patu Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Witam i o knoba pytam .Macie panowie jakieś pomysły na zamiennik oryginalnego "lepiszcza" od STL 4000Fd? Posiadam już jeden, wykonany gustownie z korkogumy od Piotra Matusiaka, aczkolwiek lepiej łowi mi się T-knobem... stąd pytanko. Może kolega Mefi coś wyczaszkuje, tudzież jakiś pomysł na zaadoptowanie zamiennika z innego ,tańszego modelu.Będę wdzięczny za wszelkie sugestie... Pozdrawiam odrzańsko ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Witam i o knoba pytam .Macie panowie jakieś pomysły na zamiennik oryginalnego "lepiszcza" od STL 4000Fd? Posiadam już jeden, wykonany gustownie z korkogumy od Piotra Matusiaka, aczkolwiek lepiej łowi mi się T-knobem... stąd pytanko. Może kolega Mefi coś wyczaszkuje, tudzież jakiś pomysł na zaadoptowanie zamiennika z innego ,tańszego modelu.Będę wdzięczny za wszelkie sugestie... Pozdrawiam odrzańsko ... Czesc Odrzaniec Nie wiem czy glownym kryterium jest cena, czy tez "nierozpuszczalnosc".Ale jesli rzucisz okiem na ta tabelke : http://www.plat.co.jp/SHIMANO_ima/YUMEYA/YUMEYA-Compatibility-01.pdf To pisza, ze typ A pasuje do Stelli 2007.Takze wybor jest spory.Moga byc korkowe, moga byc rozne T-knoby... http://www.plat.co.jp/shop/catalog/default/language/en/cPath/2174_916_1441/sort/2a/page/2/optional-part/shimano-yumeya/yumeya-handle-knob.html Jakbys cos potrzebowal, to wiesz jak mnie znalezc Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 (edytowane) Cześć Mam nowego oryginalnego T-Knoba od Stelli 2500 07 JDM, jeśli chcesz to zrób mi pomiary swojego a ja sprawdzę czy przypasuje.Według tabelki powinno być ok... Oczywiście zapomniałem dodać że mam go na sprzedaż, nietrafiony experyment Edytowane 28 Października 2013 przez Wędkarz87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 28 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 ...dzięki,ale po raz n-ty kolega Daniel:) zaradził problemowi także temat nieaktualny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Guzu pewny jesteś, że od 2007 JDM pasują, bo dla TP11 jest to samo mocowanie, a dałbym rękę sobie uciąć, że w TP była inna wysokość trzpienia niż w FD (Piotr dorabiał) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi