Skocz do zawartości

Kto ze Śląska i Zagłębia ?

staszek

Rekomendowane odpowiedzi

ja to się nie znam w ogóle na takich pismach ale na necie jakieś tam wskazówki idzie znaleźć

http://www.jaknapisac.com/articles.php?article_id=45

http://www.petycjeonline.com/pzw_marki_w_sprawie_zagospodarowania_zbiornika_konne

Edytowane przez Adam L.

Podbiję temat.

Panowie . Zapraszamy.

Forum P4CLUB już działa.

Już knujemy pierwsze akcje.

Forum jest zamknięte dla publiczności z zewnątrz za względu na specyfikę działań które planujemy.

Żeby zostać " dopuszczonym " trzeba przejść procedurę weryfikacyjną ; ale być może dzięki temu uda się coś zdziałać.

W sprawie akcesji do P4CLUB proszę kontaktować się ze Staszkiem , Sharkiem , lub Adamem L.

P4Club jest dostępne w sumie tylko dla członków klubu. Nie chcę tam wprowadzać konkurencji dla jerkbaita więc tamte forum pozostaje "specjalistycznym" czyli takim w którym można powiedzieć wszystko to co nie chciałoby się by ktoś niepowołany się dowiedział.

Na przykład będą tam terminy kontroli na zbiorniku. Kto , kiedy i dlaczego. Stąd forum będzie bardzo reglamentowane . Ogólne sprawy będziemy załatwiać tutaj.

według mnie żadnej konkurencji dla Jerkbaita ne zrobimy. Ja bym był za tym aby ważne sprawy naszego forum były oczywiście załatwiane tylko w gronie klubowym, ale kila tematów dla szerszego grona też należało by zrobić. Jak to jest np na forum przyjaciół białej przemszy, jest kilka działów otwartych i forum zamknięte tylko dla członków stowarzyszenia .

Będziemy mogli dzięki temu poznać lepiej nowych użytkowników , chętnych do wstąpienia w nasze szeregi

według mnie żadnej konkurencji dla Jerkbaita ne zrobimy. Ja bym był za tym aby ważne sprawy naszego forum były oczywiście załatwiane tylko w gronie klubowym, ale kila tematów dla szerszego grona też należało by zrobić. Jak to jest np na forum przyjaciół białej przemszy, jest kilka działów otwartych i forum zamknięte tylko dla członków stowarzyszenia .

Będziemy mogli dzięki temu poznać lepiej nowych użytkowników , chętnych do wstąpienia w nasze szeregi

popieram :)

Ja myślę że ognisko możemy zrobić zaraz na początku marca. To nic że tylko popatrzymy na chyba zamarznięte jezioro.

Proponuję :

- ja przywiozę drewno

- każdy przywiezie sobie kiełbaski i żony, partnerki, (partnerów... ;) )

- każdy przywiezie krzesełko turystyczne ( krzesełka...)

- posiedzimy przy DUŻYM ogniu to będzie ciepło...............

dobra inicjatywa - temat do przemyślenia dla mnie co dalej

taka moja sugestia: staszek napisał terminy kontroli kto, kiedy dlaczego - to można podtrzymać, z tym że trzeba mieć na uwadze efekt zaskoczenia - dodać też terminy nagłe, np po zgłoszeniu od kogoś oznak kłusowników itp oraz opcję terminów losowych (osoby zgłoszone jako te które mogą pełnić coś w rodzaju dużuru) :)

• 2 tygodnie później...

PZW chyba czyta nasze wypociny :lol: :

Posiedzenie Prezydium Zarządu Okręgu 23.01.2014

W dalszej części posiedzenia podjęto uchwały w sprawie: zatwierdzenie składy komisji egzaminacyjnych kół; powołania komisji młodzieżowej; ustanowienie gospodarzy zbiorników „Zremb” i „Pod Taśmami”; utworzenia tarliska na zbiorniku „Kuźnia Warężyńska”; zatwierdzenie preliminarzy budżetowych kół.

• 2 tygodnie później...

Trochę z innej beczki. Koledzy, polecicie kogoś sprawdzonego, kto w naszym regionie serwisuje młynki? Tylko szukam kogoś, kto naprawdę się na tym zna i można mu śmiało powierzyć swoje kręciołki. Mam bardzo niemiłe doświadczenie po ostatnim razie, ponieważ co roku oddawałem kołowrotki w jedno miejsce i niby było wszystko ok, do czasu, aż ktoś inny rozkręcił młynek, który miał być nasmarowany i był po ogólnym przeglądzie. Po prostu jegomość oszukiwał co niektórych, pewnie domyślił się po rozmowach kto się na tym zna, a kto nie... Ja akurat się nie znam, więc nie grzebałem nigdy i zdałem się na tego oszusta.. :(.

Edytowane przez Acho