Mateush Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Witam Rozglądam się za torbą na echo . To co znalazłem na fotce poniżej , ale może są dostepne lepsze , fajniejsze etc... Za wskazówki i podpowiedzi dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 tak to wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pickerel Opublikowano 7 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Czy jest ktoś w stanie polecić średniej wielkosci torbę na echosondę 7 cali? Może być w zestawie z aku i ładowarką. Zależy mi na w miarę kompaktowym zestawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcipas Opublikowano 7 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 (edytowane) Standardowy cover z aledrogo spokojnie mieści 7'. Jeżeli o to Ci chodzi. Edytowane 7 Czerwca 2021 przez Marcipas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 boskimarian Opublikowano 10 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 Hej wszystkim. Mam pytanie odnośnie dopasowania torby. Kupiłem echo garmina striker vivid 7 cali plus do tego akumulator 18ah. Poszukuję torby z pudlem na aku18 na ten zestaw nie za miliony, max 300 zl. Ważne żebym mógł ta echosondę przykrecic do podstawy. Wiem że takich produktów jest na pęczki ale większość ma pojemniki na akumulatory 7ah lub 9ah które różnią się wymiarami. Pisałem do różnych sklepów o poradę, chociażby do pleciony ale narazie nie uzyskałem odpowiedzi żadnej. Może macie jakieś sprawdzone zestawy/propozycje. Poniżej wstawię zdjecie akumulatora i jego wymiary.180 mm76 mm167 mm Wysłane z mojego SM-A336B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GregorS Opublikowano 11 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Szukaj covera z pianką w środku. Tam Aku idzie pionowo z tyłu a echo trzeba przykręcić do pianki długimi śrubkami na wylot. Jedyny mankament to że pod piankę trzeba coś sztywnego bo takie Aku jak na foto wypycha trochę przy noszeniu dno. Jak będę miał pod ręką echo to cykne fotki. Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 boskimarian Opublikowano 11 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Ok dzieki w takim razie czekam na fotki Wysłane z mojego SM-A336B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 11 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 (edytowane) Ech, a można było kupić torbę gdzie jest miejsce na 2 x 9ah ? https://eldoradosklep.pl/pl/p/ELDORADO-TORBA-COVER-NA-ECHOSONDE-NA-2-AKUMULATORY/11564https://elido.pl/3673-humminbird-cover-torba-na-echosonde-2-akumulatory https://www.sonarsklep.pl/akumulator-zelowy-toyama-npc-9-12v-9-ah-deep-cycle-p-196.html Ewentualnie przeróbka standardowej torby. Edytowane 11 Czerwca 2023 przez psulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tresor Opublikowano 12 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Ja taka mam drugi rok. Wszystko ok. Tylko ja mam jedną baterie bo mi starcza na 8h łowienia nawet na mrozie. Miałem wsadzać litową ale zwyklak wystarcza to po co przepłacać. Gorzej jak właściciel już ma aku.... Wysłane z mojego SM-N770F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mateush
Witam
Rozglądam się za torbą na echo . To co znalazłem na fotce poniżej , ale może są dostepne lepsze , fajniejsze etc... Za wskazówki i podpowiedzi dziękuję
Top użytkownicy dla tego pytania
12
12
9
9
Popularne dni
27 Lut
16
26 Paź
9
15 Maj
7
6 Wrz
5
Top użytkownicy dla tego pytania
thug 12 odpowiedzi
Mikas 12 odpowiedzi
godski 9 odpowiedzi
makamba 9 odpowiedzi
Popularne dni
27 Lut 2014
16 odpowiedzi
26 Paź 2013
9 odpowiedzi
15 Maj 2017
7 odpowiedzi
6 Wrz 2014
5 odpowiedzi
Popularne posty
thug
A nam pozostaje podziękować i postawić piwko jeśli kiedyś będzie okazja
padmix
Dla mnie torba wydawała się trochę za droga więc za całe 13 złotych skleciłem sobie taki kuferek
Mikas
Zgodnie z tym co kiedyś widziałem... Zrobiłem do strikera 5cv... Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka
Opublikowane grafiki
133 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi