smerda jajeczny Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 ja też, ja też chce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek520 Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Rozmawiałem z Staszkiem pomysły fajne jeżeli uda się przynajmniej kilka wprowadzić będzie to krok na przód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Rozmawiałem z Staszkiem pomysły fajne jeżeli uda się przynajmniej kilka wprowadzić będzie to krok na przód.będziemy działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek520 Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 PanowiePadł mi twardy dysk więc zmuszony jestem pisać ze smartphona....Dlatego przez chyba 2dni będę ograniczał pisanie ( już widzę tę ulgę w Waszych oczach) . Wszystkie informacje będę przekazywał przez telefon.Staszek a może to nie przypadek ze ci twardziel poszedł....Może to już Leśne dziadki zaczęły sabotowac twoje działania.:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Musicie pomyśleć o większej konspiracji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Musicie pomyśleć o większej konspiracji. To mi się podoba.Jak można to poproszę o krótkie streszczenie na prv, zobaczymy czy czasu starczy, ale jeżeli trzeba będzie przeznaczyć jakieś środki na walkę z nierobami z PZWałkarskiego, to jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Choc niezmiernie rzadko zapuszczam sie na stojacą wode to i ja prosze o jakiegoś PRIVA z info co i jak, a nóż sie przydam... i pomoge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Panowie. Z całego serca z Wami. Może to później na całą Polskę sie rozprzestrzeni. Tylko żeby wrogowie nie wywietrzyli spisku. Tak najczęściej one upadają.Uwaga na to kogo do Bractwa zabieracie. Wróg jest silny..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Witam szanowne grono, jak można jakoś pomóc to chcę to zrobić, za mną pójdzie jeszcze klika kolegów.. Jak co to proszę o kontak na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Witam szanowne grono, jak można jakoś pomóc to chcę to zrobić, za mną pójdzie jeszcze klika kolegów.. Jak co to proszę o kontak na prvNie może być, i z tego koła ludzie też chcą dać dyla ?Ojjj te dziadki w dwóch okienkach, gdzie jeden ślini znaczki a drugi je nakleja do książeczki musiały dać popalić . Proszę dopisać mnie do listy.Mniej więcej (z naciskiem na mniej) dowiedziałem się już o co chodzi - spoko Panowie broń wyczyszczona nabita i gotowa do oddania strzału, noże zaostrzone, kij bejsbolowy wypolerowany i błyszczy się jak psu ... . Dla uściślenia wszystkiego prosiłbym jeszcze o wiadomość na prv.Jak już zbierzecie listę osób, dobrze byłoby założyć listę mailingową (choćby i na google), sposób porozumiewania się między nami byłby prosty.Chyba że nie widzicie problemu i ciągniemy to dalej na cafe-jerk (notabene szkoda że nie jest dostępny tylko dla zalogowanych). I jak pisał @godski - licho nie śpi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 To i ja proszę o kontakt jak mogę pomóc, jako przedstawiciel południowej części GŚ, głównie "operuje" w rejonie polderu Buków i krew mnie zalewa widząc zarządzanie tymi pięknymi wodami przez pzw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 ja z DG dajcie znac na PW o co dokladniej chodzi czasu wolnego nie mam za dużo bo ciagle praca ale w miarę możliwości może się przydam do pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 31 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Serdeczne dzięki za zainteresowanie . Jednak ze względu na szacunek do Was nie chcę napisać jednego tekstu i wklejać. Wolę jak człowiek porozmawiać przez telefon i na spokojnie wytłumaczyć co i jak .Oferta dotyczy ludzi którzy chcą coś zrobić i robić . Dla siebie , kolegów i przyszłych pokoleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek520 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Stachu co bo nie gadać i tak trzeba by było się spotkać i obgadać doprecyzować pewne kwestie.Ja z chęcią poznam użytkowników JB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 (edytowane) I tak właśnie będzie . Myślę że pod koniec listopada spotkamy się wszyscy gdzieś nad wodą , w knajpce przy herbatce( bo zapewne większość zmotoryzowana....) .Na razie mam długi weekend , który spędzam rodzinnie więc dzwonił i rozmawiał będę od poniedziałku . Osoby chętne do "knowania":SilesianPerchPepsoolek520lolo_STGboboZwierzuSharkMiro 85francisko scaramangasmerdajajecznykefaspirytJarekstonersamwieszktoAchoDanekMflowerottsegostaszek Wyłania się już fajna grupa . jednakże potrzeba nas 5 razy więcej......Akcja jest tylko na jerkbaicie , za tydzień spróbuję ją przenieść gdzie indziej.Prośba do tych z którymi rozmawiałem : postarajcie się , bez rozgłosu, przenieść ideę dalej . Edytowane 1 Listopada 2013 przez staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Co taka cisza w temacie, ja nadal nie wiem na co się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Zadzwoń do mnie, pogadamy i się dowiesz.Generalnie idziemy z pomysłem do przodu czyli do ludzi.Myślę że w ciągu 2,3 tygodni zrobimy sobie mały "zlocik" gdzieś w okolicach PIV gdzie spotkamy się wszyscy osobiście i wtedy zdecydujemy dokładnie co z pomysłem a dokładnie w jaki sposób wprowadzić go w życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melabolgia Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Witam, I ja się dopisuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Koledzy.Nie chciałem do tej pory robić spotkania coby wszyscy jeszcze przed lodami się nałowili . Jednakże pogoda za oknem taka jaka jest i należy pomyśleć o przyszłości i naszym pomyśle .Co byście powiedzieli o spotkaniu w następną sobotę , powiedzmy około 12 , gdzieś w okolicach PIV , nad zbiornikiem. Każdy oczywiście zaopatrzony w termos, ciepłe ubranie itp. Przeszlibyśmy się wzdłuż zbiornika , może nawet..............................zrobilibyśmy sobie jesienne ognisko i przy nim pogadali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Ja odpadam, mam sutdia. Jak co to ew.kolejna sobota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Michal - Tychy co wy tam knujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Ja w sobote 14 na pewno nie dam rady- ewentualnie niedziela 15.12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Czyli spotkanie w niedzielę 15.12. !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brando Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Staszku, czy to ten plan o którym rozmawialiśmy u mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Dokładnie tak, czas zacząć powoli realizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi