Skocz do zawartości

Kto ze Śląska i Zagłębia ?

staszek

Rekomendowane odpowiedzi

Spotkanie za 2 godziny !!!!!!!!!!!!

Na sąsiednim forum zarzucono mi że być może chcę zrobić jakieś składki i być może chcę je wziąść dla siebie :huh: :( . Tutaj jest zainteresowanie a tam w sumie nikt do mnie nie zadzwonił , chcą bym wszystko wyłuszczył oficjalnie , a właśnie tego chcę uniknąć bo nie chcę zadrażnień z PZW ;)

No i po spotkaniu.

Staszku. Moim zdaniem nie rozmawialiśmy o niczym czego musielibyśmy się wstydzić , albo co wymagałoby zachowania jakiejś szczególnej tajemnicy.

Wszelkie projekty o których była mowa i tak muszą być przeprowadzone całkowicie jawnie i zgodnie z obowiązującymi procedurami.

Dlatego proponuję rozmawiać o tym na forum publicznym .

Co wy na to ?

Panowie .

Dzięki serdeczne za spotkanie , jak na pierwszy raz to było nawet w miarę konkretne . Było fajnie WAS poznać . Teraz już nie będziemy dla siebie samym NICKIEM .

Żeby za bardzo nie pisać elaboratu bo w sumie sporo się rozmawiało przez te 3 godziny to może zacznę streszczać ustalenia :

- na spotkaniu było 11 osób

- ustaliliśmy ze 9 osób ( 2 niestety z przyczyn bardzo obiektywnych tego nie zrobią ) przenoszą się do Koła nr.1 w Będzinie

- w chwili obecnej wszyscy wystąpią do Koła by utworzyć komórkę SSR (Społecznego Strażnika Rybackiego) która systematycznie będzie

kontrolowała zbiornik

- kolega Shark utworzy zamknięte forum na którym osoby bezpośrednio zainteresowane pracą nad wodą będą wymieniały się uwagami czy

pomysłami . Na tym forum będziemy np. ustalali kiedy i kto i gdzie będzie przeprowadzał kontrole a w związku z tym musi być tylko dla  

prawdziwych etycznych wędkarzy , przyjaciół i limitowane 

- poruszano sprawy do bieżącego załatwienia typu: kontenery na śmieci, sprzęt motorowodny na wodzie , pomoc w zarybieniu (rozwożenie

narybku po zbiorniku) itp.

- ustalono że POMAGAMY Zarządowi Koła nr.1 w Będzinie  a nie robimy im  konkurencji

Omawialiśmy wiele spraw , wiemy że nie będzie łatwo i na wszystko potrzeba czasu , ale najwyższy czas zacząć pracę by nie zniszczyć ładnie rozwijającego się zbiornika .

Może koledzy coś dopiszą od siebie :lol:

Edytowane przez staszek

Panowie odnośnie forum roboczego dla Naszej grupy, to mam do Was pytanie: Jak je nazwać, chodzi mi o adres którego już nie będzie dało się zmienić... Proszę o Wasze propozycję, tak by kojarzyło się ze zbiornikiem, nie było zbyt długie, skomplikowane i na tyle uniwersalne by pasowało do Naszej działalności niezależnie od tego jaką formę ona przyjmie..

Edytowane przez Shark

Wybieramy nazwę do jutra rana . Potem zbieramy wszystko to co wymyśliliśmy i szybko głosujemy.

3 kolejne głosy na jakąś  nazwę oznaczają że to będzie nazwa obowiązująca ..................

Jeżeli żadna nazwa nie uzyska większości wybieramy z 2,3 nazw jakie dostały największą ilość głosów (pozostałe kasujemy) i z tej ilości wybieramy nazwę klubu.

Nazwa klubu będzie wybrana do jutra , do godzin wieczornych.

Kolega Shark zakłada nam stronę i ta nazwa będzie  zarazem adresem strony więc pośpiech konieczny ;)

Edytowane przez staszek