bazyloss Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Przed Państwem zatem kumulacja odrażających herezji:Kijek 4-8 lb na pstrągi!1,98 - 2-częściowy! nie taka znowu herezja ja od tego sezonu używam Major Crafta Troutino 2-8lb jest to model najmocniejszy z serii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 obiecalem i wrzucam, batson CB 25 lb, swietna wedka woblerowa, wykonanie 1-sza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Dobra wedka Panie Pitt! Mam to w skromniejszym wykonczeniu (ale tez pod casta zbrojone).Pierwsza klasa. Ale prawdziwe oblicze pokaze niedlugo na niesumowym trollingu @Chub Przy najblizszej okazji rzuce okiem na ten kijek na tytanach, kolowrotek jakos kojarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 @Chub Noris piękny ten Avidek, i nie tylko na pstrągi,moim i nie tylko zdaniem chyba najleprza okoniowa kosa w dwuskładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 @pitt- napisałeś że wykonanie 1-sza klasa,pozostaje pytanie :miałeś wątpliwości?widzę tych ich dzieł na pęki,każde inne,ale zawsze dobre,nie ważne dla kogo,jak wiesz czego chcesz ,to masz <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 @pitt- napisałeś że wykonanie 1-sza klasa,pozostaje pytanie :miałeś wątpliwości?oczywiscie, ze tak, robilem w art-rod pierwszy kij i nie mialem doswiadczenia z ich wyrobami ... zreszta zawsze mam watpliwosci tak dlugo, az sie sam na wlasnej skorze nie przekonam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekoo Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 (edytowane) Witam wszystkich chciał bym spytać czy ma ktoś ugięcie tego kijka St.Croix 3SC96MHF2 Avid ?Bo wybieram między Lamiglasem XSH1052MT Magnum Taper jako kij pod sandacza na rzekę który złączy do kupy łowienie wobkiem i gumą ...obawiam się tu wiotkich szczytów jak to z nimi jest ?Pozdrawiam Edytowane 11 Lipca 2013 przez Tomekoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turboaspius Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Może ktoś wie czy pracownia(sklep) jest czynna w sobotę i w jakich godzinach? Na stronie nie ma żadnych informacji. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 http://spinningshop.pl/contact-us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turboaspius Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 http://spinningshop.pl/contact-usPiękne dzięki Zwracam honor - wszystko jest na stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Chciałbym tą drogą zadać Panom z AR pytanie na kóre nie znalazłem odpowiedzi kopiąc po necie.Czy wiecie z jakiego grafitu zrobione są nowe konstrukcje Lamiglasa z serii SI S&S ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Chciałbym tą drogą zadać Panom z AR pytanie na kóre nie znalazłem odpowiedzi kopiąc po necie.Czy wiecie z jakiego grafitu zrobione są nowe konstrukcje Lamiglasa z serii SI S&S ???Podepnę się i ja do powyższego pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Chciałbym tą drogą zadać Panom z AR pytanie na kóre nie znalazłem odpowiedzi kopiąc po necie.Czy wiecie z jakiego grafitu zrobione są nowe konstrukcje Lamiglasa z serii SI S&S ???Arek z dobrego grafitu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Może faktycznie kopię pół metra głębiej niż leży skarb ale taką mam naturę 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Sezon zmierza ku końcowi, a tu rzutem na taśmę, jedno z jego największych odkryć - przynajmniej dla mnie.Po długich i wnikliwych poszukiwaniach znalazłem zaskakujące rozwiązanie niby banalnego zagadnienia: kij spinningowy 2,6 m, 17 lb, do ok. 30 g. Lekka trociówka na leśne odcinki, brzegowa wędka na szczupaki i okonie, poręczny kijek na wiele innych okazji. Czyli tzw. (pardonnez le mot) "uniwersał" Nie miał Lamiglas, nie pasował St. Croix, nie przekonywał Rogue. Został Loomis Z North Fork Composites przyjechał do mnie zatem blank St 865-2 (IM). Czyli "średni grafit" (aż się boję, w takim razie, tego "wysokiego"; co gorsza, pewnie nie powstrzymam się przed spróbowaniem ).Trochę sobie poczekał, bo w Poznaniu ruch nie lada , ale jak się już doczekał swoich SiC-ów... Przerósł moje nadzieje, bez dwóch zdań. Opisany jako "Fast", lubi się wygiąć, nie tracąc nic z wybitnej czułości: to pierwszy kij, na którym czułem pracę uklejki RH10 postawionej nieruchomo w nurcie. Zdolny obsłużyć 3-calowe gumy na główkach 10-20 g, uklejkowe woblery 5-12 cm. Wszystkim tym rzuca daleko i celnie - po wymachu gaśnie natychmiast. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Piękne ugięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Mialem okazje ogladnac i nawet wykonac kilka rzutow ta wedeczka.Bardzo zacna.Niby Loomis...ale nie Loomis Jakis taki nowszy, bardziej na czasie. Ale narzedzie do wedkowania pierwsza klasa.Ciekawe czy znajdzie sie wsrod polskich dystrybutorow smialek by miec oferte NFC w programie.Zobaczyc, porownac i moc przymierzyc sie to byloby COS...a nie tylko liczyc na Lukasza i jego poszukiwania PozdrawiamGuzu p.s. ale kielich Loomisowy ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Sezon zmierza ku końcowi, a tu rzutem na taśmę, jedno z jego największych odkryć - przynajmniej dla mnie.Po długich i wnikliwych poszukiwaniach znalazłem zaskakujące rozwiązanie niby banalnego zagadnienia: kij spinningowy 2,6 m, 17 lb, do ok. 30 g. Lekka trociówka na leśne odcinki, brzegowa wędka na szczupaki i okonie, poręczny kijek na wiele innych okazji. Czyli tzw. (pardonnez le mot) "uniwersał" Nie miał Lamiglas, nie pasował St. Croix, nie przekonywał Rogue. Został Loomis Z North Fork Composites przyjechał do mnie zatem blank St 865-2 (IM). Czyli "średni grafit" (aż się boję, w takim razie, tego "wysokiego"; co gorsza, pewnie nie powstrzymam się przed spróbowaniem ).Trochę sobie poczekał, bo w Poznaniu ruch nie lada , ale jak się już doczekał swoich SiC-ów... Przerósł moje nadzieje, bez dwóch zdań. Opisany jako "Fast", lubi się wygiąć, nie tracąc nic z wybitnej czułości: to pierwszy kij, na którym czułem pracę uklejki RH10 postawionej nieruchomo w nurcie. Zdolny obsłużyć 3-calowe gumy na główkach 10-20 g, uklejkowe woblery 5-12 cm. Wszystkim tym rzuca daleko i celnie - po wymachu gaśnie natychmiast. nfc1(2).JPG nfc2(2).JPG nfc3(1).JPG Nooo.... chyba muszę się umówić na jakieś macanko @Chub fajnie że nie podążasz utartą ścieżką tylko eksperymentujesz - i jak widać często trafiasz. Bardzo wartościowy wkład do naszego forum, dziękuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Piękne ugięcie.I bardzo przypomina mojego uncjowego BR. Tak lubię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Waldku tyloo chciałbym wiedzieć ile trzeba siły włożyć żeby takie ugięcie w Loomisie uzyskać, podejrzewam że jednak znacznie mniej niż w przypadku B R co akurat może być na plus Loomisa. Ładne ugięcie i cały projekt również,mco to za uchwyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Mocą zbliżony do Blue Rapida 17 lb, to jednak inna konstrukcja, szczyt trochę łatwiej się poddaje a dolnik mocniej opiera (o ile dobrze pamiętam tego CD). Uchwyt to DPS 17 od Matagiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 ... no i ten fenomenalny odreczny "chopinowski" napis w polaczniu z logo NF... smak sam w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 ... no i ten fenomenalny odreczny "chopinowski" napis w polaczniu z logo NF... smak sam w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Ktoś się orientuje na ile dają gwarancję na wędkę zrobioną w pracowni ART-ROD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 5lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi