samwieszkto Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Hmm. No tak - skojarzenie jest oczywiste. Ale, PIV team to z czym niby się kojarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 kpkw lub klub przyjaciół P4 mi sie podoba P4 team bylo by dobrą nazwą gdybysmy tworzyli klub spinningowy a tutaj chodzi jednak o cos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 (edytowane) KPKW - Klub Przyjaciół Kuźnicy WarężyńskiejP4TeamKlub Przyjaciół P4PIVTeamŻYWA WODA klub spinningowyP4squad.P4 ClubKlub Przyjaciół Czwórki Panowie - głosujemy . Pierwsza nazwa która uzyska 3 głosy przechodzi . Edytowane 27 Stycznia 2014 przez staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 (edytowane) Klub Przyjaciół Czwórki Edytowane 27 Stycznia 2014 przez staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Klub przyjaciół P4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgodnie z duchem współczesnego skrótowego przekazu głosuje na : P4 club Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Mój głos na : "P4CLUB."Jest coprawda dość enigmatyczne ale fajnie się czyta . [ piforklab ]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Mój głos na : "P4CLUB."Jest coprawda dość enigmatyczne ale fajnie się czyta .[ piforklab ].P4CLUBpo raz drugi............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 P4Club Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Sprzedane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 (edytowane) :D :D Jako na razie jako samozwańczy prawem kaduka założyciel ogłaszam nazwę klubu : P4CLUB Edytowane 27 Stycznia 2014 przez staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Nie mogłem się powstrzymać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 (edytowane) To logo z tekstem: Inicjatywa społeczna bardzo mi się podoba... Edytowane 28 Stycznia 2014 przez Shark Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek520 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 P4squad. Bo to takie gangsta B-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 olek - ale już jest posprzątane samwieszkto - pociągnij swoje pomysły , zrobimy odznakę klubową , papier klubowy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Noo logo fajne podoba mi się to z tekstem "inicatywa społeczna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Mogę się podjąć zrobienia tych projektów ; Ale nie natychmiast . Mam trochę własnych problemów : przenoszę właśnie firmę do nowej siedziby i jestem ze wszystkim spóźniony. Do tego , muszę się ze wstydem przyznać że choć całe życie projektuję różne rzeczy , to nie obsługuję programów graficznych. Dlatego może znalazłby się jakiś zdolny grafik który ubrałby to logo w krzywe i piksele. ( oczywiście " Pro publico bono " )Natomiast jeżeli mamy mówić o wykonaniu jakiś znaczków , czy papierów firmowych , to jednak trzebaby ustalić jakiegoś zaufanego skarbnika i zebrać na ten cel po parę złotych. Ja ze swej strony mogę zadeklarować że wpłacę jakąś kwotę ( powiedzmy 50zł ) i nie będę domagał się precyzyjnych rozliczeń. Proponuję żeby skarbnikiem został Staszek bo mam do chłopa jakieś dziwne zaufanie , a pozatym widzę że mu się naprawdę chce i jest zdeterminowany poświęcić swój cenny czas. ...Ale może poczekajmy z tym na powstanie nowego forum ( czy też subforum ) i tam będziemy się ostatecznie organizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Absolutnie nie, mnie się kasa nie trzyma. Zaraz by poszła na nowy TP Poza tym poczekajmy z jakimkolwiek zbieraniem i wydawaniem pieniędzy aż się lepiej zorganizujemy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 nie tylko my chcemy zrobić coś na pogorii ngo.dabrowa-gornicza.pl/ogloszenia-um/2138-porozmawiajmy-o-pogorii-iv może powinnismy zgłosić nasze pomysly dotyczace chociażby stref ciszy kontenerów itp spraw którymi miasto zająć by się mogło . a Prezydent Podraza jest wędkarzem tak że może stanie choć trochę po naszej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 (edytowane) Tak całkiem szczerze to troszkę za wcześnie pojawiła się Nam taka możliwość. Nie zmienia to faktu, że trzeba ją wykorzystać ! Czasu na zdefiniowanie Naszych postulatów jest bardzo mało (5.02.2014r). Nie mniej jednak trzeba przygotować listę chodź kilku (5szt.) mądrych, racjonalnych i wykonalnych dla miasta pomysłów. Nawet jak nie zostaną rozpatrzone pozytywnie to i tak dla Nas będzie sukces bo już zaistniejemy jako grupa która się tematem P4 interesuje, jak w przyszłości się zwrócimy z tematami do władz miasta to nie będziemy już tak anonimowi i wyjęci z kapelusza. Dlatego bardzo ważne jest by Nasze postulaty które teraz im przedstawimy były jak najbardziej poważne, realne i racjonalne by nie zrobić już na wstępie z siebie osób niepoważnych... można by zadzwonić do osoby wskazanej w artykule i wypytać ją co i jak, powiedzieć kim jesteśmy i czy pomysły idące w kierunku wędkarstwa, czystości zbiornika i bezpieczeństwa są mile widziane... PS.Oni tj. władze miasta na bank idą w kierunku dotacji z środków unii europejskiej na zagospodarowanie tego terenu i potrzebują mieć na uwadze głos ludu (wynika to z artykułu), w tematach dotacji z unii jestem w stanie (nie bezpośrednio) pomóc i być na bieżąco z rozwojem sytuacji.. Edytowane 28 Stycznia 2014 przez Shark Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Panowie - kto dzwoni ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Samo dzwonienie to nie problem, tylko ustalić o co pytać, jako kto się przedstawić, jakie pomysły/idee przedstawić. Przy okazji tego tematu (kontakt z osobami z władz miasta) zastanawiam się czy nazwa którą wybraliśmy jest adekwatna do Naszej działalności ? Tutaj przykładowe organizacja społeczne i ich nazwy: http://www.ngo.dabrowa-gornicza.pl/baza/baza.phpMyślę, czy nie warto pomyśleć nad nazwą bardziej poważną, mniej młodzieżową.... To tylko taka moja luźna myśl, proszę nie brać jej do serca i nie traktować jako atak czy niepotrzebne mieszanie. Wiem, że mamy ustaloną nazwę, ale na tym etapie jeszcze można pozmieniać..Coś na wzór (żeby nie było, że tylko narzekam a pomysłów nie mam):- Klub Wędkarski Pogoria IV- Wędkarski Klub Przyjaciół Czwórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Dla rozluźnienia : Klub Wędkarski "Tęcza" z prezesem Ryszardem Ochódzkim . Shark ma dużo racji.Ale pisząc statut klubu można by zapisać "nazwę oficjalną" i "nazwę medialną" do stosowania w mediach elektronicznych, znakach graficznych, wydawnictwach itp.Myślę, że możliwe jest połączenie nazwy oficjalnej i znaku graficznego-logo klubu.Wilk syty i owca cała.To oczywiście luźna propozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 (edytowane) Tak nazwa P4club może i jest dobra ale na nazwe strony/forum ale do urzedu juz sie nie bardzo nadaje nazwa musi być bardziej poważna i dająca do zrozumienia kim jestesmy bez zbędnego tłumaczenia i tutaj nazwa- Wędkarski Klub Przyjaciół Czwórki czy też Pogorii 4wydaje mi się być idealna Edytowane 28 Stycznia 2014 przez Adam L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Czyli głosujemy ponownie : - Klub Wędkarski Pogoria IV - to mój wybór ( czyli po raz 1 )- Wędkarski Klub Przyjaciół Czwórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi