salosik Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Witam!!! Chciłem zakupic kołowrotek na alegro, czy mozecie napisac czy warto zawracac sobie głowe tym sprzetem.Dzieki wielkie!!!! Link ponizej http://www.allegro.pl/item320643025_multiplikator_daiwa_proc aster_100l_leworeczny.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 temat procastera poruszany był na forum kilkukrotnie. Gdyś przeszukał forum prawdopodobnie znalazłbyś odpowiedź na swoje pytanie. Osobiście rozejrzałbym się raczej za wersją 100HL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 wyszukiwarka tematow duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 odpisze tobie uzywajac cytatu z mojej wlasnej odpowiedzi na bardzo podobne pytanie ' ...procastera uzywam od ... o boze ... ??? ... 2003 a moze 2004 ... no jakos tak, w kazdym badz razie juz dlugo i ciagle tego samego, bez zadnych napraw i serwisow, to bardzo dobry kolowrotek za ta cene, uzywalem go przy kijach od 17 do 30 lb, z wabikami od 15 gram do 120 gram, do woblerow, jerkbaitow, obrotowek i diabli wiedza czego jeszcze ... generalnie nadaje sie swietnie pod jerkbaity i srednie crankbaity, ze wzgledu na duze przelozenie nie polecam go do obrotowek, bucktaili i duzych woblerow SDR (takich jak np. slider SDR 12 czy 14), te wabiki stawiaja ogromny opor w wodzie i kazdy kolowrotek o przelozeniu wiekszym niz 5:1 dostaje strasznie w dupe! wiem, ze ogolna linia zaklada cos innego i wiekszosc woli duze przelozenie, ja nie, dlatego tobie to napisalem, wrocmy do kolowrotka, wedlug mnie jest idealny do wabikow od 20 do 70 gram, ma powera, nie psuje sie i to ogolnie udana konstrukcja, porownujac do revo SX to juz za cene jednego SX masz dwa procastery i 300 yardow dobrej plecionki 30 lb ... obecnie moj procaster jest przykrecony do st. croix premier 7’ HF 25 lb, jak wiesz to kawal wedki, wiec lowie nim jerkami od 40 do 80 gram, nawinieta mam PP o mocy 30 lb, multik sprawuje sie swietnie i po prostu polecam... na tacklewarehouse mieli je ostatnio po 40 bucksow *shock*... ' na mysli mam ten kolowrotek http://www.basspro.com/webapp/wcs/stores/servlet/Product_101 51_-1_10001_51500_100001001_100000000_100001000_100-1-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 @pittCzy to jest ten o którym myślisz czy tylko podobny? http://allegro.pl/item327098242_nowy_daiwa_procaster_100hl_n ajtaniej_w_polsce.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 to jest dokladnie ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi