brando Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Mam nadzieję, że Ci się uda. W sumie to Wam uda. U mnie się nic takiego nie uda raczej więc nie ma co startować ale Wam życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 To ja też przyjadę . Będzie nas trzech ( Staszek , Piotrek i Ja ) ; chciałbym jednak zgłosić wniosek formalny - spotkajmy się gdzieś w knajpie ; napijemy się ciepłej cherbaty i pogadamy bez szczękania zębami. Staszek jest z Sosnowca , Piotrek z Zabrza to najlepiej będzie w Bytomiu. ( he he he ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Będzie jeszcze Silesianperch, pepso .............proponuję jednak na spotkanie Katowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Jak się uda i moja cholerna robota nie pokrzyżuje mi planów to podjedziemy z kolegą, tylko zdecydujcie gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Stachu skąd wiesz, że ja będę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Stachu skąd wiesz, że ja będę? Nie odpuściłbyś popijawy i obmacywania ...butelek (coli) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Prawdopodobnie będzie jeszcze mój dobry znajomy z Będzina (nieformumowy )Czekam na info w sprawie miejsca i czasu- powiem szczerze, że optuje jednak spotkanie w plenerze, lub najpierw w plenerze a potem przy herbatce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Nie odpuściłbyś popijawy i obmacywania ...butelek (coli)cholera... znasz mnie jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 U mnie weekendowa zmiana planów- małżonka własnie mnie poinformowała że sobotni wyjazd ze wzgledów niezależnych od nas przedłuży się na niedziele-także niestety mnie nie będzie.Mam tylko nadzieje, że pierwsze spotkanie śląskiej grupy nie będzie ostatnie i będziemy mieli okazję się spotkać.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Panowie , to może przełóżmy to na po świĘtach.jedynie co ważne: NIE OPŁACAJCIE NA RAZIE ZEZWOLEŃ NA 2014 !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 ...przełóżmy to na po świĘtach...!!!!!!!!!!! I to jest słuszna koncepcja -> na tę chwilę ! Popieram wniosek staszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 tez jestem za spotkaniem po swietach tylko zeby to byla niedziela jak co bo w soboty pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Po świętach będzie dobrze. Tylko trzeba pamiętać że może się zacząć sezon narciarski i niektórzy z nas będą woleli wybrać wyjazd w góry a ponadto w tym roku ferie zimowe na Śląsku zaczynają się od 18.01. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 (edytowane) A może niedziela 29.12.- komu by pasowało- tak jak pisał Staszek dobrze bybyło spotkać się jeszcze zanim popłacimy składki.....obejrzyjcie- wnioski każdy sam wyciągnie...:http://www.youtube.com/watch?v=H5FVrDH9juc Edytowane 18 Grudnia 2013 przez kefaspirit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Mi pasuje niedziela 29.12. Oglądałem film i płakać mi się chce . Ktoś po prostu zatruł wodę (według mnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 (edytowane) Co ciekawe to ja już zauważyłem ten proceder ( tak mi się zdaje po obejrzeniu tego filmu) już trzy tygodnie temu podczas wędkowania. Napotkałem w wodzie dwa martwe szczupłe i dwa duże pływały tak. że można je było ręką wyciągnąć.Jednego widziałem dosłownie z kilku centymetrów. przy długości 70 ponad, był przeraźliwie chudy i miał rany ma bokach, które jak sądziłem wcześniej powstały przez ocieranie się o plecionkę po domniemanym holu.Kolega, który wówczas ze mną łowił również widział ledwie żywe sztuki, Może te same co i ja. Tego nie jestem pewien Edytowane 18 Grudnia 2013 przez stoner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Panowie pomysł ze spotkaniem w najbliższy weekend mi odpowiada, ale proponuję spotkanie w jakiejś knajpce, restauracji itp. aura za oknem nie sprzyja długim dyskusją, a takie pewnie się pojawią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 W każdym razie widzicie że ta woda ma olbrzymi potencjał , musimy jedynie o nią zadbać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 (edytowane) ja niestety odpadam 29 bede jeszcze u rodziny w busku tak ze nie dam rady przyjechac ale jak spotkanie odbedzie sie to ja do ciebie staszku zadzwonie i pogadamy Edytowane 19 Grudnia 2013 przez lolo_STG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Ja mam podobnie . Będę w już Rabce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HILO Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Witam,prosze mnie zapisać i prosze o tel. 601 52 51 56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Jakoś nie potrafimy ( z powodu świąt i pogody która umożliwia ostatnie moczenia kija bez lodu...) się zebrać.Dlatego wyznaczam już dzisiaj termin na tyle odległy że wszyscy zainteresowani znajdą czas , z wyjątkiem może narciarzy Proponuję 26.01.2014 jako termin ostateczny. Może ktoś zna jakiś przytulny pub w Katowicach , Chorzowie czy Będzinie ( bo zbiornik należy do Koła nr.1 w Będzinie) !!!!!!!Myślę że zarezerwujemy go wcześniej na powiedzmy 2-3 godziny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Słuszna koncepcja. Termin wyznaczony i jak rozumiem nienaruszalny. Negocjować można miejsce spotkania i menu ;-) ale w granicach rozsądku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojciec Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Witam Staszek jako że Hilo zapodał mi zarys planu podpisuje siępod tym.Dopisz mnie do listy.Czekam na dalsze informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 (edytowane) Mi termin odpowiada jak najbardziej , będę na pewno. Edytowane 30 Grudnia 2013 przez lolo_STG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi