boseib Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Witam wszystkich fanatyków, speców oraz miłośników połowu dwóch powyższych gatunków. Chciałbym przeprowadzić wśród Was ankiete i prosić o podanie przez was 5 ulubionych przynet na te właśnie ryby. Z góry dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Wobler, wobler jeszcze wobler,acha wobler no i ten wobler a poważnie to wobler, sporadycznie obrotówka i twister na wioseno-letnie jazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 OloPe Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 No właśnie. U mnie w pudełkach jaziowych i kleniowych przynęt na kilogramy a ryb na wędce ZERO Tak sobie myślę czy błąd w doborze przynęt, czy w ich zaprezentowaniu rybce czy może jeszcze w czymś innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 No właśnie. U mnie w pudełkach jaziowych i kleniowych przynęt na kilogramy a ryb na wędce ZERO Tak sobie myślę czy błąd w doborze przynęt, czy w ich zaprezentowaniu rybce czy może jeszcze w czymś innym. Zapraszam na wspólne łowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BartekP Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 To wy tacy koledzy?? Beze mnie ani rusz A tak na poważnie to dla mnie super przynętą jest obrotówka a łowie na małych rzeczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Jutro dostaniesz trochę wobków to sobie sprawdzisz, a na łowy to zawsze <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Witam wszystkich fanatyków, speców oraz miłośników połowu dwóch powyższych gatunków. Chciałbym przeprowadzić wśród Was ankiete i prosić o podanie przez was 5 ulubionych przynet na te właśnie ryby. Z góry dzięki:)wszystko zalezy od tego w jakich warunkach lowie, inne wabiki sa na wieksza rzeke a inna na mala, jezioro to tez osobny akapit, przynety na nizowke roznia sie od tych uzywanych zaraz po powodzi, inne wabie sa dobre na lato i troche inne na zime, bardzo duzo zalezy od uciagu i przejzystosci wody ...stawiam w 99% na woblery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomy Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Dla mnie,wobler-żabka pewnej firmy z usa-to mega killer na klenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paweł nizinny Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Tu masz troche klasyki, to taki średni kaliber jeśli chodzi o wielkość 25-30mm. Dla mnie no 1 to czarny z różnymi wstawkami. Te są robione przez mojego kolegę, czasem coś sprzeda , jak chcesz dam namiary. Firmowymi mało łowię, ale sprawdzały mi się Tiny Salmo i najmnijesze Bonito.pozdrawiam Paweł nizinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 and67 Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 APTEKARZ WIE CO PISZE. WOBLER ŻABKA RODEM Z USA .KLENIE I JAZIE DOSTAJĄ KORBY NA WIDOK TEJ PRZYNĘTY W WODZIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 boseib Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Dla mnie,wobler-żabka pewnej firmy z usa-to mega killer na klenie. hmmmm możesz nam ujawnić tego killera...?? Panowie wiecej konkretów i więcej killerów, a słyszał ktos może o wobkach Andrzeja Lipińskiego to są dopiero killery...Co Wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 OloPe Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 No właśnie. U mnie w pudełkach jaziowych i kleniowych przynęt na kilogramy a ryb na wędce ZERO Tak sobie myślę czy błąd w doborze przynęt, czy w ich zaprezentowaniu rybce czy może jeszcze w czymś innym. Zapraszam na wspólne łowy Z radością przyjmuję zaproszenie!! Bo się umawiamy od zeszłego lata chyba, co byłem u Ciebie i wędki oglądaliśmy. Na priw dogadamy szczegóły by nie zaśmiecać wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomy Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Dokładnie jest to żabka firmy rebel,Mniejszy rozmiar.Kiedyś trzeba było sprowadzać z USA,lub na allegro po 50zł chodziły.Teraz na szczęście jest dostępna w sklepie internetowym Tajmien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 OloPe Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Tu masz troche klasyki, to taki średni kaliber jeśli chodzi o wielkość 25-30mm. Dla mnie no 1 to czarny z różnymi wstawkami. Te są robione przez mojego kolegę, czasem coś sprzeda , jak chcesz dam namiary. Firmowymi mało łowię, ale sprawdzały mi się Tiny Salmo i najmnijesze Bonito.pozdrawiam Paweł nizinny Poproszę na priw o te namiary. Chętnie uzupełnię kolekcje o takie cudeńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lookasz Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 moim wobkiem numer jeden na klenie i jazie jest oczywiście salmo tiny , ale sprawdzały mi się również małe wobki w kształcie i kolorze uklejki . Świetne były także (były , bo podobno już ich nie produkują) hornety SR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
boseib
Witam wszystkich fanatyków, speców oraz miłośników połowu dwóch powyższych gatunków. Chciałbym przeprowadzić wśród Was ankiete i prosić o podanie przez was 5 ulubionych przynet na te właśnie ryby. Z góry dzięki:)
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi