Redzi Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Było to gumopodobne kółko praktycznie nie rozciagliwe( dlatego ciężko było go zdjąć) moim zdaniem była to albo część siatki choć mało prawdopodobne albo część wontonu i sandacz sobie z tym poradził ale nie umiał już tego zdjąć, ale to tylko taka moja teoria, bo do końca nie wiem co to było, ale jak widać miało to ząbki bo obu stronach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Przyznam, że ryba piękna, ale takich zdjęcia z przyjemnością się nie ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Dopiero teraz zobaczyłem ten wątek. Wobler129 czerwona PP rzeczywiście szybciej traci kolor, ale bez przesady, jest mniej widoczna niż żółta - wybór należy do Ciebie. Moje standardy na sandacze - kopyto 9,5 - 16cm, kolor bez znaczenia - szczególnie latem. wobler w trolu i trochę drobiu - to na zaporówki. Na rzeki kopyto 9,5cm, kilka woblerów, zazwyczaj łowię w ciągu dnia więc raczej deep runnery ( łowię w rynnach) sporadycznie przy opaskach. W nocy zazwyczaj kopyto na lekkirj główce, i wobler płytko chodzący (do 1,5m - zazwyczaj do 0,5m) 8-12cm. Jako że kilka ryb ładnych straciłem to kije minimum 20lbs (2,9 lub 3m na rzekę i 2,3 na łódz) kije odpowiednio do 35g, 90, 60g,kołowrotek 4000 ze sznurkiem min 20 lbs, zazwyczaj 25lbs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 pablom dzięki za info PS ostatnio mało piszę, bo mam remont w domu - poprawię się jeszcze Robią cały pokój więc trochę to potrwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi