rapa10 Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Koledzy,pomocy gdzie można nabyć gumy Robinson Longinus!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Na razie to chyba tylko test poszedł na wiadomym portalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczynumer1 Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 (edytowane) Kolego @rapa10 - we wtorek kupiłem je w Leclercu na Jerozolimskich. Dziś używałem, co prawda bez brania, ale bardzo fajna guma, tylko oczka odpadają przy zbrojeniu Big Game'ami od Mustada. Edytowane 30 Października 2013 przez kaczynumer1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Ehh to tylko mnie utwierdza w przekonaniu że jeden tekst pochwalny może kilkukrotnie zwiększyć sprzedaż towaru. Niekoniecznie dobrego, a lepsze jest wrogiem dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Cóż, prawa rynku.Na którym takie praktyki określa się najczęściej mianem reklamy, nie "testu", ale co poradzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi