serdecznie, panowie kupłem wczoraj na allegro condora z linka który wcześniej załączyłem.Niestety dostałem info, że jest ostatnia a na dodatek ma uszkodzony zamek.Dostałem zwrot pieniędzy.Czy mogę poprosić o namiar gdzie ją mogę kupić ? Pozdrawiam

• 0

Kupiłem parę dni temu. Dostępna od ręki.

Niestety już nie:

Witam.

Niestety nie mamy dostępnycej torby na magazynie, bedzie dostepna za okolo 3 tygodnie.

Prosimy o informacje która opcje Pan/Pani wybiera:

1. Będzie Pan/Pani czekać na dostawę towaru.

2. Usunąć zamówienie.

Pozdrawiam
Rafał