godski Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 (edytowane) Jak w temacie. Propozycje na priv. Start z Janek koło W/wy lub spotkanie w Barkowicach nad ranem. Edytowane 1 Listopada 2013 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Jesteś pijany, pijany jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Wcale. A dlaczego? Bo 1 listopada? Groby załatwiam wczesniej i później. Po co mam sie tłoczyć? Poza tym , to moje urodziny. A gdzie świętować, jak nie nad wodą? Pusta w tym czasie. Tylko nie wiem, czy stanica czynna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Taki żarcik, przeczytaj tytuł . Ja niestety odpadam, za woźnicę robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Specjalnie tak nieskładnie napisałem. Zwraca uwagę. Nakupiłem troche Keitechów. Z czeburaszkami może zrobią robotę. Tylko te namiary z GPS-a prześlij na te miejscówki miedzy dużą wyspą a tamą.....I jeszcze 50Hp pożycz, aby w kilka minut dopłynąć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 31 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Zmiana terminu na 2 listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekj Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Byłeś może ? Jak wyniki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi