Przemek Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Witam! Jestem nowym użytkownikiem tej wspaniałej strony i jak w opisie szukam spiningistów chętnych do dzielenia się wiedzą na temat naszej KOCHANEJ WISEŁKI i wspólnych wypadów!!!! Moje gg 3305694 Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitos Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Siemka! Jez jestem maniakiem lowienia w wiselce czekam az sie troche pogoda ustabilizuje i pewnie gdzies wyskocze gdzie najczesciej lowisz? pzdr,pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Witaj Przemek Od takich maniaków jak ty tu aż się roi Bez problemu kogoś znajdziesz no i sporo się dowiesz bo jerkbait to istna kopalnia wędkarskiej wiedzy Powodzenia i miłej lektury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Witam I Ja kocham łowić na Wisełce !! U mnie oststnio czasu brakuje, ale jak w końcu człowiek się ruszy to każda wolna chwila nad wisłą !! PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Dziękuję koledzy! Mam nadzieję że gdy tylko woda się sklaruje umówimy się na małe kręcenie korbą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Myślę że nie będzie z tym problemu. Nawet raz się to udało, spotkalismy się właśnie z Pablitosem i jeszcze dwójką forumowiczów nad Warszawską Wisłą. Mam nadzieje że w tym roku takie spotkania będą częstsze PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Więc trzymam kciuki! Chcę się spotkać pomimo że łowienie w samotności jest przyjemne i dobrze działa na skołatane nerwy to jednak z drugiej strony ta samotność ogranicza i izoluje! Warto się spotykać choćby po to by popatrzeć na sprzęt, przynęty, technikę łowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 A jak tam Panowie, łowiliście już w Wiśle w tym roku? Jak wyniki? Ja biegam po zupełnie innych miejscach i nie miałem kiedy odwiedzić Królowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Witam Wstyd się przyznać, ale ze spinem nad wisłą jeszcze nie byłem, miesiąc temy byłem na innych wiślanych rybkach i jak narazie to tyle - zupełny brak czasu ( http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=4989& ;start=0&) Że biegasz po innych miejscach to wiem widziałem i trotki pięknego garbusa, jeszcze chwila i pół metra pęknie PozdrawiamKuba PS. Prosiłbym moderatora o przeniesenie tego wątku do ogólne - chyba tam bardziej pasuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 ja tylko czekam na kilka cieplych dni zeby sprawdzic czy klenie chca wspolpracowac. Mam taka miejscowke obiecujaca kilkadziesiat kilometrow w gore rzeki. Pirania tez tam chyba juz dotarl. Moze najblizszy weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Przemek 19 marca chlopaki organizuja spotkanie w Jerku . Zalap sie na to . Szczegoly na - ogolne - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Dokładnie -> http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=5282& ;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi