Gość DanTe2491MA Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Jak dociążyć wahadłówkę ?Jak ktoś ma jakiś sposub to proszę żeby się podzielił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DanTe2491MA Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Nie ten dział czy jak ?? złamałem regulamin dla tego nikt nie odp ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Chcesz ją dociążać, żeby głębiej pracowała? Jak mnie spotykała taka konieczność to dawałem ołowiany dopalacz pół metra przed blachą i jakoś szło ale może są lepsze sposoby. Pewnie można okleić wahadłówkę cienką blachą ołowianą, też raczej zda egzamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Jak dociążyć wahadłówkę ?Jak ktoś ma jakiś sposub to proszę żeby się podzielił.Złóż dwie razem. Będą cięższe, a i przy okazji lepiej w wodzie słyszalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Złóż dwie razem. Będą cięższe, a i przy okazji lepiej w wodzie słyszalne Dokładnie, to sie nazywa compact Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Zawsze możesz wlać w tylne zagłębienie blachy troszkę ołowiu a następnie przytwierdzić go do blaszki przy pomocy nita zrobionego na przykład z kawałka drutu miedzianego . Na pewno jednak , zmieni to pracę blachy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Cyna jest dobra,tylko trzeba blachę odtłuścić/wytrawić.Najlepiej mieć kwas od hydraulika.Lejesz kropelkę,podgrzewasz nad ogniem,cyna się topi i masz dociążoną blachę.Drugi sposób łatwiejszy,ale też duzo mniej trwały-ołów lub cynę rozgrzewasz ile tam trzeba i zostawiasz do ostygnięcia,następnie podklejasz go klejem(próbowałem tylko typu kropelka).Można wyklepać z ołowiu kształt blaszki i dokleić,taki zabieg dobry jest do dociążania boleniówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DanTe2491MA Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Witam ponownie problem rozwiążałem Temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 podziel sie swoim patentem , moze sie komus przydac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DanTe2491MA Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Jak będę miał wiencej czasu to opiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi