Mateush Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Witam Rozglądam się za torbą na echo . To co znalazłem na fotce poniżej , ale może są dostepne lepsze , fajniejsze etc... Za wskazówki i podpowiedzi dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pete Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Ta torba ze zdjecia, to badziew straszny. Mam taką i przemaka ( miala byc nieprzemakalna) i strasznie miekka. Dostalem ja w zestawie, ale jeśli Ty szukasz samej torby, to proponuje rozejrzeć sie za czymś innym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateush Opublikowano 12 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Ta torba ze zdjecia, to badziew straszny. Mam taką i przemaka ( miala byc nieprzemakalna) i strasznie miekka. Dostalem ja w zestawie, ale jeśli Ty szukasz samej torby, to proponuje rozejrzeć sie za czymś innym...Chyba piszesz o innej torbie niż condor aczkolwiek ten faktycznie przemaka . Ja swoją zaimpregnowałem nikwax do obuwia i ok . Z pewnością nie jest to badziew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 (edytowane) A ja w kieszonce swojej torby trzymam worek na smieci, w razie ulewy zrobie jej ponczo Edytowane 12 Grudnia 2014 przez thug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michaex Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Odkopuję. Jakie są maksymalne wymiary akumulatora który wchodzi do torby condora? I druga kwestia - używacie osłon na ekran na czas transportu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mikas Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 U nas w Polsce wszyscy uparli się na covery materiałowe, gdzie po wędkowaniu w deszczu i tak musimy wyciągać wszystkie klamoty i suszyć a do tego nie zabezpiecza ona nam w żadnym stopniu echo. To jakby wędkę z pracowni próbować upchać do bagażnika malucha Na zachodzie używa się już dawno z powodzeniem wodoszczelnych pudeł pochodzących z przemysłu "zbrojeniowego". Polecam bo macie wszystko zabezpieczone a do tego na klapie montujemy tylko samo echo a reszta suchutka i cieplutka (oczywiście trzeba pokombinować i zrobić lekkie przeróbki). Do tego po łowieniu możemy zmieścić jeszcze echo do środka, zrobić uchwyty na sztyce i z takim zestawem wygodnie i bezpiecznie poruszać... Polecam... wymiary to: 24x28x18 cm a w środku gąbki które można dowolnie przyciąć. Kosztuje 125zł brutto a więc niewiele drożej od tego covera (100zł) Dla chcącego nic trudnego - wystarczy poszukać a Polak potrafi http://milworld.pl/product-pol-7108-Max-Fuchs-Walizka-Transportowa-Oliv.html Kupujemy takie cacka, chowamy przed kobitą a zamykamy w szmacie !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Ideą tego postu jest raczej pokazanie jak z takiego cacka zrobić cover na echo a nie że takie cacko jest. Zapodaj jakieś foty jak to przerobiłeś, co do tego można włożyć. Bo sama reklama na forum to trochę mało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Ja szukam czegoś takiego właśnie, dawaj więcej zdjęć jak to przerobiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Zamiast tego pudła dobra skrzynka narzędziowa wystarczy. Taka za 5 dych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mikas Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Witam! Chłopaki to żadna reklama bo ja po długich poszukiwaniach właśnie znalazłem to dopiero tydzień temu. W Niemczech stosują to do HDS i tam też na ebayu można kupić ale cena w Polsce jest zdecydowanie lepsza. Na dzień dzisiejszy sprzedaję hds i sam jeszcze tego cacka nie kupiłem. Właśnie widziałem to w Niemczech u wędkarza. Tym się różni od skrzynki narzędziowej, że to bardzo mocny ABS i do tego ma uszczelkę. Wędkarz miał w środku akumulator 17AH i schowane wszystkie kable. Na wieczku miał metalową obejmę na motylki do przykręcania echa. Na zamknięciu gdzie uszczelka miał wyżłobioną dziurkę i zamykając torbę "przycinał" szczelnie przewód do zasilania echa. Fajnie bo w zimnych miesiącach takie cacko oszczędza mocno aku żelowe i można długo pływać przy minusowych temperaturach co dla mnie ma ogromne znaczenie biorąc pod uwagę prądożerność nowoczesnego echa. A i na łódce bardzo stabilnie to stało i echo naprawdę fajnie się prezentowało. Poz zakończeniu łowienia odkręcał echo i tą obejmę metalową, wkładał to wszystko razem z kablem do tego pudła i zamykał. Kabel od skimmera zwijał i razem ze sztycą mocował z boku do takich dwóch zapinek jak na kable (choć myślę że i kabel od skimmera by się zmieścił ale to element zawsze do wysuszenia).Fajnie to wyglądało a i podczas deszczu mokło tylko samo echo choć on miał na nim coś w rodzaju kapcia jednorazowego szpitalnego. Ja tego sklepu z linku nie znam i niczego nie gwarantuję ale wymiary i wygląd bardzo podobne do tego co widziałem. Pozdrawiam i czekam na Wasze zdjęcia jak to ktoś przerobił i co się zmieściło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 padmix Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Dla mnie torba wydawała się trochę za droga więc za całe 13 złotych skleciłem sobie taki kuferek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suhhar Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 mam opakowanie po wkrętarce, wyciołem srodek dremelem i wszystko dopasowałem i mam walizeczke. Jak bede w garazu zrobie foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Panowie a czy ktoś z was używa jakiegoś pokrowca/ torby na samo echo bez aku. Jako że w tym sezonie mam niecny plan zamontowac uchwyt ram mount 8" do echa 7cal/tableta i pozbyć się tego całego kuferka. I niebardzo mam pomysł na jakiś pokrowiec transportowy. Z kufra tradycyjnego rezygnuje . Bo raż ze mało miejsca na dętce a dwa . Ze ustawienie echa na ram mount to jak dla mnie mistrzostwo świata. Montaż w 10 sekund. Możliwość pełnej regulacji w każdą strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 podłącze się, szukam skrzynki na aku, te co są w coverach mają wymiary 22x23x7 cm a szukam czegoś o wymiarach 22x23x8 lub 10 cm. Nie zna ktoś gdzie takie coś można kupić? bo wtedy wszedł by mi tam aku taki między 14 a 20Ah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dzynek Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Jak zobaczyłem propozycję kolegi Mikasa to miałem wrażenie, że widziałem już gdzieś coś podobnego.A dzisiaj sobie przypomniałem https://youtu.be/e6Bov4BUD50?t=154 Może ten widok kogoś natchnie do wielkich rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zack Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Hej ,ja kiedyś takie coś zrobiłem http://jerkbait.pl/topic/35797-tuning-przy-%C5%82%C3%B3dce-akcesoria-i-inne/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grzesiek88 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 WitamJa prostym sposobem zrobiłem skrzynkę na echo.Skrzynka z lodówki przenośnej kupionej w wędkarskim za 16 euro do tego uchwyt ram i kilka nierdzewnych śrub.Skrzynka jest wodoszczelna i szczelna termicznie weszły tam dwa aku 9AH i echo 7cali.Dorobić trzeba jeszcze pasek na ramię i gotowe do sezonu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Ram mount the Best dziś testowałem pierwszy raz na swojej detce , super sprawa ustawiasz jak chcesz, bez ceregieli z kuferkami materialowymi, gdzie zawsze trzeba się nagimnastykowac aby przetworniki wpiąć. .. do tego jak powyżej kufer z twardego tworzywa bądź ram moun przytwierdzony na stałe do łajby i tyle. Nigdy więcej "szmatlawcow" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wsw1515 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Podpowie ktoś jak zamontować echo striker 7sv do tego covera condor? Chodzi mi o to jak stabilnie zamontować go w tą piankę.Musze przykleić do niej jakąś płytkę plastikową i do niej przykręcić echo czy jest jakiś inny sposób? Te wycięcie co jest w tej piance jest za małe żeby wmontować tam uchwyt od echa. pomoże ktoś. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mikas Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Zgodnie z tym co kiedyś widziałem... Zrobiłem do strikera 5cv... Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mikas Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Aku jednak położyłem. Na to idzie gąbka i całe echo chowa się razem z tymi widełkami do środka... Pudło megamocne, uszczelka, w środku jeszcze zamontuję ładowarkę usb do telefonu i wyprowadzenie kabli na zewnętrzne zasilanie jakby aku padły ( 2 x 7ah ultracell połączone równolegle czyli 14ah). Teraz przenoszone echo jest mocno zabezpieczone ... Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mikas Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 ...jakby ktoś szukał to link do walizki 140zł z przesyłką ...https://milworld.pl/product-pol-7108-Max-Fuchs-Walizka-Transportowa-Oliv.html Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mikas Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 A i ma 2 mocne zatrzaski i możliwość zapięcia kłódki co by koleha nie zajrzał w nasze punkty ...można ją podpiąć linką do łodki i nie szukać jej potem na dnie jak kolega przy wywrotce z pontonu......mocny uchyt...nosi się jak walizkę......fajna opcja na zimę bo echo otulone gąbkami a i jest miejsce w środku żeby cienki styropian dać więc i na lód fajna opcja.. Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 To i moje wypociny. Gdziś już są na forum. Echo 9 cali i aku 18Ah. Do środka wchodzi sporo róznych gratów.Nigdy więcej materiałowego covera. Jedyny jego plus jak dla mnie to nieznacznie niższa waga.Teraz jeszcze dorobiłem z tyłu wyjścia biegunów aku do ładowania i podłączenia innych odbiorników prądu.Skrzyneczka za 50 złotych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mikas Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Jeszcze tylko wyjście na kabel muszę uszczelnić ale to wysylikonuję bo guma może na mrozie pękać......gąbki w komplecie 3 sztuki w środku + jedna dekla. 2 najgrubsze mają mikrokwadraciki i poprostu łatwo się je wydziera dopasowując do przedmiotu. Nic nie trzeba ciąć... Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mikas Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 No też fajnie...a myślałeś nad daszkiem...bo tak myślę jeszcze coś składanedo dorobić jakby mocno padało.. Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mateush
Witam
Rozglądam się za torbą na echo . To co znalazłem na fotce poniżej , ale może są dostepne lepsze , fajniejsze etc... Za wskazówki i podpowiedzi dziękuję
Top użytkownicy dla tego pytania
12
12
9
9
Popularne dni
27 Lut
16
26 Paź
9
15 Maj
7
6 Wrz
5
Top użytkownicy dla tego pytania
thug 12 odpowiedzi
Mikas 12 odpowiedzi
godski 9 odpowiedzi
makamba 9 odpowiedzi
Popularne dni
27 Lut 2014
16 odpowiedzi
26 Paź 2013
9 odpowiedzi
15 Maj 2017
7 odpowiedzi
6 Wrz 2014
5 odpowiedzi
Popularne posty
thug
A nam pozostaje podziękować i postawić piwko jeśli kiedyś będzie okazja
padmix
Dla mnie torba wydawała się trochę za droga więc za całe 13 złotych skleciłem sobie taki kuferek
Mikas
Zgodnie z tym co kiedyś widziałem... Zrobiłem do strikera 5cv... Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka
Opublikowane grafiki
133 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi