staszek Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Osoby które będą na spotkaniu 26.01. :1. staszek2. Shark3.SilesianPerch4.Adam L.5. Samwieszkto6. -PYTOON7.ottsego8.olek5209.Ojciec10.kefaspiryt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Przypominam o spotkaniu - to już w najbliższą niedzielę 26.01. Osoby które będą na spotkaniu 26.01. :1. staszek2. Shark3.SilesianPerch4.Adam L.5. Samwieszkto6. -PYTOON7.ottsego8.olek5209.Ojciec10.kefaspiryt11.pepso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 O! Zapisałem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 zgodnie z naszą rozmową.Może mnie poznasz............................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Przypominam o jutrzejszym spotkaniu !!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 O! Zapisałem się Ty w ogóle inny scenariusz brałeś pod uwagę?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Spotkanie za 2 godziny !!!!!!!!!!!! Na sąsiednim forum zarzucono mi że być może chcę zrobić jakieś składki i być może chcę je wziąść dla siebie . Tutaj jest zainteresowanie a tam w sumie nikt do mnie nie zadzwonił , chcą bym wszystko wyłuszczył oficjalnie , a właśnie tego chcę uniknąć bo nie chcę zadrażnień z PZW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 jeszcze 15min. i jadę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 ja tez juz jade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 No i po spotkaniu. Staszku. Moim zdaniem nie rozmawialiśmy o niczym czego musielibyśmy się wstydzić , albo co wymagałoby zachowania jakiejś szczególnej tajemnicy. Wszelkie projekty o których była mowa i tak muszą być przeprowadzone całkowicie jawnie i zgodnie z obowiązującymi procedurami. Dlatego proponuję rozmawiać o tym na forum publicznym .Co wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ottsego Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Panowie, nie dojechałem z przyczyn niezależnych - w samochodzie padł akumulator ... mogę prosić o streszczenie spotkania ? Jak sprawy wyglądają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Staszek pewnie Ci streści na PW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 (edytowane) Panowie .Dzięki serdeczne za spotkanie , jak na pierwszy raz to było nawet w miarę konkretne . Było fajnie WAS poznać . Teraz już nie będziemy dla siebie samym NICKIEM .Żeby za bardzo nie pisać elaboratu bo w sumie sporo się rozmawiało przez te 3 godziny to może zacznę streszczać ustalenia : - na spotkaniu było 11 osób- ustaliliśmy ze 9 osób ( 2 niestety z przyczyn bardzo obiektywnych tego nie zrobią ) przenoszą się do Koła nr.1 w Będzinie- w chwili obecnej wszyscy wystąpią do Koła by utworzyć komórkę SSR (Społecznego Strażnika Rybackiego) która systematycznie będzie kontrolowała zbiornik- kolega Shark utworzy zamknięte forum na którym osoby bezpośrednio zainteresowane pracą nad wodą będą wymieniały się uwagami czy pomysłami . Na tym forum będziemy np. ustalali kiedy i kto i gdzie będzie przeprowadzał kontrole a w związku z tym musi być tylko dla prawdziwych etycznych wędkarzy , przyjaciół i limitowane - poruszano sprawy do bieżącego załatwienia typu: kontenery na śmieci, sprzęt motorowodny na wodzie , pomoc w zarybieniu (rozwożenie narybku po zbiorniku) itp.- ustalono że POMAGAMY Zarządowi Koła nr.1 w Będzinie a nie robimy im konkurencji Omawialiśmy wiele spraw , wiemy że nie będzie łatwo i na wszystko potrzeba czasu , ale najwyższy czas zacząć pracę by nie zniszczyć ładnie rozwijającego się zbiornika . Może koledzy coś dopiszą od siebie Edytowane 26 Stycznia 2014 przez staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 (edytowane) Panowie odnośnie forum roboczego dla Naszej grupy, to mam do Was pytanie: Jak je nazwać, chodzi mi o adres którego już nie będzie dało się zmienić... Proszę o Wasze propozycję, tak by kojarzyło się ze zbiornikiem, nie było zbyt długie, skomplikowane i na tyle uniwersalne by pasowało do Naszej działalności niezależnie od tego jaką formę ona przyjmie.. Edytowane 26 Stycznia 2014 przez Shark Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 "Klub przyjaciół PIV " .................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ottsego Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 "Klub przyjaciół PIV " ....................................+1 !Ja przenosić się nie muszę, koło nr 1 w Będzinie jest moim "macierzystym" kołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Propozycja 2:"Klub Przyjaciół Czwórki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Mamy jeszcze P4 Club lub P4 Team.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 P4Team - mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 P4squad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 (edytowane) Wybieramy nazwę do jutra rana . Potem zbieramy wszystko to co wymyśliliśmy i szybko głosujemy.3 kolejne głosy na jakąś nazwę oznaczają że to będzie nazwa obowiązująca ..................Jeżeli żadna nazwa nie uzyska większości wybieramy z 2,3 nazw jakie dostały największą ilość głosów (pozostałe kasujemy) i z tej ilości wybieramy nazwę klubu.Nazwa klubu będzie wybrana do jutra , do godzin wieczornych. Kolega Shark zakłada nam stronę i ta nazwa będzie zarazem adresem strony więc pośpiech konieczny Edytowane 26 Stycznia 2014 przez staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 (edytowane) głupio na swój pomysł głosować ale P4Team i mnie się podoba Edytowane 26 Stycznia 2014 przez SilesianPerch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ottsego Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 KPKW - Klub Przyjaciół Kuźnicy Warężyńskiej ? Choć może być mylące bo jezioro to "Zbiornik Kuźnica Warężyńska"a samo "Kuźnica Warężyńska" to nazwa wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 ŻYWA WODA klub spinningowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Wyobraźcie sobie odznakę klubową ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi