Skocz do zawartości

Kto ze Śląska i Zagłębia ?

staszek

Rekomendowane odpowiedzi

KPKW - Klub Przyjaciół Kuźnicy Warężyńskiej

P4Team

Klub Przyjaciół P4

PIVTeam

ŻYWA WODA klub spinningowy

P4squad.

P4 Club

Klub Przyjaciół Czwórki

Panowie - głosujemy . Pierwsza nazwa która uzyska 3 głosy przechodzi .

Edytowane przez staszek

Mogę się podjąć zrobienia tych projektów ; Ale nie natychmiast . Mam trochę własnych problemów : przenoszę właśnie firmę do nowej siedziby i jestem ze wszystkim spóźniony.

Do tego , muszę się ze wstydem przyznać że choć całe życie projektuję różne rzeczy , to nie obsługuję programów graficznych.

Dlatego może znalazłby się jakiś zdolny grafik który ubrałby to logo w krzywe i piksele. ( oczywiście " Pro publico bono " )

Natomiast jeżeli mamy mówić o wykonaniu jakiś znaczków , czy papierów firmowych , to jednak trzebaby ustalić jakiegoś zaufanego skarbnika i zebrać na ten cel po parę złotych.

Ja ze swej strony mogę zadeklarować że wpłacę jakąś kwotę ( powiedzmy 50zł ) i nie będę domagał się precyzyjnych rozliczeń.

Proponuję żeby skarbnikiem został Staszek bo mam do chłopa jakieś dziwne zaufanie , a pozatym widzę że mu się naprawdę chce i jest zdeterminowany poświęcić swój cenny czas.

...Ale może poczekajmy z tym na powstanie nowego forum ( czy też subforum ) i tam będziemy się ostatecznie organizować

nie tylko my chcemy zrobić coś na pogorii

ngo.dabrowa-gornicza.pl/ogloszenia-um/2138-porozmawiajmy-o-pogorii-iv

może powinnismy zgłosić nasze pomysly dotyczace chociażby stref ciszy kontenerów itp spraw którymi miasto zająć by się mogło . a Prezydent Podraza jest wędkarzem tak że może stanie choć trochę po naszej stronie ;)

Tak całkiem szczerze to troszkę za wcześnie pojawiła się Nam taka możliwość. Nie zmienia to faktu, że trzeba ją wykorzystać ! Czasu na zdefiniowanie Naszych postulatów jest bardzo mało (5.02.2014r). Nie mniej jednak trzeba przygotować listę chodź kilku (5szt.) mądrych, racjonalnych i wykonalnych dla miasta pomysłów. Nawet jak nie zostaną rozpatrzone pozytywnie to i tak dla Nas będzie sukces bo już zaistniejemy jako grupa która się tematem P4 interesuje, jak w przyszłości się zwrócimy z tematami do władz miasta to nie będziemy już tak anonimowi i wyjęci z kapelusza. Dlatego bardzo ważne jest by Nasze postulaty które teraz im przedstawimy były jak najbardziej poważne, realne i racjonalne by nie zrobić już na wstępie z siebie osób niepoważnych... 

można by zadzwonić do osoby wskazanej w artykule i wypytać ją co i jak, powiedzieć kim jesteśmy i czy pomysły idące w kierunku wędkarstwa, czystości zbiornika i bezpieczeństwa są mile widziane...

PS.

Oni tj. władze miasta na bank idą w kierunku dotacji z środków unii europejskiej na zagospodarowanie tego terenu i potrzebują mieć na uwadze głos ludu (wynika to z artykułu), w tematach dotacji z unii jestem w stanie (nie bezpośrednio) pomóc i być na bieżąco z rozwojem sytuacji..

Edytowane przez Shark

Samo dzwonienie to nie problem, tylko ustalić o co pytać, jako kto się przedstawić, jakie pomysły/idee przedstawić. Przy okazji tego tematu (kontakt z osobami z władz miasta) zastanawiam się czy nazwa którą wybraliśmy jest adekwatna do Naszej działalności ? Tutaj przykładowe organizacja społeczne i ich nazwy: http://www.ngo.dabrowa-gornicza.pl/baza/baza.php

Myślę, czy nie warto pomyśleć nad nazwą bardziej poważną, mniej młodzieżową.... To tylko taka moja luźna myśl, proszę nie brać jej do serca i nie traktować jako atak czy niepotrzebne mieszanie. Wiem, że mamy ustaloną nazwę, ale na tym etapie jeszcze można pozmieniać..

Coś na wzór (żeby nie było, że tylko narzekam a pomysłów nie mam):

- Klub Wędkarski Pogoria IV

- Wędkarski Klub Przyjaciół Czwórki

Dla rozluźnienia : Klub Wędkarski "Tęcza" z prezesem Ryszardem Ochódzkim ;) .

Shark ma dużo racji.

Ale pisząc statut klubu można by zapisać "nazwę oficjalną" i "nazwę medialną" do stosowania w mediach elektronicznych, znakach graficznych, wydawnictwach itp.

Myślę, że możliwe jest połączenie nazwy oficjalnej i znaku graficznego-logo klubu.

Wilk syty i owca cała.

To oczywiście luźna propozycja.

Tak nazwa P4club może i jest dobra ale na nazwe strony/forum ale do urzedu juz sie nie bardzo nadaje

nazwa musi być bardziej poważna i dająca do zrozumienia kim jestesmy bez zbędnego tłumaczenia

i tutaj nazwa- Wędkarski Klub Przyjaciół Czwórki czy też Pogorii 4

wydaje mi się być idealna

Edytowane przez Adam L.