Skocz do zawartości

Kto ze Śląska i Zagłębia ?

staszek

Rekomendowane odpowiedzi

Koledzy.

Wspólnie z Pepso i Silesian Pearch  opracowaliśmy  malutki plan który w pewnym pozytywnym stopniu wpłynie na kilka Śląskich zbiorników  . Jednakże z pewnych względów rozmowy będą prowadzone TYLKO wśród zainteresowanych . Zainteresowanych czyli chcących coś zrobić dla wody (i siebie) a nie bić piany na forum . Myślę że do 1 miesiąca zamkniemy listę i zaczniemy spotkania osobiste  nad wodą .

Proszę o wpisywanie się na powyższą listę mieszkańców Śląska i Zagłębia

staszek

Edytowane przez staszek

Cześć, co prawda śląskie ale dość północne ;)

Nie zdeklaruję się na coś czego istoty nie znam, ale proszę o wpisanie mnie na listę. Może moja pomoc się przyda.

kurcze troszkę błędnie to odczytujecie i bardzo asekuracyjnie podchodzicie... zapewniam, że żaden z nas nie chce Wam wciskać garnków,odkurzaczy czy też kocy w promocyjnej cenie.... B) POTRZEBUJEMY LUDZI Z IKRĄ CHĘTNYCH DO DZIAŁANIA DLA DOBRA NAS WSZYSTKICH !! B)

Może wyłożycie karty na stół i opiszecie zarys planu działań i określicie cele.

Dobrze by było chociaż wiedzieć czy chodzi o pracę organiczną czy o pracę u podstaw.

Utrzymywanie spisku w tajemnicy i werbowanie żołnierzy do tajnej akcji nie ma większego sensu ;

Wróg i tak prędzej czy później się dowie.

Przybliżenie zamiarów mogłoby wam ( nam ) przyspożyć więcej ewentualnych zwolenników.

Większość " starych " bywalców pamięta takie spiski przeciw PZW z poprzednich lat . Nigdy nic z tego nie wyszło , dlatego pozostają sceptyczni i nie deklarują poparcia.

Być może wasze pomysły były już przerabiane i okazało się że nie mają większego sensu.

Może osobom które się odezwą w tym wątku wyślijcie informacje na " priwa " skoro już nie można inaczej.

Panowie

Ze względów na to że możemy w dobrej wierze lekko nacisnąć na odcisk , a raczej zrobić dobry nacisk nie chcemy publicznie robić "zawieruchy"

Zainteresowanych proszę o podanie na przykład numeru telefonu na priv , wtedy oddzwonię i tak w szybkim skrócie powiem o co chodzi. Nasze forum jest także obserwowane przez osoby niezbyt przychylne wszelakim zmianom i nie chcemy by już na starcie nam przeszkadzano.

Generalnie chodzi i o pracę organiczną i u podstaw. Doszliśmy z kolegami do wniosku że pewnych spraw nikt za nas nie zrobi choćbyśmy nawet opluli i pogryźli klawiatury. Takie bezproduktywne wirtualne narzekanie nie przybliża nas ani o setną milimetra do celu jakim są rybne zbiorniki, odpowiednio zarybiane, pilnowane itp.

Koniec z narzekaniem Panowie, biermy te nasze szpady w dłoń i do wspólnego "knowania" czyli roboty .

Może wyłożycie karty na stół i opiszecie zarys planu działań i określicie cele.

Dobrze by było chociaż wiedzieć czy chodzi o pracę organiczną czy o pracę u podstaw.

Utrzymywanie spisku w tajemnicy i werbowanie żołnierzy do tajnej akcji nie ma większego sensu ;

Wróg i tak prędzej czy później się dowie.

Przybliżenie zamiarów mogłoby wam ( nam ) przyspożyć więcej ewentualnych zwolenników.

Większość " starych " bywalców pamięta takie spiski przeciw PZW z poprzednich lat . Nigdy nic z tego nie wyszło , dlatego pozostają sceptyczni i nie deklarują poparcia.

Być może wasze pomysły były już przerabiane i okazało się że nie mają większego sensu.

Może osobom które się odezwą w tym wątku wyślijcie informacje na " priwa " skoro już nie można inaczej.

Jacku - podaj na priv swój numer telefonu , zadzwonię i pogadamy chwilkę .

Przed chwilą rozmawiałem z olek520 który stwierdził że to ma sens . Nie chcę się rozpisywać na priv bo szkoda czasu a 5 minutowa rozmowa więcej wnosi niż 100 stron wypocin

Panowie

Padł mi twardy dysk więc zmuszony jestem pisać ze smartphona....Dlatego przez chyba 2dni będę ograniczał pisanie ( już widzę tę ulgę w Waszych oczach) . Wszystkie informacje będę przekazywał przez telefon.