Skocz do zawartości

Kto ze Śląska i Zagłębia ?

staszek

Rekomendowane odpowiedzi

To ja też przyjadę . Będzie nas trzech ( Staszek , Piotrek i Ja ) ; chciałbym jednak zgłosić wniosek formalny - spotkajmy się gdzieś w knajpie ; napijemy się ciepłej cherbaty i pogadamy bez szczękania zębami. Staszek jest z Sosnowca , Piotrek z Zabrza to najlepiej będzie w Bytomiu. ( he he he ) .

U mnie weekendowa zmiana planów- małżonka własnie mnie poinformowała że sobotni wyjazd ze wzgledów niezależnych od nas przedłuży się na niedziele-także niestety mnie nie będzie.

Mam tylko nadzieje, że pierwsze spotkanie śląskiej grupy nie będzie ostatnie i będziemy mieli okazję się spotkać.

Pozdrawiam

A może niedziela 29.12.- komu by pasowało- tak jak pisał Staszek dobrze bybyło spotkać się jeszcze zanim popłacimy składki.....

obejrzyjcie- wnioski każdy sam wyciągnie...:

http://www.youtube.com/watch?v=H5FVrDH9juc

Edytowane przez kefaspirit

Co ciekawe to ja już zauważyłem ten proceder ( tak mi się zdaje po obejrzeniu tego filmu) już trzy tygodnie temu podczas wędkowania. Napotkałem w wodzie dwa martwe szczupłe i dwa duże pływały tak. że można je było ręką wyciągnąć.

Jednego widziałem dosłownie z kilku centymetrów. przy długości 70 ponad, był przeraźliwie chudy i miał rany ma bokach, które jak sądziłem wcześniej powstały przez ocieranie się o plecionkę po domniemanym holu.

Kolega, który wówczas ze mną łowił również widział ledwie żywe sztuki, Może te same co i ja. Tego nie jestem pewien

Edytowane przez stoner

Jakoś nie potrafimy ( z powodu  świąt i pogody która umożliwia ostatnie moczenia kija bez lodu...) się zebrać.

Dlatego wyznaczam już dzisiaj termin na tyle odległy że wszyscy zainteresowani znajdą czas , z wyjątkiem może narciarzy ;)

Proponuję 26.01.2014 jako termin ostateczny.

Może ktoś zna jakiś przytulny pub w Katowicach  , Chorzowie czy Będzinie ( bo zbiornik należy do Koła nr.1 w Będzinie) !!!!!!!

Myślę że zarezerwujemy go wcześniej na powiedzmy 2-3 godziny .