rapa10 Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Witam wszystkich,mam mały problem nabyłem wędkę Okuma Black Rock 3.05 5-25g i mam dylemat który młynek będzie najlepiej do niej pasował wagowo i wielkością,nie wiem który wybrać1.Shimano Super Aero 30002.Shimano Stradic 2500 fb3.Ryobi Arctica 30004.Ryobi Applause 20005.Tica Libra 2500 gb Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Najlepiej weź wędkę do sklepu i spróbuj różne kołowrotki.... zobacz ile waży ten który najlepiej ci leżał i po wadze wybierz jaki będzie dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skawik1 Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Jeśli można to podłączę się do tematu kij Okuma Black Rock 275 7-30. Mój wybór padł na kołowrotek spro red arc zastanawiam się tylko czy wziąć model 10300 czy 10400. A może doradzicie coś zupełnie innego w podobnej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 (edytowane) Jednemu bardziej do łapy przypasuje 300 innemu 400, któż to może wiedzieć ?!To Ty sam musisz ustalić który z nich będzie bardziej Ci odpowiadał, jak pisał wyżej @Tomasz es, kija do sklepu i przymierzać te kołowrotki jak buty do gangola i innej rady nie ma. IMHO w tej cenie SproRA i Zaubera, raczej ciężko im przeciwstawić inny kołowrotek, oczywiście jakieś wady też są, ale powiedzmy że plusów jest więcej niż minusów . Jesteś zdecydowany to bierz i nie wymyślaj . Edytowane 31 Października 2013 przez Zwierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Ja miałem Black Rock 7-30g 275cm i latałem z podpiętym Redarc 10300 i było wszystko spoko, 10400 ma większą szpule i rotor a body jest takie same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skawik1 Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 (edytowane) Dzięki już wybrałem i wziąłem 10400 jakoś lepiej mi leżał w ręku. Powiedz Joah12345 czy u Ciebie korbka też się składa tak nie do końca? W innych kołowrotkach miałem tak, że korbki składały się całkowicie a w red`zie to jakoś tak odstaje i nie wiem czy to jest normalne czy też jakaś wada? Edytowane 1 Listopada 2013 przez skawik1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi