staszek Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 (edytowane) Koledzy.Wspólnie z Pepso i Silesian Pearch opracowaliśmy malutki plan który w pewnym pozytywnym stopniu wpłynie na kilka Śląskich zbiorników . Jednakże z pewnych względów rozmowy będą prowadzone TYLKO wśród zainteresowanych . Zainteresowanych czyli chcących coś zrobić dla wody (i siebie) a nie bić piany na forum . Myślę że do 1 miesiąca zamkniemy listę i zaczniemy spotkania osobiste nad wodą . Proszę o wpisywanie się na powyższą listę mieszkańców Śląska i Zagłębia staszek Edytowane 29 Października 2013 przez staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 chyba jestem wpisany ale...żeby nie było zgłaszam się moje dane akurat znacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 29 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 (edytowane) staszekSilesianPerchstoner Edytowane 29 Października 2013 przez staszek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Staszek możesz mnie dopisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 nie ukrywajcie się tylko grzecznie się wpisujcie-gra jest warta świeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Póki co nie znam istoty waszego " malutkiego planu " więc trudno mi ostatecznie zadeklarować udział w tym spisku ; tymczasem deklaruję przychylne zainteresowanie. Samwieszkto - Bytom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Witam, w ciągu kilku dni opracujemy wstępna listę zainteresowanych i omówimy sposoby kontaktów.Zapraszam wszystkich kolegów do wspólnych knowań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 A czy taki trochę bardziej górny Górny Śląsk, podbeskidzki, też może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 29 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Może być- przeniesiecie nasze "knowania" na swój teren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Dopisz do listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acho Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Deklarować nic nie będę, bo nie wiem, co tak do końca "knujecie" Koledzy, ale wstępnie możecie mnie dopisać.Acho - Zagłębie Dąbrowskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Deklarować nic nie będę, bo nie wiem, co tak do końca "knujecie" Koledzy, ale wstępnie możecie mnie dopisać.Acho - Zagłębie Dąbrowskie.spodoba Ci się....chyba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanekM Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Cześć, co prawda śląskie ale dość północne Nie zdeklaruję się na coś czego istoty nie znam, ale proszę o wpisanie mnie na listę. Może moja pomoc się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Cześć, co prawda śląskie ale dość północne Nie zdeklaruję się na coś czego istoty nie znam, ale proszę o wpisanie mnie na listę. Może moja pomoc się przyda.kurcze troszkę błędnie to odczytujecie i bardzo asekuracyjnie podchodzicie... zapewniam, że żaden z nas nie chce Wam wciskać garnków,odkurzaczy czy też kocy w promocyjnej cenie.... POTRZEBUJEMY LUDZI Z IKRĄ CHĘTNYCH DO DZIAŁANIA DLA DOBRA NAS WSZYSTKICH !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Wstyd do takiej inicjatywy nie spróbować przystąpić chociażJarek - Tarnowskie Góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flower Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Ja też chętnie poznam szczegóły Mateusz z Tarnowskich Gór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek520 Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Może wyłożycie karty na stół i opiszecie zarys planu działań i określicie cele. Dobrze by było chociaż wiedzieć czy chodzi o pracę organiczną czy o pracę u podstaw.Utrzymywanie spisku w tajemnicy i werbowanie żołnierzy do tajnej akcji nie ma większego sensu ;Wróg i tak prędzej czy później się dowie. Przybliżenie zamiarów mogłoby wam ( nam ) przyspożyć więcej ewentualnych zwolenników. Większość " starych " bywalców pamięta takie spiski przeciw PZW z poprzednich lat . Nigdy nic z tego nie wyszło , dlatego pozostają sceptyczni i nie deklarują poparcia. Być może wasze pomysły były już przerabiane i okazało się że nie mają większego sensu. Może osobom które się odezwą w tym wątku wyślijcie informacje na " priwa " skoro już nie można inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 30 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 PanowieZe względów na to że możemy w dobrej wierze lekko nacisnąć na odcisk , a raczej zrobić dobry nacisk nie chcemy publicznie robić "zawieruchy"Zainteresowanych proszę o podanie na przykład numeru telefonu na priv , wtedy oddzwonię i tak w szybkim skrócie powiem o co chodzi. Nasze forum jest także obserwowane przez osoby niezbyt przychylne wszelakim zmianom i nie chcemy by już na starcie nam przeszkadzano.Generalnie chodzi i o pracę organiczną i u podstaw. Doszliśmy z kolegami do wniosku że pewnych spraw nikt za nas nie zrobi choćbyśmy nawet opluli i pogryźli klawiatury. Takie bezproduktywne wirtualne narzekanie nie przybliża nas ani o setną milimetra do celu jakim są rybne zbiorniki, odpowiednio zarybiane, pilnowane itp.Koniec z narzekaniem Panowie, biermy te nasze szpady w dłoń i do wspólnego "knowania" czyli roboty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ottsego Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Witam! Nie wiem o co chodzi ale jestem zainteresowany :-) proszę mnie dopisać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 30 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Może wyłożycie karty na stół i opiszecie zarys planu działań i określicie cele.Dobrze by było chociaż wiedzieć czy chodzi o pracę organiczną czy o pracę u podstaw.Utrzymywanie spisku w tajemnicy i werbowanie żołnierzy do tajnej akcji nie ma większego sensu ;Wróg i tak prędzej czy później się dowie.Przybliżenie zamiarów mogłoby wam ( nam ) przyspożyć więcej ewentualnych zwolenników. Większość " starych " bywalców pamięta takie spiski przeciw PZW z poprzednich lat . Nigdy nic z tego nie wyszło , dlatego pozostają sceptyczni i nie deklarują poparcia.Być może wasze pomysły były już przerabiane i okazało się że nie mają większego sensu.Może osobom które się odezwą w tym wątku wyślijcie informacje na " priwa " skoro już nie można inaczej.Jacku - podaj na priv swój numer telefonu , zadzwonię i pogadamy chwilkę .Przed chwilą rozmawiałem z olek520 który stwierdził że to ma sens . Nie chcę się rozpisywać na priv bo szkoda czasu a 5 minutowa rozmowa więcej wnosi niż 100 stron wypocin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Rozmawiałem ze Staszkiem - pomysły fajne - warto się w to bawić. Kontaktujcie się z Nim, to wszystkiego się dowiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Zapisuje się wstepnie na liste tajemniczego spisku- po zapoznaniu się ze szczegółami będe mógł się określicz czy dam rade się angazować ( jestem ostatnio strasznie ograniczony czasowo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 30 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 PanowiePadł mi twardy dysk więc zmuszony jestem pisać ze smartphona....Dlatego przez chyba 2dni będę ograniczał pisanie ( już widzę tę ulgę w Waszych oczach) . Wszystkie informacje będę przekazywał przez telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 odnośnie kontaktu (jako, że Staszek ma utrudnione "serfowanie") można pisać do mnie na priv wysyłając swoje numery telefonów a ja to przekażę do Stasia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi