popper Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 http://www.bigbait.pl/ i http://www.wedkowanie.net/topics69/1188.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CEBUL Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Ciekawe jak ze skuteczności tych wobków, bo wyglądaj naprawdę ładnie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 No,no gratuluję Sławek, fajna stronka Czekam aż ruszy i zamawiam kilka 7-ek do kompletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Dzięki Maciejowaty, ale ta stronka jeszcze jest tak naprawdę w budowie. Jest tak dostępna by zdalnie można było ją korygować. Popper znalazł adres na wobku i taki mały falstart . Oczywiście korzystając z okazji zapraszam i oczekuję wszelkich uwag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 CO TO ZA WOBLERY TE JAWIA ???? REGLAMENTACJA JAK ZA KOMUNY Cyt. ... 1. Każdy aktywny użytkownik forum, który ma powyżej 20 postów, ma do dyspozycji pełen wybór produktów Jawia w wyżej wymienionej cenie. ... itede ite bla bla bla pe Ubawiłem się jak wczoraj na premierze 39,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Arek,a poznajesz tego pana na banerze big-baita Oj Sławek - falstart! Falstart, start takiej stronki powinien się odbyc z pompą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Arek,a poznajesz tego pana na banerze big-baita Oj Sławek - falstart! Falstart, start takiej stronki powinien się odbyc z pompą Już ja się z Popperem policzę <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Arek,a poznajesz tego pana na banerze big-baita Nieeee , już tak dawno go nie widziałem, że zapomniałem jak wygląda <_< PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 @Sławek myslę że @popperowi powinienes doliczac karne 100% do swoich wobków za tą niedżwiedzią przysługę <_< @Zanderixzrozumiałem i obiecuję poprawę fajne trepy ostatnio łowisz, muszę spróbować i ja tej jakże ekologicznej odmiany naszego hobby. Jak dociązę Sławkowego leszczyka ownerem 4/0 może nawet jakiś silnik podhaczę <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Arek,a poznajesz tego pana na banerze big-baita Oj Sławek - falstart! Falstart, start takiej stronki powinien się odbyc z pompą Już ja się z Popperem policzę <_< :blush: Moja wina Sławku, 5 siódemek i będziemy kwita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi