Skocz do zawartości

Kto ze Śląska i Zagłębia ?

staszek

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie

Padł mi twardy dysk więc zmuszony jestem pisać ze smartphona....Dlatego przez chyba 2dni będę ograniczał pisanie ( już widzę tę ulgę w Waszych oczach) . Wszystkie informacje będę przekazywał przez telefon.

Staszek a może to nie przypadek ze ci twardziel poszedł....

Może to już Leśne dziadki zaczęły sabotowac twoje działania.:-P

Musicie pomyśleć o większej konspiracji. ;)

iyk.gif

To mi się podoba.

Jak można to poproszę o krótkie streszczenie na prv, zobaczymy czy czasu starczy, ale jeżeli trzeba będzie przeznaczyć jakieś środki na walkę z nierobami z PZWałkarskiego, to jestem za.

Witam szanowne grono, jak można jakoś pomóc to chcę to zrobić, za mną pójdzie jeszcze klika kolegów.. Jak co to proszę o kontak na prv

Nie może być, i z tego koła ludzie też chcą dać dyla ?

Ojjj te dziadki w dwóch okienkach, gdzie jeden ślini znaczki a drugi je nakleja do książeczki musiały dać popalić :lol:.

Proszę dopisać mnie do listy.

Mniej więcej (z naciskiem na mniej) dowiedziałem się już o co chodzi - spoko Panowie broń wyczyszczona nabita i gotowa do oddania strzału, noże zaostrzone, kij bejsbolowy wypolerowany i błyszczy się jak psu ... ;).

Dla uściślenia wszystkiego prosiłbym jeszcze o wiadomość na prv.

Jak już zbierzecie listę osób, dobrze byłoby założyć listę mailingową (choćby i na google), sposób porozumiewania się między nami byłby prosty.

Chyba że nie widzicie problemu i ciągniemy to dalej na cafe-jerk (notabene szkoda że nie jest dostępny tylko dla zalogowanych).

I jak pisał @godski - licho nie śpi !

Serdeczne dzięki za zainteresowanie . Jednak ze względu na szacunek do Was nie chcę napisać jednego tekstu i wklejać. Wolę jak człowiek porozmawiać przez telefon i na spokojnie wytłumaczyć co i jak .

Oferta dotyczy ludzi którzy chcą coś zrobić i robić .

;) Dla siebie , kolegów i przyszłych pokoleń :D

I tak właśnie będzie . Myślę że pod koniec listopada spotkamy się wszyscy gdzieś nad wodą , w knajpce przy herbatce( bo zapewne większość zmotoryzowana....) .

Na razie mam długi weekend , który spędzam rodzinnie więc dzwonił i rozmawiał będę od poniedziałku .

Osoby chętne do "knowania":

SilesianPerch

Pepso

olek520

lolo_STG

bobo

Zwierzu

Shark

Miro 85

francisko scaramanga

smerdajajeczny

kefaspiryt

Jarek

stoner

samwieszkto

Acho

DanekM

flower

ottsego

staszek

Wyłania się już fajna grupa . jednakże potrzeba nas 5 razy więcej......

Akcja jest tylko na jerkbaicie , za tydzień spróbuję ją przenieść gdzie indziej.

Prośba do tych z którymi rozmawiałem : postarajcie się , bez rozgłosu, przenieść ideę dalej .

Edytowane przez staszek

Zadzwoń do mnie, pogadamy i się dowiesz.

Generalnie idziemy z pomysłem do przodu czyli do ludzi.

Myślę że w ciągu 2,3 tygodni zrobimy sobie mały "zlocik" gdzieś w okolicach PIV  gdzie spotkamy się wszyscy osobiście i wtedy zdecydujemy dokładnie co z pomysłem ;) a dokładnie w jaki sposób wprowadzić go w życie

• 3 tygodnie później...

Koledzy.

Nie chciałem do tej pory robić spotkania coby wszyscy jeszcze przed lodami się nałowili . Jednakże pogoda za oknem taka jaka jest i należy pomyśleć o przyszłości i naszym pomyśle .

Co byście powiedzieli o spotkaniu w następną sobotę , powiedzmy około 12 , gdzieś w okolicach PIV , nad zbiornikiem. Każdy oczywiście zaopatrzony w termos, ciepłe ubranie itp. Przeszlibyśmy się wzdłuż zbiornika , może nawet..............................zrobilibyśmy  sobie jesienne ognisko i przy nim pogadali .