Mateush Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Witam Rozglądam się za torbą na echo . To co znalazłem na fotce poniżej , ale może są dostepne lepsze , fajniejsze etc... Za wskazówki i podpowiedzi dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 witam. chłopaki jaka jest szerokość w środku tej torby? potrzebuje zmieścić humminbirda 998 i nie wiem czy wejdzie.....Wejdzie bez podstawy ale wypycha boki i po pewnym czasie zamek się sypie... Przerabiałem to na sobie. Zmieniłem na większą torbę Minn Kota (którą musiałem oczywiście dostosować do spełniania swojej nowej funkcji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Czy któryś z kolegów natknął się na torby tego typu jak powyżej (np. condor ) ale na większe echo. Tak z 34 cm szerokości. Albo jakieś inne rozwiązanie na duże echo ale gotowiec do kupienia albo ewentualnie małej przeróbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Jak zdaje sie nadmienialem, ze tak zrobie, kupilem (w Jula?) zasobnik na akumulator (50zł?). W srodek wsadzilem aku 45Ah - stary z samochodu ale jeszcze jary a sonde przykrecilem na dosc potezna srube do pokrywy, poprzez dziurke fabryczna w trzymadle metalowym sprzedawanym w zestawie z sonda.Zrobilem to poprzez odpowiednie podkladki tak, ze ekran daje sie obracac, a ze sruba gruba to i trzyma...kabel do podladowywania akumulatora z silnika wchodzi elegancko w otwor odgazowywania...podobnie kable do samej sondy. Nie opracowalem jeszzce szelek do noszenia tego - fabrycznie z pojemnikiem spzredawany pas parciany nie nadaje sie - nie ma za co niesc. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lewyspec Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 jest na aledrogo :-) http://allegro.pl/torba-cover-na-echosonde-condor-od-smok-i4553829111.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 jest na aledrogo :-) http://allegro.pl/torba-cover-na-echosonde-condor-od-smok-i4553829111.htmlNiestety jest to torba tylko na modele do max 7 cali. Humminbird 999 w to coś nie wejdzie . Może jakiś namiar na zakład który może uszyć torbę na echo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monk Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 (edytowane) Moje 998 wchodzi do tej torby wraz z podstawą (na styk) i stoi na dwóch aku 14ah... Edytowane 3 Września 2014 przez Monk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Moje 998 wchodzi do tej torby wraz z podstawą (na styk) i stoi na dwóch aku 14ah...Mógłbyś podesłać jakieś foto na priv. Masz torbę Condora ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IMMORTAL Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Mógłbyś podesłać jakieś foto na priv. Masz torbę Condora ?Ja bym poprosił o fotkę w wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monk Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Mogę, ale echo mam we Wro a będę tam dopiero w sobotę Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Sprzedawca zmierzył przed chwilą wymiar pomiędzy zamkami w tej torbie i wynosi on 22 cm, szerokość obudowy 999/998 wynosi 34 cm. Jestem nad wyraz ciekaw tych zdjęć. Może jednak ma ktoś namiary na firmę/osobę która jest w stanie wykonać taką torbę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monk Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Paprykarzu ty niewierny Tomaszu proszę obiecane zdjęcia - torba jest troche rozepchana, ale nie jakiś strasznie, zamki chodzą lekko i jest sporo miejsca na inne bajery. Na zdjęciu echo stoi tylko na jednej baterii bo druga sie ładuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 darogryf Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Widać weszła. Do malucha też sporo się mieściło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Widać weszła. Do malucha też sporo się mieściło.Kiedyś w siedem osób do rowu wpadliśmy..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monk Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Rekord to chyba 16 osób także mysle ze 7 dobrze oddaje proporcje upchania tej torby Da się? Da się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Niczym się nie różni od normalnego cowera. Liczyłem, że jest nieco większy. A w siedmiu maluchem, no cóż można ale po co ? Tak samo z upychaniem tej wielkości echosondy do takiego cowera, Pozostaje mi dalej szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 arturo1201 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Mimo kolego Paprykarz,że ty mnie raz nie zbyt miło potraktowałeś to ja jednak Ci pomogę. Jest firma w polsce która mi zrobiła podobną torbę na zamówienie. Podałem jej wymiary i mi zrobili. Jak będziesz chciał to podam Ci namiary ale najpierw pokaże Ci zdjęcia ale najwcześniej po weekendzie bo sonda jest u kolegi. Przerabiałem ten temat na wiosne i żadnego gotowca nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 arturo1201 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 ......a i jeszcze jedno ja od Ciebie nie będę chciał za pomoc zapłaty tak jak ty chciałeś ode mnie za poradę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Nie potrzebuję pomocy za darmo. Z przyjemnością zapłacę każdemu bo uważam, że jeżeli ktoś włożył swoją pracę to należy mu się zapłata. Stosuję tą zasadę zarówno do siebie jak i do innych. A ilu osobom pomagam za free to nie masz niestety pojęcia i wcale to nie dotyczy tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Do uzytkownikow covera condor. Czy tez wam zalamuje sie daszek/klapka mimo podpiecia rzepem ? Strasznie mnie to momentami wku**ia, mysle czy nie podkleic daszku od spodu poliweglanem 1mm dla usztywnienia. To tylko moj problem, czy wam tez sie zdarza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lewyspec Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Witam serdecznie, panowie kupłem wczoraj na allegro condora z linka który wcześniej załączyłem.Niestety dostałem info, że jest ostatnia a na dodatek ma uszkodzony zamek.Dostałem zwrot pieniędzy.Czy mogę poprosić o namiar gdzie ją mogę kupić ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 http://www.sklepsumowy.pl/torba-cover-na-echosonde-i-akumulator-condor-p-1805.htmlJa bralem tu, zapytaj o dostepnosc, ale od reki chyba tez nie maja. Czekalem okolo 14dni, ale warto bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lewyspec Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 http://www.sklepsumowy.pl/torba-cover-na-echosonde-i-akumulator-condor-p-1805.htmlJa bralem tu, zapytaj o dostepnosc, ale od reki chyba tez nie maja. Czekalem okolo 14dni, ale warto bylo :-)dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 seemoore Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Kupiłem parę dni temu. Dostępna od ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 raf7 Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Kupiłem parę dni temu. Dostępna od ręki. Niestety już nie: Witam. Niestety nie mamy dostępnycej torby na magazynie, bedzie dostepna za okolo 3 tygodnie. Prosimy o informacje która opcje Pan/Pani wybiera:1. Będzie Pan/Pani czekać na dostawę towaru. 2. Usunąć zamówienie. PozdrawiamRafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 seemoore Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Ciekawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mateush
Witam
Rozglądam się za torbą na echo . To co znalazłem na fotce poniżej , ale może są dostepne lepsze , fajniejsze etc... Za wskazówki i podpowiedzi dziękuję
Top użytkownicy dla tego pytania
12
12
9
9
Popularne dni
27 Lut
16
26 Paź
9
15 Maj
7
6 Wrz
5
Top użytkownicy dla tego pytania
thug 12 odpowiedzi
Mikas 12 odpowiedzi
godski 9 odpowiedzi
makamba 9 odpowiedzi
Popularne dni
27 Lut 2014
16 odpowiedzi
26 Paź 2013
9 odpowiedzi
15 Maj 2017
7 odpowiedzi
6 Wrz 2014
5 odpowiedzi
Popularne posty
thug
A nam pozostaje podziękować i postawić piwko jeśli kiedyś będzie okazja
padmix
Dla mnie torba wydawała się trochę za droga więc za całe 13 złotych skleciłem sobie taki kuferek
Mikas
Zgodnie z tym co kiedyś widziałem... Zrobiłem do strikera 5cv... Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka
Opublikowane grafiki
133 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi