robas Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 http://patrz.pl/filmy/nigdy-nie-dotykaj-nie-izolowanych-przewodow-elektrycznych/drjakson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 O kurcze pieczone ale go rypło, a swoja drogą pewnie chciał żeby go usmażyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 masakra, mam nadzieje ze to fotomontaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Kilka lat temu mój koleżka zaczepił chyba 9-cio metrowa tyczką za linie...przeżył.... cudem...do dziś ma pamiątke na dłoni i stopie...ale żyje pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Ale urwał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 26 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 prąd stały w sieci trakcyjnej (kolejowa 3000) pali łukiem elektrycznym i marne szanse na przeżycie , co zresztą widać - on sie jeszcze pali ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Trochę mi ten film popsuł plany na niedzielne popołudnie.Nic, trzeba będzie sobie poszukać innej rozrywki zamiast łazić po wagonach.Może na ryby pojadę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Brzydko to zabrzmi ale.......... mięso z grilla jak nic.Dagon,Łazić po wagonach można ,tylko nie dotykać linii trakcyjnej.Tak czy inaczej ,człowiek musiał być ostry desperat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Pamiętam przypadek gościa, który chciał ulżyć potrzebie pod słupem trakcyjnym PKP, a że izolacja była akurt wadliwa... brrrr.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Krystian - ja się trochę nabijam, niedużo, trochę. Oczywiście dodałem już do moje listy rzeczy "nie robić" - nie dotykać linii trakcyjnejJest zaraz po - nie sikać pod wiatr i nie smażyć boczku bez koszulki. Wiem - czarny humor, ale gościa szkoda, głupia śmierć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 http://patrz.pl/filmy/nigdy-nie-dotykaj-nie-izolowanych-przewodow-elektrycznych/drjaksonTak powinien kończyć każdy kłusol ''ELEKTRYK'' - szczerze im tego życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Tak powinien kończyć każdy kłusol ''ELEKTRYK'' - szczerze im tego życze jedna z większych durnot jaką ostatnio tu czytam :oJa tobie życzę ROZUMU ciut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Nagroda Darwina. Zasłużył. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 jedna z większych durnot jaką ostatnio tu czytam :oJa tobie życzę ROZUMU ciut...dlaczego? to byłoby rozwiązanie wielu problemów dzisiejszego wędkarstwa...przy okazji PSR,SG,HWDP,ABW i jeszcze paru miałoby mniej roboty ...no chyba, że sam zamówiłeś "elektryczną wędkę z Białegostoku" ...to sorry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 (edytowane) jedna z większych durnot jaką ostatnio tu czytam :oJa tobie życzę ROZUMU ciutZejdz na ziemie Oczywiscie współczucie dla tego człowieka bo to niewątpliwie tragedia jednak jesli chodzi o ryby to już nie przecież one nic nie czują i wogole co mnie to obchodzi ;)niewatpliwie doznają podobnych obrażeń po porażeniu prądem. Co tam kogo to obchodzi...... Edytowane 26 Października 2013 przez Karol Krause 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 W tym roku jak byłem na rybach nad zalewem Lipówka, to koleś wszedł na słup od wysokiego napięcia i skończyło się podobnie....masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 W tym roku jak byłem na rybach nad zalewem Lipówka, to koleś wszedł na słup od wysokiego napięcia i skończyło się podobnie....masakraNa świecie całym najwięcej pomników ma ludzka głupota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 (edytowane) Nie chcę być uważany za jakiegoś nieczułego sk******a ale... tak to jest, że najsłabsze (najgłupsze) jednostki same siebie wyeliminują Bardziej mi szkoda tych ludzi, którzy musieli coś takiego oglądać. Zakładając, że nie jest to fotomontaż. Edytowane 28 Października 2013 przez Matiz992 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Jakby to powiedział mój znajomy :" siwy dym i skrzypce". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 U mnie na starorzeczu wisły facet tak zginą razem ze swoim psem,zahaczył tyczkom o wysokie została tylko z niego galareta . Film bardzo drastyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi