lolo_STG Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 (edytowane) ja to się nie znam w ogóle na takich pismach ale na necie jakieś tam wskazówki idzie znaleźć http://www.jaknapisac.com/articles.php?article_id=45 http://www.petycjeonline.com/pzw_marki_w_sprawie_zagospodarowania_zbiornika_konne Edytowane 29 Stycznia 2014 przez Adam L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 super, ciągnij dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Super, super, ciągnij dalej.... ale tutaj: http://p4club.cba.pl/index.php ZAPRASZAM !! Najlepiej znany Nam już nick + PW do mnie na TYM forum, że to wy .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 (edytowane) Sharkzrób tak ze tylko Ty decydujesz kto się może wpisać na forum, to musi być forum zamknięte dla nie wtajemniczonych . Edytowane 29 Stycznia 2014 przez staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Jest, spokojnie.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Podbiję temat. Panowie . Zapraszamy. Forum P4CLUB już działa. Już knujemy pierwsze akcje. Forum jest zamknięte dla publiczności z zewnątrz za względu na specyfikę działań które planujemy.Żeby zostać " dopuszczonym " trzeba przejść procedurę weryfikacyjną ; ale być może dzięki temu uda się coś zdziałać. W sprawie akcesji do P4CLUB proszę kontaktować się ze Staszkiem , Sharkiem , lub Adamem L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 już działa ale narazie tylko dla klubowiczów w krótce bedzie ogolnodostepne dla wszystkich zainteresowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 P4Club jest dostępne w sumie tylko dla członków klubu. Nie chcę tam wprowadzać konkurencji dla jerkbaita więc tamte forum pozostaje "specjalistycznym" czyli takim w którym można powiedzieć wszystko to co nie chciałoby się by ktoś niepowołany się dowiedział.Na przykład będą tam terminy kontroli na zbiorniku. Kto , kiedy i dlaczego. Stąd forum będzie bardzo reglamentowane . Ogólne sprawy będziemy załatwiać tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 według mnie żadnej konkurencji dla Jerkbaita ne zrobimy. Ja bym był za tym aby ważne sprawy naszego forum były oczywiście załatwiane tylko w gronie klubowym, ale kila tematów dla szerszego grona też należało by zrobić. Jak to jest np na forum przyjaciół białej przemszy, jest kilka działów otwartych i forum zamknięte tylko dla członków stowarzyszenia .Będziemy mogli dzięki temu poznać lepiej nowych użytkowników , chętnych do wstąpienia w nasze szeregi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 według mnie żadnej konkurencji dla Jerkbaita ne zrobimy. Ja bym był za tym aby ważne sprawy naszego forum były oczywiście załatwiane tylko w gronie klubowym, ale kila tematów dla szerszego grona też należało by zrobić. Jak to jest np na forum przyjaciół białej przemszy, jest kilka działów otwartych i forum zamknięte tylko dla członków stowarzyszenia .Będziemy mogli dzięki temu poznać lepiej nowych użytkowników , chętnych do wstąpienia w nasze szeregipopieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 (edytowane) a ja już myślę nad tym żeby zorganizować jakieś zawody klubowe na wiosnę Jakieś łowienie potem ognicho, kiełbaski, browarek. 8) Edytowane 31 Stycznia 2014 przez Adam L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Ja myślę że ognisko możemy zrobić zaraz na początku marca. To nic że tylko popatrzymy na chyba zamarznięte jezioro.Proponuję :- ja przywiozę drewno- każdy przywiezie sobie kiełbaski i żony, partnerki, (partnerów... )- każdy przywiezie krzesełko turystyczne ( krzesełka...)- posiedzimy przy DUŻYM ogniu to będzie ciepło............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zawody ?! Super ! To będą moje pierwsze zawody i jak na razie już łapię się w pierwszej dziesiątce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Tak jest! Oby tylko w tym roku w marcu nie bylo- 20°W tamtym roku w marcu na Białej Przemszy na przelotkach w parę sekund się sople robiły hehehehr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Ja myślę że etycznie będzie do końca maja nie spiningować tam, ja ostatnio w kwietniu, na okoniu , miałem przyłów sandała.Może zawody zrobimy tam gdzie sandacz i szczupak nie jest głównym przyłowem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 (edytowane) coś wymyślimy ja się cieszę że wizja zawodów się przyjęła Strugnę kilka woblerów na tą okazje jakieś nagrody muszą być Edytowane 31 Stycznia 2014 przez Adam L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Nie ma co się martwić warunkami. To będą zawody TOWARZYSKIE !!! Jak to Pierre de Couberin rzekł : liczy się udział . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zawody ?! Super !To będą moje pierwsze zawody i jak na razie już łapię się w pierwszej dziesiątce.będzie nas 11 więc się nie ciesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Panie i panowie, pod adresem: http://p4club.cba.pl/index.phpDziała już ogólnodostępne forum, wszystkich zainteresowanych działalnością klubu i wstąpieniem w Nasze szeregi zapraszam do odwiedzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Przypominam ponownie i będę to co jakichś czas powtarzał: Klub to nie zastępstwo jerkbaita . Strona klubu to strona dla zwolenników Pogori IV którzy chcą pracować na rzecz tylko tej wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Do Sharka. To jest skrin z IPhone'a z otwartym oknem odpowiedzi z którego nie da się wysłać zdjęcia bez pośrednictwa hostingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 dobra inicjatywa - temat do przemyślenia dla mnie co dalejtaka moja sugestia: staszek napisał terminy kontroli kto, kiedy dlaczego - to można podtrzymać, z tym że trzeba mieć na uwadze efekt zaskoczenia - dodać też terminy nagłe, np po zgłoszeniu od kogoś oznak kłusowników itp oraz opcję terminów losowych (osoby zgłoszone jako te które mogą pełnić coś w rodzaju dużuru) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 masz rację . Jak już widzę to będzie i powoli już nawet jest klub gości którzy się lubią i lubią coś dawać od siebie. Dlatego , tak myślę , nie będzie problemu z Twoją propozycją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 PZW chyba czyta nasze wypociny : Posiedzenie Prezydium Zarządu Okręgu 23.01.2014W dalszej części posiedzenia podjęto uchwały w sprawie: zatwierdzenie składy komisji egzaminacyjnych kół; powołania komisji młodzieżowej; ustanowienie gospodarzy zbiorników „Zremb” i „Pod Taśmami”; utworzenia tarliska na zbiorniku „Kuźnia Warężyńska”; zatwierdzenie preliminarzy budżetowych kół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acho Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 (edytowane) Trochę z innej beczki. Koledzy, polecicie kogoś sprawdzonego, kto w naszym regionie serwisuje młynki? Tylko szukam kogoś, kto naprawdę się na tym zna i można mu śmiało powierzyć swoje kręciołki. Mam bardzo niemiłe doświadczenie po ostatnim razie, ponieważ co roku oddawałem kołowrotki w jedno miejsce i niby było wszystko ok, do czasu, aż ktoś inny rozkręcił młynek, który miał być nasmarowany i był po ogólnym przeglądzie. Po prostu jegomość oszukiwał co niektórych, pewnie domyślił się po rozmowach kto się na tym zna, a kto nie... Ja akurat się nie znam, więc nie grzebałem nigdy i zdałem się na tego oszusta.. . Edytowane 25 Lutego 2014 przez Acho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi