Andrzej Stanek Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Może ktoś sprawdzić czy na chwilę obecną jest w stanie wstawiać fotki w ImageShack. Program żąda ponownej rejestracji a jestem zalogowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 (edytowane) Sprawdziłem, mam to samo. Edytuję - otwierając kolejny raz panel logowania z zakładki mogę już dodawać zdjęcia i widnieję jako zalogowany.Edytuję po raz kolejny, żarło, żarło, aż zdechło, zdjęcie się nie dodało mam założyć konto. Edytowane 30 Października 2013 przez Dagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 30 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Ok - to znaczy, że coś im się pojechało... Dzięki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 To samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 30 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Zatrybiło - działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Swoja drogą,czy nie uważacie że lepiej jednak działa iv.pl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Swoja drogą,czy nie uważacie że lepiej jednak działa iv.pl?Ostatnio skłaniam się ku plus.google . Ale, to proces.Trwa nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi